Svampskogsvägen 18, Vallentuna

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Svampskogsvägen 18 - Vallentuna

Kommun

Vallentuna

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

35m2

Areauppgifter enligt föreningen

Våning

4 av 4 , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Bällstaberg

Avgift

3 279 kr/mån

Utgångspris

1 750 000 kr

50 000 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Trivsam etta i bra skick!

  Trivsam etta i bra skick högst upp i huset. Lägenheten är i mycket gott skick, välplanerad och har ett stort helkaklat badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, sovalkov, öppen planlösning mellan kök och själva rummet. Här får man plats med soffa, matbord med 4-6 stolar och i sovalkovet får man plats med en 120 cm bred säng. Från själva rummet tar man sig ut på den stora balkongen i söderläge med plats för loungegrupp. I Bällstaberg bor man nära kommunikationer, mataffär, skolor, förskolor men även nära naturen. Till Vallentuna centrum är det ca 3 km och här finns alla möjliga affärer och service. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Parkettgolv, grå tapet (glittrig), 3 stycken garderober, avhängning till höger innanför dörr.

  BADRUM

  Klinkers och kakel, wc, badkar, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

  KÖK

  Parkettgolv, vita väggar, vita skåpsluckor, laminatskivor med stenimitation, dubbla hoar, brunaktigt kakel ovan bänk, inbyggd micro, spis med häll från Bosch, fläkt från Franke, kyl/frys från Bosch, diskmaskin från Bosch, fönster i söderläge.

  RUM

  Parkettgolv, vita väggar med tapetserad fondvägg, sovalkov med gammelrosa väggar, utgång till balkong, fönster i söderläge.

  Övriga utrymmen

  Förråd i både vind och förrådslänga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2006

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Större balkong i söderläge.

  Bilplats

  Medlemmar betalar inte moms på parkeringshyran. > Parkeringsplats utan el-stolpe för motorvärmare: 100 kr/månad > Parkeringsplats med el-stolpe för motorvärmare: 175 kr/månad > Parkeringsplats under tak med el-stolpe för motorvärmare: 350 kr/månad Vid upprättande av ett parkeringsavtal tillkommer en administrationsavgift. Kostnaden är för närvarande (jan 2015) 390 kr inkl moms.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  283 kr/månad

  Försäkring:

  133 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  283 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Rallarrosen

  Lägenhetsnummer:

  18-42

  Antal lägenheter:

  34

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  En liten förening som är belägen i Bällstaberg i Vallentuna och består av två flerbostadshus med totalt 34 bostadsrätter. Dessutom finns fyra lokaler och en mängd parkeringsplatser som vi hyr ut.  Bostadsrätterna är fördelade enligt följande: 11 st ettor 13 st tvåor 10 st treor Fastigheten (Bällsta 2:1146) byggdes 2006/2007 och BRF Rallarrosen förvärvade  fastigheten från JM den 19e oktober 2006.  Den totala boytan är 1969 m2. I fastigheten finns också flera lokaler med en total uthyrningsbar yta om ca 340 m2. BRF Rallarrosen disponerar även 68 parkeringsplatser varav 35 är öppna (med eller utan el-stolpe) och 33 platser carportar I fastigheten finns soprum, lägenhets- och cykelförråd i komplementbyggnad. Varje lägenhet har två förråd, en på vinden och en i förrådsbyggnaden. De två cykelförråden har plats för totalt ca 34 cyklar. Dessutom finns det flera utvändiga fasta cykelställ Föreningen har en bra hemsida: https://www.brfrallarrosen.se/  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-09-29

  Primärenergital:

  138 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor