Allévägen 15, Vallentuna

1 565 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 21 Jul 14:00 - 14:30

   Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

   Anmäl till visning

   Adress

   Allévägen 15 - Vallentuna

   Kommun

   Vallentuna

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Boarea

   30m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   3 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok

   Område

   Vallentuna Centrum

   Avgift

   2 053 kr/mån

   Inkl. Kabel-Tv, värme och vatten.

   Utgångspris

   1 565 000 kr

   52 167 kr/m2

   Unik etta i centrum till salu!

   Nu finns chansen att köpa en unik etta i centrum, detta är en takvåning med öppen planlösning och synliga takbjälkar, lägenheten är 31 kvm men känns större pga härligt ljusinsläpp och bra planering. Arbetsvänligt kök, sovalkov och plats för större soffa vid tv delen. Separat dusch och wc. Till lägenheten hör även ett vindsförråd, ett källarförråd samt matförråd. I huset bredvid (Nr 13) finns tvättstuga samt cykelförråd. På Allévägen 15 bor du ca 150 meter från Vallentuna centrum med dess utbud av affärer och kommunikationer men även nära kulturhus/bibliotek, restauranger och kvarnbadet.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-07-21 14:00:00 2019-07-21 14:30:00 40 Bostadsvisning Allévägen 15, Vallentuna 59,53472825, 18,07305476 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   RUM

   Vita skåpsluckor, bänkskiva i trä, ho med engreppsblandare, kyl och frys, spis med häll, rostfri fläktkåpa, takfönster, tegelvägg bakom bänkskiva. I rummet finns det plats för både soffgrupp och större säng, även ett matbord och stolar får plats vid gavelfönstret.

   WC

   Wc, tvättställ med kommod, spegel med spotlights, små hyllor samt medicinskåp.

   DUSCH

   Helkaklat duschrum, kan vara en eventuell fuktskada i taket.

   Övriga utrymmen

   Källarförråd Matförråd Vindsförråd Tvättstuga i port 13 Cykelförråd i port 13

   Byggnad/Renoveringar

   Fönsterbyte 2018

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   2,1198%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Överlåtelseavgift:

   500 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Fönster:

   3-glasfönster

   Renoveringar:

   Fönsterbyte 2018

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Linden Vallentuna

   Lägenhetsnummer:

   00117

   Antal lägenheter:

   30

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen bildades år 1953. Föreningen består av 30 lägenheter. Tvättstuga i fastigheten med delvis utbytta maskiner (1 st äldre tvättmaskin, 1 st nyare tvättmaskin, 1 st nytt torkskåp) Förrådsutrymmen finns i källaren och på vinden. Parkeringsplats finns att hyra (kö) ca 120:-/mån. Garageplats finns att hyra (kö) ca 324:-/mån. Nya fönster (2018) Isolering av vindar över de små vindslägenheterna om 1 rok utfört 2011. Såväl liggande som stående stammar högtrycksspolade senast 2012. Föreningen utför grunddränering på vissa av byggnaderna 2014. Arbeten som ska utföras men fastställt är: - Kall och varmvattenrör ska bytas. - Reelineing. Föreningen har ej planer för någon avgiftshöjning. Överlåtelseavgift 500 kr betalas av säljaren. Ingen pantsättningsavgift tas ut. Kabel-TV.   Annat:

   Mäklarbild via Fastum: kundsupport@fastum.se


   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor