Vintervägen 60, Upplands Väsby

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 66m2

Stilfull och inflyttningsklar 3a belägen i populära Bollstanäs!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Möjlighet att förvärva denna optimalt belägna 3a som med två uteplatser i populära Bollstanäs! Bostaden lämpar sig ypperligt för dig som vill förvärva en stilfull och inflyttningsklar bostad. Bostaden är i två plan med typisk radhuskaraktär med uteplats både på fram- och baksida, där den stora baksidan,som vetter i väster, är uppdelad i en trallagd del med skärmtak ovan och en öppen yta klädd med gräs och buskage. På insidan är det mesta gjort med badrum i kakel/klinker med golvvärme, stilfullt kök i vitt, praktisk gäst-wc på ingångsplan och vackra golv i genomgående gott skick. Då radhuset går i trä finns även möjlighet att öppna upp köket in mot vardagsrummet för den som önskarfå en ännu öppnare lösning. På det övre planet finns två stycken sovrum med trevlig utsikt ut mot baksidan och i hallen utanför finns praktisk förvaring bakom skjutdörrar. På Vintervägen borr du med närhet till skola och förskola samt Norrvikens vatten, även Infra City med ett utbud av apotek, ICA m.m. finns på gångavstånd från ditt nya hem. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Kök & matplats

Stilrent kök som går i vitt kombinerat med en gråmelerad bänkskiva med ljust kakel ovanför. Maskinparken är utrustad med induktionshäll, integrerat kyl/frys-skåp och skåpsmonterad ugn samt mikrovågsugn, bägge i rostfritt. Intill fönstret finns matplats med utsikt in mot innergården. Stilrent golv som är av samma slag i hall och vardagsrum och vitmålade väggar. Köket kan disponeras om och öppnas upp in mot vardagsrummet för en öppnare planlösning om så önskas.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med utgång till baksidans härliga uteplats. Uteplatsen har ett mycket bra läge riktad i väster med eftermiddags- och kvällssol. Själva vardagsrummet kan modifieras och öppnas upp mot köket för att till exempel skapa utrymme för en extra matplats. Samma fina golv i vardagsrummet som i hall och kök. Målade väggar i vitt med en ljust tapetserad fondvägg.

Sovrummen

På det övre planet ligger bostadens två sovrum. Bägge sovrummen har ljusa fina golv och vitmålade väggar där det stora av rummen även har en trevlig och brytande fondvägg. I det ena sovrummet finns även en garderob som lämnas kvar till köparna.

Entréhall & Gäst-WC

Väl inne i bostaden möts du av en öppen och ljus hall med plats för förvaring i garderob och under trappan. Den vitmålade trappan tillsammans med höga takhöjden skapar en häftig rymd i rummet. På golvet ligger ett stilrent laminatgolv som sedan ringlar vidare in i övriga rum på bottenvåningen. Väggar i vitt. Med ingång från hallen nås bostadens gäst-toalett som har ett grått golv och vita väggar. Inne på gäst-wcn står även bostadens varmvattenberedare som på föreningens bekostnad byts ut en gång om den skulle gå sönder.

Badrum

Stilfullt och modernt inrett badrum med vita stora kakelplattor på väggarna brutet med en mörk bård som går i samma linje som klinkergolvet. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod undertill, spegelskåp, WC-stol, golvvärme och är även förberett för att installera tvättmaskin för den som inte vill ta sig till gårdens tvättstuga.

Övre hall

På det övre planet finns en hall mellan badrumemt och sovrummet. Värt att notera är att här har inretts med praktisk förvaring bakom skjutdörrar och ett praktiskt upphängningssystem. Samma golv som i övriga rum på det övre planet. Vita väggar.

Övriga utrymmen

Tillhörande förråd finns utanför bostaden. Gemensam tvättstuga finns på gården.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1976

Uppvärmning

Direktverkande el +luftvärmepump

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. För mer information: www.comhem.seBredband. Leverantör: Com Hem. För mer information: www.comhem.se

Uteplats/Balkong

Bostaden har tillgång till två stycken uteplatser, en på framsidan som rymmer uppdukning av fikabord och dylikt framför köksfönster med förmiddagssol och en rejäl uteplats på baksidan som vetter i västerläge och har försetts med gott om grönska. Observera att uteplatserna ej är upplåtna med bostadsrätt utan att marken ägs av föreningen som den boende i bostaden nyttjar.

Bilplats

I föreningen finns 304 parkeringsplatser varav 215 vanliga p-platser, 30 med elstolpe, 47 carportar och 12 garage. Parkerigsplats med el går att hyra för 450kr/mån, carport för 600 kr/mån, garageplats för 800kr/mån och parkeringsplats utan el för 300 kr/mån. Det är separata köer till p-platser och garage.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vintervägen 60 - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  1 1/2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1976

  Boarea

  66m2

  Rum

  3 rok

  Område

  Bollstanäs

  Avgift

  3 298 kr/mån

  I avfiten ingår vatten och kabel-tv.

  Ansvarig mäklare

  Joel Degerth

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-455 12 84

  joel.degerth@lansfast.se Läs mer om Joel

  Visning

  Är du intresserad?

  Vintervägen 60, Upplands Väsby

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 66m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  803 kr/månad

  Försäkring:

  95 kr

  Hushållsel:

  708 kr

  Personer i hushållet: 3

  I hushållsel ingår elkostnad för uppvärmning. BRF Grimstaby har tecknat en tilläggsförsäkring för bostadsrätt med försäkringsbolaget Trygg-Hansa som gäller alla boende i föreningen. Denna tilläggsförsäkring innebär att du som boende inte behöver teckna detta tillägg i din hemförsäkring, utan enbart ditt lösöre.

  Andel i föreningen:

  0,39%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-07

  Byggnad

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el +luftvärmepump

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Grimstaby

  Lägenhetsnummer:

  132

  Antal lägenheter:

  247

  Antal lokaler:

  15

  Information:

  Bostadsrättsföreningen Grimstaby förvärvade 2008-06-30 fastigheterna Grimsta 51:3 och 54:3 i Upplands Väsby kommun för ombildning från hyresrätt till bostadsrätt. Grimsta 51:3 är endast bebyggd med en enklare byggnad för kallgarage och består i övrigt enbart av mark iordningställd för parkering. På fastigheten Grimsta 54:3, som bebyggdes 1976-1977, finns bostäder och lokaler av radhuskaraktär som formats kring 10 gårdar. Fastigheterna gränsar mot varandra och de utgör tillsammans en naturlig förvaltningsenhet. På fastigheterna finns totalt 247 st bostäder. Vid 2012 års utgång var 214 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 31 lägenheter med hyresrätt. Föreningen innehar även två gästlägenheter samt 15 lokaler. Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade hos Länsförsäkringar. Föreningen har även ett kollektivt bostadsrättstillägg tecknat hos samma bolag. Bostadsrättsinnehavare behöver därmed inte teckna tillägget till sin hemförsäkring. Det finns även en försäkring tecknad med Anticimex avseende skadedjursbekämpning samt fuktmätning för att kunna förebygga vattenskador framöver.

  Avgiftshöjning gjordes vid årsskiftet 2017/2018. För information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen eller kontakta föreningens styrelse.

  Alla lägenheter (hyresrätter exkluderat) kommer även få en badrumsrenovering utförd på föreningens bekostnad. Tidsplanen för detta är däremot inte fastslagen, utan kommer genomföras när budgeten tillåter. - Renovering av staketen i området kommer att ske under 2017. - Renovering av stuprör och hängrännor sker under 2017. - På gården har fasaderna målats om under 2015/2016. - Taket har alldeles nyligen under 2015/2016 att tvättats och trasiga pannor har bytts ut. - Under 2010 och 2011 har två tidigare lokaler byggts om till 14 st nya bostäder med tillhörande förråd samt en tvättstuga och hobbyrum. Utöver det så pågår omfattande upprustningsarbete, avseende bl.a. utbyte av varmvattenberedare, iordningsställande av badrum, dörrbyte, upprustning av fönster, fasader och tak m.m. Dessutom har omfattande arbeten skett avseende ventilation i lokaler.

  Föreningens policy för andrahandsuthyrning är att sådan får ske endast efter att styrelsen har gett sitt samtycke och endast för en period av ett år åt gången. Ansökan ska ske skriftligen. I ansökan ska skälet till uthyrningen anges, under vilken tid den ska pågå samt namn och personnummer på den till vilken lägenheten ska uthyras i andra hand. Föreningen har dessutom en policy för bygglov av inglasade uteplatser. För mer information, se föreningens hemsida: http://www.grimstaby.se/

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  90 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola