Budgivning pågår

Ekebyvägen 32, Vallentuna

2 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ekebyvägen 32 - Vallentuna

  Kommun

  Vallentuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  83m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Ekeby - Vallentuna

  Tillträde

  16-08-2019

  Avgift

  4 766 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, TV, fiber och p-plats i carportlänga samt ett vindsförråd.

  Eller högstbjudande

  2 095 000 kr

  25 241 kr/m2

  Fin & välskött bostad om 4 r.o.k!

  I BRF Ekebyvägen 26-32 finns denna fräscha bostad om 4 r.ok. med hiss! Väldigt fin och välskött bostad med bra disponerade ytor och delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum samt genomgående nymålade väggar och tak. Bostaden ligger två trappor upp i byggnaden med högt & fritt läge mot allmänning. Här möts du av en hall som tar dig vidare in bostaden om två wc-rum, tre sovrum och vardagsrum samt kök med intilliggande balkong i västerläge med många soltimmar. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till natur, skolor, förskolor samt gångavstånd till buss och tåg. På drygt en kilometers avstånd finns centrum där det finns affärer, restauranger, bibliotek och övrigt du behöver. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Sami Uzunkaya

  Franchisetagare / Mäklare

  0735-64 36 04

  sami.uzunkaya@lansfast.se Läs mer om Sami

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL Välkomnande hall med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns avhängningsplats till höger innanför ytterdörr samt tre garderober som ger bra förvaringsutrymmen. VARDAGSRUM Rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp via fönsterpartier. På golvet finns parkett och väggarna är målade i ljus kulör varav en vägg med fondtapet i svart med blommigt motiv. Här finns gott om plats för möblemang. KÖK Kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum och vita snickerier. Väggarna är målade i noughatfärgad kulör och på golvet finns eklaminat. Via balkongdörren kommer du ut till en västervänd balkong i högt & fritt läge med många soltimmar. I anslutning till köket finns ett förråd där gott om förvaringsplats finns. Vitvarorna består av spis, spisfläkt och kyl & frys i fullhöjd. Matplats invid fönster. DUSCH/WC Duschrum med plastmatta på golv och vitkaklade väggar samt blå kakelbård. Här finns tvättställ, wc-stol och duschdraperi. WC Wc rum med ljusfärgad plastmatta på golv och gråmålade väggar samt tvättställ och wc-stol. SOVRUM 1-3 Sovrum ett har ljusfärgad plastmatta och beigefärgade väggar varav en vägg med blommig fondtapet samt fönster i väster. Sovrum två har fönster i norrläge och noughatfärgade väggar varav en fondvägg med blommigt motiv samt ljusfärgad plastmatta på golv. Sovrum tre har två fönster i v-form och ljusfärgad plastmatta samt noughatfärgade väggar. FÖRRÅD Förråd med gott om förvaringsutrymmen.

  HALL

  Välkomnande hall med vitmålade väggar och laminatgolv. Här finns avhängningsplats till höger innanför ytterdörr samt tre garderober som ger bra förvaringsutrymmen.

  VARDAGSRUM

  Rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp via fönsterpartier. På golvet finns parkett och väggarna är målade i vitt varav en vägg med fondtapet i svart med blommigt motiv. Här finns gott om plats för möblemang.

  KÖK

  Kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum och vita snickerier. Väggarna är målade i vitt och på golvet finns eklaminat. Via balkongdörren kommer du ut till en västervänd balkong i högt & fritt läge med många soltimmar. I anslutning till köket finns ett förråd där gott om förvaringsplats finns. Vitvarorna består av spis, spisfläkt och kyl & frys i fullhöjd. Matplats invid fönster.

  DUSCH/WC

  Duschrum med våtrumsmatta på golv och vitkaklade väggar med blå kakelbård. Här finns tvättställ, wc-stol och duschdraperi samt förplanerat för tvättmaskin om så önskas.

  WC

  Wc rum med ljusfärgad plastmatta på golv och vitmålade väggar samt tvättställ och wc-stol.

  SOVRUM 1

  Sovrum ett har ljusfärgad plastmatta och vitmålade väggar varav en vägg med blommig fondtapet samt ett fönster.

  SOVRUM 2

  Sovrum två har fönster i norrläge och vitmålade väggar varav en fondvägg med blommigt motiv samt ljusfärgad plastmatta på golv.

  SOVRUM 3

  Sovrum tre har två fönster i v-form och ljusfärgad plastmatta samt vitmålade väggar.

  FÖRRÅD

  Förråd med gott om förvaringsutrymmen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1992

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong i syd-västläge med många soltimmar samt fri sikt mot gård och lekplats.

  Bilplats

  P-plats i carportlänga ingår i avgiften!

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  470 kr/månad

  Försäkring:

  240 kr/månad

  Elkostnad:

  230 kr/månad

  Total driftkostnad:

  470 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares uppgifter och kan komma att avvika från vad som har uppgetts!

  Andel i föreningen:

  2,5978%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-02

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Ekebyvägen 26-32

  Lägenhetsnummer:

  1059

  Antal lägenheter:

  64

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Förening: Brf Ekebyvägen 26-32 Föreningen består av fyra flerfamiljshus fördelat på 64 lägenheter byggda 1992. Fördelning av storlek på lägenheterna: 1,5-4rok. 14 st lägenheter hyr fortfarande av föreningen. Förråd finns på vindsplan. Carport i anslutning till husen. Uppvärmning: Fjärrvärme Vatten / avlopp: Kommunalt Ventilation: Mekanisk frånluft Fönster: 3-glas Föreningen registrerad 2015.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  134 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-10-26

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor