Trädgårdsvägen 19, Upplands Väsby

1 425 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 22 Jul 16:00 - 16:30

   Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

   Anmäl till visning

   Adress

   Trädgårdsvägen 19 - Upplands Väsby

   Kommun

   Upplands Väsby

   Typ

   3-våningshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   41m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 3 (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok

   Område

   Runby

   Avgift

   3 712 kr/mån

   I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Utgångspris

   1 425 000 kr

   34 756 kr/m2

   Eftertraktad och rymlig 1:a med fantastisk uteplats

   Varmt välkomna till denna rymliga och eftertraktade enrummare med fantastisk uteplats mot föreningens gröna innergård. Lägenheten är i genomgående gott skick och erbjuder bland annat ett fullstort och renoverat kök samt stambytt och helkaklat duschrum. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Belägen i omtyckta Runby med natursköna omgivningar och motionsspår runt knuten. Bra för pendlaren med ett bekvämt gångavstånd till pendeltåg och bussar som når Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-22 16:00:00 2019-07-22 16:30:00 40 Bostadsvisning Trädgårdsvägen 19, Upplands Väsby 59,5210424505101, 17,8884067221649 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entréhall

   Ljus och trevlig hall med vita väggar och grått klinkergolv. Plats för avhängning direkt till höger samt ingång till en praktisk klädkammare. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum.

   Kök

   Modernt renoverat kök med skåp och luckor i vitt tillsammans med ljust kakel ovanför bänkskivor av mörk laminat. I utrustningsväg finns en delad kyl/frys, inbyggd ugn och micro, häll, fläkt samt en integrerad diskmaskin. I köket ryms även ett matbord för upp till fyra pers. Vita väggar samt trämönstrat laminatgolv.

   Duschrum

   Stambytt och helkaklat duschrum i vitt och blått. Här finns dusch, wc, handdukstork, handfat med underskåp samt väggspegel.

   Allrum

   Stort allrum med fantastiskt ljusinsläpp från rummets stora fönster mot innergården. Här ryms både säng, soffa och skrivbord om så önskas. Från allrummet finns utgången till lägenhetens fantastiska uteplats, med både för- och eftermiddagssol samt trevlig utsikt över den gröna gården. Här på altanen finns utrymme för både matplats och solstol.

   Övriga utrymmen

   Lägenhetsförråd, matkällare och cykelförvaring finns i källaren. Tvättstuga finns i källaren på Allévägen 13C samt på Trädgårdsvägen 17.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1960

   2000-2004: Stambyte/Badrumsrenovering (inkl nytt elsystem) 2001: Omläggning av tak på samtliga huskroppar. 2004: Upprustning av lekplats på innergården enl. gällande EU-regler. 2006: Fönsterbyte/ Balkong renovering/ Fasad renovering. 2007: Lägenheterna förses med nytt ventilationssystem, takfläktar får elektrisk avkännare för god till-och-frånluft. 2012: Ny lekplats på innergården. 2015: Kodlås installerat i portarna. 2016: Stamspolning. 2017: Omasfaltering av utsidan av fastigheten och parkeringar.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Uteplats med altan, läge sydost.

   Bilplats

   19 st garageplatser (420kr-790kr/mån beroende på storlek.) 66 p-platser finns med elstolpe (190kr/mån). Separat kö till både garage och parkeringsplatser. Parkeringsplats går att få ganska omgående i nuläget, längre kö till garagen just nu (kontrollerat: 2019-02-19).

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Runby är ett äldre uppvuxet villaområde naturskönt beläget mellan gammal åkermark och stora Runbyskogen som erbjuder fina strövområden samt bär och svampskog. Via en vacker gång- och cykelväg når man bla Mälaren och den populära badplatsen "Kairo" och ridskolan "Sättra gård". På bekvämt gångavstånd når man Väsbys centrala delar med dess utbud av affärer och restauranger samt pendeltågstation och bussanslutningar. Inom området finns det två förskolor, Regnbågen och Skogsdungen. Närmsta skola heter Runby skola (F-9). Gångavstånd till närmsta mataffär (Hemköp).

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   450 kr/månad

   Försäkring:

   150 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   450 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   0,78328%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-15

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Fönster:

   3-glasfönster

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   2000-2004: Stambyte/Badrumsrenovering (inkl nytt elsystem) 2001: Omläggning av tak på samtliga huskroppar. 2004: Upprustning av lekplats på innergården enl. gällande EU-regler. 2006: Fönsterbyte/ Balkong renovering/ Fasad renovering. 2007: Lägenheterna förses med nytt ventilationssystem, takfläktar får elektrisk avkännare för god till-och-frånluft. 2012: Ny lekplats på innergården. 2015: Kodlås installerat i portarna. 2016: Stamspolning. 2017: Omasfaltering av utsidan av fastigheten och parkeringar.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Olofsgården

   Lägenhetsnummer:

   I0:1

   Antal lägenheter:

   104

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsföreningen Olofsgården är en äldre bostadsrättsförening som bildades 1960 och består av 104 st lägenheter. Föreningens bostäder är placerade i en huskropp om tre våningar i låghus som är byggt runtomkring den stora fina innergåden. Här finns plats för trevlig samvaro, lek och grillmöjligheter, sommartid ställer föreningen ut gemensamma utemöbler. I byggnadens källarvåning finns föreningens gemensamma ytor. Runby ligger relativt centralt men även naturskönt med en lugn och trevlig omgivning. Från området är det endast några minuters gångavstånd till Väsby station med ca 30 min tågfärd till Stockholm och Uppsala samt ca 10 min till Arlanda flygplats. I närområdet finns affärer, restauranger och gott om rekreationsområden med fina cykelvägar, fantastiska Runbyskogen och Mälaren. Se vidare information på föreningens hemsida: www.brfolofsgarden.se   Föreningens ekonomi:

   Se föreningens senaste årsredovisning för mer information om föreningens ekonomi. God ekonomi enligt styrelsen, inga avgiftshöjningar inplanerade för 2019 (Kontrollerat: 2019-02-19).   Gjorda renoveringar:

   2000-2004: Stambyte/Badrumsrenovering (inkl nytt elsystem) 2001: Omläggning av tak på samtliga huskroppar. 2004: Upprustning av lekplats på innergården enl. gällande EU-regler. 2006: Fönsterbyte/ Balkong renovering/ Fasad renovering. 2007: Lägenheterna förses med nytt ventilationssystem, takfläktar får elektrisk avkännare för god till-och-frånluft. 2012: Ny lekplats på innergården. 2015: Kodlås installerat i portarna. 2016: Stamspolning. 2017: Omasfaltering av utsidan av fastigheten. 2019: Under 2019 skall innergården renoveras. 2019: Ventilationen och lackering portar är planerat ses över under året.   Energideklaration

   Energiklass:

   E

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   136 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-10-04

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor