Budgivning pågår

Rosengårdsvägen 15, Vallentuna

Aktuellt bud

1 475 000 kr

Utgångspris 1 295 000 kr

Budgivare 1 17/07 kl: 13:07 - 1 475 000 kr

Budgivare 3 17/07 kl: 13:04 - 1 450 000 kr

Budgivare 1 16/07 kl: 12:44 - 1 425 000 kr

Budgivare 3 16/07 kl: 12:41 - 1 400 000 kr

Budgivare 1 12/07 kl: 18:18 - 1 375 000 kr

Budgivare 2 12/07 kl: 17:06 - 1 350 000 kr

Budgivare 1 12/07 kl: 16:14 - 1 300 000 kr

Budgivare 2 12/07 kl: 16:12 - 1 275 000 kr

Budgivare 1 12/07 kl: 16:11 - 1 250 000 kr

Budgivare 2 12/07 kl: 15:55 - 1 225 000 kr

Budgivare 1 11/07 kl: 17:37 - 1 200 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Rosengårdsvägen 15 - Vallentuna

  Kommun

  Vallentuna

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  62,8m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 (Bottenvåning) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Tillträde

  16-09-2019

  Avgift

  4 828 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, tv och serviceavgift för en personer.

  Utgångspris/högstbjudande

  1 295 000 kr

  20 621 kr/m2

  Ljus & välplanerad tvåa med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och harmoniska färger i +55 boende!

  Här i denna tvårumslägenhet på Rosengårdsvägen 15 går du in i en ljus, välplanerad och trevlig lägenhet om 63,8 optimalt utnyttjade kvadratmeter med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och harmoniska färger. Här stiger du in i en funktionell och inbjudande hall med hatthylla och bra förvaringsmöjligheter, och vidare in till ett socialt och trevligt vardagsrum. Köket är funktionellt och trevligt och lägenhetens badrum är stort och fräscht. Boendet erbjuder ett sovrum. Via föreningen Brf Rosengården får du bland annat tillgång till bibliotek, gymnastiksalen, tvättstuga, vävstuga, en snickarbod och en egen datorklubb. I månadsavgiften om 4728 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd. Solid och trygg förening med god ekonomi.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Kliv in i denna lägenhet och välkomnas av en funktionell och inbjudande hall med hatthylla och bra förvaringsmöjligheter. Här består ytskikten av ljust tapetserade väggar och laminatgolv.

  Kök

  Lägenhetens kök, som renoverades 2003, är trivsamt för både mästerkockar och middagsgäster. Funktionellt och trevligt med bänkskivor i ek och bra förvaringsmöjligheter.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är denna bostads naturliga samlingsplats. Här finns ekparkettgolv och väggar i ljus tapet. Det bästa av allt är att rummet har stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.

  Sovrum

  Ett rogivande sovrum som nås från vardagsrummet. Rummet har laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns också rymliga garderober.

  Duschrum

  Ett stort och fräscht badrum med duschkabin och tvättmaskin. Badrummet har våtrumsmatta och kaklade väggar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1969-1971

  Uppvärmning

  Bergvärme och pellets

  Uteplats/Balkong

  Stenlagd uteplats i soligt läge. Uteplatsen nås via vardagsrummet. Här finns också en praktisk markis med motor.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  209 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  109 kr/månad

  Total driftkostnad:

  209 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,633%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme och pellets

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Rosengården

  Lägenhetsnummer:

  20

  Antal lägenheter:

  165

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Förening: Brf Rosengården FÖRENINGEN: Brf Rosengården i Vallentuna är ett välplanerat seniorboende som är byggt i två plan och ligger vackert med grönområden och natur runt om. Rosengården består av 165 lägenheter om 1 - 4 rum och kök, de flesta med balkong eller uteplats. Husen byggdes 1969-71 och föreningen bildades 1969. Vid köpekontraktsdagen får köparen inte vara yngre än 55 år. Det finns numera ingen övre åldersgräns. Stamrenovering, relining har gjorts i fastigheten. SERVICE/AKTIVITETER: På Rosengården finns mycket att tillgå för de boende t ex sällskapsrum, bibliotek, väv- och hobbylokaler, motionshall, bastu, butik och tvättstugor. Möjlighet till massage och hårvård finns. Gästrum/lägenhet finns att hyra. För de som gillar motion finns möjlighet att spela tennis, utöva Qi Gong och gymnastik. Utomhus finns en boulebana. Vintertid spelas boule i gymnastiksalen. Här finns även läsecirklar, bridge, dataklubb och musikstunder. Här finns väldigt mycket möjligheter till social gemenskap och det är egentligen bara den egna fantasin som sätter begränsningar. Bredband: Lokalt bredband med 100 mbit för endast 20 kr/mån. RESTAURANG: Mot matkupong kan man få lunch alla dagar (inget måltidstvång). Får man besök av sina barn, barnbarn eller vänner kan man ta med mat till lägenheten eller ordna lunchen i en närliggande matsal. Det finns även möjlighet att boka catering för speciella tillfällen. TRYGGHET: Rosenknappen - Många boende har en tryckknapp uppsatt på insidan av sin ytterdörr. På morgonen när man vaknar trycker man på knappen, det registreras i en dator. Varje morgon kontrollerar någon boende att alla har tryckt.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor