Optimusvägen 15, Upplands Väsby

1 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Optimusvägen 15 - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  31,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Bottenvåning.) , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Centralt

  Avgift

  2 455 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och fiber (100 Mbit, Telia).

  Utgångspris

  1 550 000 kr

  49 206 kr/m2

  Välplanerad lägenhet om 31,5 kvm i nyskick med ett suveränt läge i centrala Upplands Väsby!

  Passa på att förvärva en välplanerad 1:a i nästintill nyskick, centralt läge och en bra avgift! Lägenheten med byggår 2014 är utrustad med allt du behöver, genomgående ekparkett och vitmålade väggar samt ljusinsläpp från två håll. Öppet kök med rymlig matplats och ett allrum vilket ger plats för sällskap och umgänge samt sovdel. Efter att bilderna togs har det uppförts en halvvägg som skärmar av sovdelen. Helkaklat duschrum med kombinerad tvätt/tork. Utanför lägenheten finns en stenlagd uteplats i sydväst mot föreningens trevliga innergård, här finns plats för exempelvis bord och stolar. Centralt men ändå lugnt läge, gym på andra sidan gatan och endast några minuters gångavstånd till Upplands Väsby station med kommunikationer och Väsby centrum för handel. Kontakta ansvarig mäklare för mer info eller att boka en privatvisning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för avhängning och garderob. Ingång till duschrummet direkt i anslutning till hallen. Samtliga lägenhetens utrymmen har ekparkett och vitmålade väggar.

  Duschrum

  Rymligt duschrum i stilrent utförande med vitt kakel och grått klinkergolv. Här finns duschplats med duschväggar i glas, WC, spegelskåp, handfat samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

  Kök/matplats

  Komplett kök med utrustning i form av spis med häll, kombinerad kyl/frys (Cylinda), köksfläkt (Franke), mikro (Cylinda) och plats för att sätta in diskmaskin om så önskas. Vita luckor samt vitt kakel ovan diskbänk, här finns även ett mindre fönster. Naturlig plats för bord och stolar för såväl middagar som umgänge. Vitmålade väggar och fortsatt genomgående ekparkett.

  Allrum

  Praktiskt allrum med plats för både soffhörna och säng. Efter att bilderna togs har det uppförts en halvvägg som skärmar av sovdelen. Det stora fönsterpartiet släpper in gott om ljus och tillsammans med de ljusa väggarna och ekparkettgolvet skapas en trivsam levnadsmiljö. Förvaring i form av garderober.

  Övriga utrymmen

  Vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Stenlagd uteplats i sydväst mot föreningens trevliga innergård. Här finns plats för bord och stolar.

  Bilplats

  20 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Bor man i centrala Väsby har man nära allt man kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd finns Väsby Centrum, en anläggning som erbjuder butiker av alla de slag, resturanger, mataffärer, apotek och diverse övrigt sortiment. I den västra delen ligger pendeltågstationen, härifrån tar man sig till Stockholm city och Uppsala på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut. I närheten ligger även det nybyggda kulturhuset och det fina biblioteket. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För de yngre har man nyligen byggt en skatepark som är vädigt uppskattad. Vill man ströva i naturskön miljö är det alltid nära ett lummigt och fint naturstråk.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Detta är endast uppskattade driftskostnader.

  Andel i föreningen:

  2,564%

  Andel av årsavgift:

  2,564%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-30

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kanonen

  Lägenhetsnummer:

  11-1002

  Antal lägenheter:

  39

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Kanonen är en förening som består av 39 stycken lägenheter om 1 rok, samtliga om 31 kvm. Huset i fyra våningar är byggt i L-form med en trivsam innergård i söderläge mot Folkparksberget. Byggnaden är uppförd 2014 av Besqab Projektutveckling AB och föreningen bildades samma år. Suveränt pendlingsläge med 5 minuters promenadavstånd till såväl pendeltågsstation och bussar som gym och affärer. Närhet till både natur och Väsby centrum.  Föreningens ekonomi:

  Senaste höjningen av årsavgifterna gjordes i årsskiftet 2018/2019 där avgifterna höjdes med 2 %. Avgiftshöjning enligt ekonomisk plan är 2% per år.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade ombyggnationer/renoveringar (Kontrollerat: 2018-10-05).  Parkering:

  Parkering : 20 platser, det finns några lediga p-platser i dagsläget (Kontrollerat: 2018-10-05).  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  85 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2016-08-29

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor