Objektbild

Jaktvägen 107, Upplands Väsby

Väldisponerad och stilren 2,5 med skogsutsikt i populära och trevliga Bollstanäs!

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 4 475 kr/mån I avgiften ingår kallvatten och kabel-TV.

Bostadsrättslägenhet - Upplands Väsby

Rum: 2,5 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 2  (1 trappa upp i hus med radhuskänsla. ) , hiss finns inte

Byggår: 1989-1990

Boarea: 61 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Väldisponerad och stilren 2,5 med skogsutsikt i populära och trevliga Bollstanäs. Området har en mysig radhuskänsla där denna bostad ligger på en välskött gård med gräsmatta och lekplats på gården. Lägenheten är välplanerad, rymlig och trivsam med möjlighet till två sovrum. I dagsläget har det ena rummet inretts till en klädkammare med förvaringsmöjligheter och arbetsplats. I bostaden finns ett rejält kök med gott om arbetsyta och utrymme för en stor matplats med utsikt ner mot innergården. Luftigt vardagsrum med ingång till de bägge sovrummen och utgång till en inglasad balkong med trevlig skogsutsikt. Jaktvägen ligger i Bollstanäs, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Ett naturnära område på badrocksavstånd från Norrviken där du sommartid kan njuta av bad och på vintertid ta en tur med långfärdsskridskorna på den plogade banan som tar dig runt sjön. I nära anslutning till föreningen finns skolor, förskolor och det finns även bussförbindelser till pendeltågsstation. I handelsväg finns området Bredden/Infra city ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joel Degerth

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 84

  joel.degerth@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande entréhall med plats för avhängning direkt till höger. Ljusmålade väggar och parkettgolv.

   Kök

   Smakfullt kök som renoverades 2016 med vit stomme och öppna hyllor (skåpsluckor finns) med praktisk inredning. Vitvarorna består av en kombinerad kyl/frys 2015, infälld keramikhäll 2016, inbyggnadsugn 2016, fläkt 2018 samt diskmaskin 2016. Vitmålade väggar och ekparkett. Trevlig matplats intill fönster med utsikt mot gården.

   Vardagsrum med sovhörna

   Stort vardagsrum med gott om plats för både soffhäng och separat sovhörna. Ljusa väggar med både tapetserade och målade ytskikt samt ekparkett på golvet. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong med naturskön utsikt mot områdets grönområde.

   Sovrum

   Bostaden har från början ett stort sovrum med separat klädkammare. Rummet är ombyggt och avdelat till två mindre med ett fönster för ljusinsläpp i vägg mellan rummen. Sovrum 1 Rymligt sovrum med fönster ut mot den natursköna baksidan. Ljusa väggar med en härlig grön färg som fondvägg bakom sänggaveln. Sovrum 2 Ett något mindre rum men ändå rymligt nog för en tonårings favoritsaker eller det yngre barnets alla leksaker. Ljusinsläppet kommer från ett högt insatt fönsterglas i väggen mellan sovrummen. Ljust målade väggar och ekparkett.

   Tvättstuga

   Från hallen nås bostadens tvättstuga med ljusa ytskikt. Ny skåpinredning (-18), tvättmaskin med okänt årtal samt Elpanna.

   Duschrum

   Duschrum med kakel och klinker. Wc, dusch med duschväggar, handfat med kommod samt badrumsskåp.

   Uteplats/Balkong

   Balkong med naturskön utsikt mot skogen intill. Tillbyggt plasttak samt inglasning ger ett mysigt utrymme att njuta av. På den gemensamma gården finns lekplats med sandlåda och gungor, men här finns även pallkragar att odla i för den som känner sig manad.

   Bostad

   Boarea

   61m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Kommentar area

   I lägenhetsförteckningen är lägenheten benämnd som 2 ROK.

   Våning

   2 av 2  (1 trappa upp i hus med radhuskänsla. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   00107

   Andel i föreningen

   0,5108%

   Andel av årsavgift

   0,51081%

   TV och internet

   Föreningen har avtal med Comhem och tillgång till Comhem Digital-TV som ingår i avgiften. Avtalet är ett s.k. Gruppavtal och gäller tjänsten Digital-TV Small. Bredband beställs separat. Leverantör: Comhem. Möjlighet till att nyttja andra bolag finns och beställs enskilt.

   Övriga utrymmen

   - Föreningen har en stor och bra föreningslokal på Jaktvägen 26, i samma hus där tvättstugor, gästrum och bastu finns. Lokalen rymmer ca 60 personer. - Föreningen har även ett gästrum med fyra bäddar. - Det finns fyra stycken tvättstugor i föreningen, dessa ligger på Jaktvägen 1 och 26.

   Byggnad

   Byggår

   1989-1990

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2009-09-22
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 154 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Vattenburet system med elpanna

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Jaktvägen i Upplands Väsby

   Föreningens organisationsnummer

   716419-8470

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   168 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1989-90

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Jaktvägen ligger i omtyckta Bollstanäs. Ett lugnt och barnvänligt område med naturen vid husknuten. Området byggdes 1989-90 av NCC och föreningen består av 28 byggnader av radhuskaraktär, fördelat på sju gårdar med 168 lägenheter i olika storlekar samt två kvartershus med gemensamma utrymmen. På nära gångavstånd når man sjön Norrviken med dess trevliga promenadstråk och natursköna omgivningar. Här kan man åka skridskor på plogad bana under vinterhalvåret och bada under sommaren. Det finns 7 soprum bekvämt belägna i förrådslängorna på varje gård. Varje soprum har stora kärl för hushållssopor, förpackningar, färgat/ofärgat glas, plast, lysrör, metall, batterier och lysrör/glödlampor. Låna gärna föreningens släp gratis - bara en depositionsavgift på f.n 500:- tas ut. Se föreningens hemsida för mer information: https://boappa.com/societies/se/upplands-vsby/brf-jaktvagen-i-upplands-vasby/

   Föreningens ekonomi

   För senaste nytt om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen alternativt kontakta föreningens styrelse. Ekonomisk förvaltare är SBC.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar: • Ommålning av flera fasader har skett 2017-2018. • Föreningen har skapat fler boendeparkeringar i området 2019. Lekplatsrenovering 2019. • Föreningen har skapat en övernattningslägenhet som finns för uthyrning. Kommande renoveringar: • Målning av gård G 2022. • Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2048. • Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. • Medel reserveras årligen till det planerade underhållet.

   Gemensamma utrymmen

   - Föreningen har en stor och bra föreningslokal på Jaktvägen 26, i samma hus där tvättstugor, gästrum och bastu finns. Lokalen rymmer ca 60 personer. Föreningens gästrum har fyra bäddar. - På Jaktvägen 1 har föreningen även en 1 rums-lägenhet för gäster som önskar övernattning, går att hyra. - Det finns fyra stycken tvättstugor i föreningen, dessa ligger på Jaktvägen 1 och 26.

   Parkering

   Det finns 189 parkeringsplatser inklusive garage till 168 lägenheter. Det finns många gästparkeringsplatser längs vägen. En parkeringsautomat finns vid Jaktvägen 1, områdeskartan. Såväl tim- som dygns- och månadsbiljett kan lösas där. Parkeringsalternativ: 1. Garage 380 kr/månad 2. Utomhusplats med el-stolpe 240 kr/månad 3. Utomhusplats utan el-stolpe 180 kr/månad 4. Gästparkering/biljett 5 kr/timme, 45 kr/dygn eller 500 kr/månad

   Föreningens hemsida

   http://jaktvagen.bostadsratterna.se/

   Bollstanäs

   Allmänt om området

   Bollstanäs är ett lugnt och trevligt villaområde med barnvänlig omgivning och promenadavstånd till Norrvikens vatten med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Längs med den vackra strandpromenaden finner man både badbryggor och mysiga lekplatser. I närheten finns även två stycken fotbollsplaner som flitigt används samt Sandakärret som är ett friluftsområde med löpslingor och mysig skog. I Bollstanäs finns flera förskolor och skolor att välja mellan, ofta med gångavstånd. Butiker och restauranger finns i närbelägna köpcentret Bredden. Från området finns goda busskommunikationer ner till Väsby C alternativt Rotebro station som sedan tar dig vidare till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Märsta.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Jaktvägen 107, Upplands Väsby

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Bollstanäs

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   utgångspris

   Månadsavgift: 4 475 kr/mån I avgiften ingår kallvatten och kabel-TV.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-06

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 1 330 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 1 078 kr/månad

   Försäkring: 252 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Liknande bostäder