Holmvägen 22D, Upplands Väsby

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Holmvägen 22D - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  115m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Bottenvåning) , Hiss finns

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Apoteksskogen

  Avgift

  7 025 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten samt basutbud av TV, bredband och IP-telefoni.

  Utgångspris

  2 695 000 kr

  23 435 kr/m2

  Äntligen en stor lägenheten om 115 kvm till salu!

  I det moderna nyproduktionsprojektet Solvändan ligger denna centralt belägna 5:a på 115 kvm. Denna kompletta och bekväma lägenhet ligger på markplan med en utgång till en uteplats på baksidan. I den öppna planlösningen finns det mesta med öppen planlösning, modernt kök, kaklat badrum och spotlightsbelysning. Garage finns i föreningen och till lägenheten finns ett källarförråd. Här bor du på en kort promenads avstånd till såväl Väsby Centrum med stort utbud av butiker och service samt pendeltågsstation. Från Väsby station når du både Stockholm och Uppsala inom halvtimmen. Nära lägenheten går även direktbuss 565 till Stockholm City. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Ljus och välkomnande hall med avhängning för ytterkläder i anslutande klädkammare till vänster och yta för övrig möblering till höger. Ekparkett och vitmålade väggar.

  Sovrum

  I bostaden finns fyra stycken sovrum, utspridda i varsitt hörn av lägenheten. Samtliga sovrum har fullstor storlek där två av dem är något större. Ekparkett och vitmålade väggar i samtliga.

  Duschrum

  Stort duschrum utrustat med tvättställ, vägghängd wc, dusch med välvda duschväggar, bänkyta ovan tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Electrolux) med förvaringsskåp ovan. Ljust klinkergolv med värmeslingor och kaklade väggar i vitt.

  Kök & matplats

  Fullt utrustat kök i stilrent utförande med vita luckor, mörk bänkskiva i laminat samt vitt kakel. Köket är utrustat med spis, diskmaskin, fullstor kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn från Electrolux samt fläkt från Franke. Här finns även en bra matplats intill fönster för 4-6 personer. Ekparkett och vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till uteplats. Rummet kan med fördel möbleras med såväl soffgrupp som en extra matplats. Trevlig planlösning in mot kök och matplats. Ekparkett och vitmålade väggar.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014-2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Trevlig uteplats som vetter i trevligt västerläge.

  Bilplats

  I föreningen finns det ett varmgarage som nås med hissen och har 76 bilplatser och 5 MC-platser. Garageplats kostar 750 kr/mån och MC-plats går att hyra för 300 kr/mån. Till samtliga platser är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  610 kr/månad

  Försäkring:

  290 kr/månad

  Elkostnad:

  320 kr/månad

  Total driftkostnad:

  610 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  1,88%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-13

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Solvändan i Upplands Väsby

  Lägenhetsnummer:

  1102

  Antal lägenheter:

  83

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Den vita medelhavsinspirerade arkitekturen i kombination med ett centralt läge i Upplands Väsby erbjuder ett boende som är någonting utöver det vanliga. Föreningen består utav 83 lägenheter fördelade på två byggnader som tillsammans sluter sig kring den stora innegården där möjlighet ges till både lek och umgänge. Lägenheterna är från ett till fem rum och samtliga har uteplats eller balkong. Det finns även etagelägenheter som har dubbla terrasser samt en vinterträdgård. Interiör Det attraktiva boendet är någonting som genomlyser projektet från fasad till interiör. Inredningen består av materialval av hög kvalitet med möjlighet att anpassa boendet så att hemmet blir rätt för just dig. Genomgående smakfulla, diskreta och högkvalitativa materialval. Spännande planlösningar med generösa och öppna sällskapsytor, rymliga balkonger/uteplatser. Ett bekvämt och modernt boende för dig med höga krav på funktionalitet och standard. Mysig, insynsskyddad och påkostad innergård av privat karaktär blir den självklara samlingspunkten för föreningens medlemmar. Parkering Under huset och innergården finns ett garage som ger goda parkeringsmöjligheter. Hiss finns direkt från garageplanet till respektive våningsplan, så att du lätt tar dig upp till din lägenhet. Föreningen fördelas över 83 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök, 32-126 kvm. Det finns 3 lokaler i föreningen som hyrs ut. Parkering: 76 bilplatser samt 5 MC-platser som går att hyra separat. Ekonomisk förvaltare: Fastum Se mer info på föreningens hemsida: http://www.solvandanvasby.se/  Föreningens ekonomi:

  För mer information om föreningens ekonomi se bilagd ekonomisk plan och årsredovisning. Inga planerade avgiftshöjningar för 2019 (kontrollerat: 2019-01-07).  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor