Rosengårdsvägen 17, Vallentuna

Insynsskyddad och välplanerad trea i +55 år boende med inglasad, solig och trevlig balkong.

Utgångspris

1 095 000 kr

Månadsavgift 5 353 kr/mån

Bostadsrättslägenhet i Vallentuna

Rum: 3rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 2 , Hiss finns inte

Byggår: 1968-1969

Boarea: 70 m2 Areauppgifter enligt föreningen

På omtyckta Rosengårdsvägen finns nu denna lägenhet om tre rum och kök att köpa. Trots att den har ett visst renoveringsbehov finns det mycket att tycka om med denna bostad. Det här är en insynsskyddad, välplanerad och social lägenhet med fint ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck och lättmöblerade rum. En trea som har stor potential att bli ett riktigt trivsamt hem! Till lägenheten finns en inre reparationsfond om 5715 kr. Föreningen heter Brf Rosengården och är en Brf för +55 åringar. Föreningen är välskött och trygg och har god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en härlig gemenskap. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga och garage, bokklubb, boulbana, datorklubb. I månadsavgiften om 5353 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme och källarförråd, serviceavgift. Läget på Rosengårdsvägen gör det lätt att trivas i Vallentuna. Här bor du naturnära med Vallentuna centrum på bekvämt avstånd och Vallentunasjön med grönområden endast en skön promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger och kommunikationer – perfekt för dig som uppskattar närheten till vackra promenadstråk och härlig natur!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Adam Formgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0767-999461

  adam.formgren@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Cecilia Kåhlin

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-22 97 77

  cecilia.kahlin@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Kök

  Köket har ljusgröna skåpsluckor, vitt kakel ovan bänkskivan i laminat och diskbänken med dubbla hoar, spis, ugn, fläkt, diskmaskin -16 och kombinerad kyl/frys och är äldre, yteffektivt och tidstypiskt, plats för 2-4 sittande. På golvet ligger en plastmatta och vitmålad vävtapet på väggarna.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt, ljust, öppet och trevligt med vackert ljusinsläpp, fönster åt två håll och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv. Här finns även utgången till den inglasade balkongen.

  Sovrum 1

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är stort, ljust och rymligt med inbyggda garderober och fint ljusinsläpp. Sovrummet har tapetserade väggar och plastmatta.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är lite mindre, lättmöblerat och trevligt och har inbyggda garderober. Detta rum har tapetserade väggar och plastmatta.

  Badrum 1

  Ett funktionellt badrum med toalett, duschkabin, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare -19. Badrummet har våtrumsmatta som behöver svetsas om alternativt bytas ut och väggar i vitt kakel och vita väggar.

  Balkong 1

  En inglasad, solig och trevlig balkong som nås från vardagsrummet. Här har man utsikt mot grannhuset och trädgården.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i västläge.

  Bostad

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Boarea

  70m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt föreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  101

  Andel i föreningen

  0,704%

  Övriga utrymmen

  Källarförråd nr.116

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår:

  1968-1969

  Byggnadstyp

  Flerfamiljhus

  Energideklaration:

  Energideklarationen är utförd 2012-08-22

  Uppvärmning

  Pelletspanna

  Fönster

  3-glasfönster

  Hiss:

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn:

  Brf Rosengården

  Föreningens organisationsnummer:

  716000-1116

  Föreningsform:

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter:

  165 st

  Antal lokaler:

  0

  Äger föreningen marken?

  Nej

  Allmän information

  Förening: Brf Rosengården FÖRENINGEN: Brf Rosengården i Vallentuna är ett välplanerat seniorboende som är byggt i två plan och ligger vackert med grönområden och natur runt om. Rosengården består av 165 lägenheter om 1 - 4 rum och kök, de flesta med balkong eller uteplats. Husen byggdes 1969-71 och föreningen bildades 1969. Vid köpekontraktsdagen får köparen inte vara yngre än 55 år. Det finns numera ingen övre åldersgräns. Stamrenovering, relining har gjorts i fastigheten. SERVICE/AKTIVITETER: På Rosengården finns mycket att tillgå för de boende t ex sällskapsrum, bibliotek, väv- och hobbylokaler, motionshall, bastu, butik och tvättstugor. Möjlighet till massage och hårvård finns. Gästrum/lägenhet finns att hyra. För de som gillar motion finns möjlighet att spela tennis, utöva Qi Gong och gymnastik. Utomhus finns en boulebana. Vintertid spelas boule i gymnastiksalen. Här finns även läsecirklar, bridge, dataklubb och musikstunder. Här finns väldigt mycket möjligheter till social gemenskap och det är egentligen bara den egna fantasin som sätter begränsningar. Bredband: Lokalt bredband med 100 mbit för endast 20 kr/mån. RESTAURANG: Mot matkupong kan man få lunch alla dagar (inget måltidstvång). Får man besök av sina barn, barnbarn eller vänner kan man ta med mat till lägenheten eller ordna lunchen i en närliggande matsal. Det finns även möjlighet att boka catering för speciella tillfällen. TRYGGHET: Rosenknappen - Många boende har en tryckknapp uppsatt på insidan av sin ytterdörr. På morgonen när man vaknar trycker man på knappen, det registreras i en dator. Varje morgon kontrollerar någon boende att alla har tryckt.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress Rosengårdsvägen 17, Vallentuna

  Kommun Vallentuna

  Boendeform Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: 1 095 000 kr

  Månadsvgift: 5 353 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Reparationsfond: 5 715 kr


  Driftkostnad: 1 241 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Uppvärmning: 745 kr/månad

  Vatten & avlopp: 279 kr/månad

  Försäkring: 117 kr/månad

  Övrigt: 100 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Posten övrigt gäller TV avgift.

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Vallentuna

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder