De La Gardies Väg 21, Gustavsberg

2 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 22 Sep 13:00 - 13:30

Öppen visning! Mäklarens presentation kl. 13:10. Anmäl gärna intresse.

Anmäl till visning

Adress

De La Gardies Väg 21 - Gustavsberg

Kommun

Värmdö

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

50,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 2 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Farsta Slottsvik

Avgift

4 045 kr/mån

Inkl. vatten, värme och kabel-tv.

Utgångspris

2 000 000 kr

39 604 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Likt en charmig småstadsidyll ligger bostadsområdet på De la Gardies väg vackert inbäddad i grönska mellan Farstaviken och Farsta Slott på mark som tidigare tillhörde slottets trädgård. I området samsas flerfamiljshus med radhus i en lyckad kombination och runt omkring skuggar stora, vackra ekar från svunna tider. Väldisponerad tvåa med balkong. Genomgående ljusa färger på väggarna och golv av ekparkett och plastmatta i hallen. Lägenheten har en smart planlösning och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp samt skapar en känsla av ljus och rymd. Golvvärme finns i hela lägenheten. Köket är smart integrerat med vardagsrummet och har goda utrymmen för matlagning. Ljust badrum från byggåret med dusch, handfat, spegelskåp med belysning och tvättmaskin. Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderober. Här finns möjligheten att bo i vacker skärgårdsmiljö endast 25 minuter från Stockholm och med direkt närhet till Värmdös centralort Gustavsberg. Farsta Slottsvik är ett fridfullt och barnvänligt bostadsområde i Gustavsberg, med promenadavstånd till Gustavsbergs hamn där det finns matbutik, restauranger, mysiga caféer, apotek och vårdcentral. Området karaktäriseras av modern bostadsbebyggelse med vacker natur. Här finns Farsta Slott från 1621 som idag är ett 55+ boende och sydväst om slottet ligger det grönskande parkområdet Engelska parken med gamla ekar och gångstigar. Här finns även den populära Tjustviksrundan och Gotthollmarundan, där den förstnämnda ger dig fina vyer över Baggensfjärden. I området finns flera skolor och förskolor som Thorens Framtids förskola, Ösbyskolan F-9 och Gustavsbergs gymnasium. I närområdet finns Farstaborgs förskola som är en ny tillfällig förskola som planeras ha plats för ca 100 barn. Boende i Farsta Slottsvik har möjlighet att hyra den gemensamma lokalen Oxstallet för fester och sammankomster. I området finns lediga odlingslotter som får användas utan kostnad. Närhet till Farsta ridskola och till Farstaborgs fotbollsplan. Buss från Farsta Slott tar dig in till slussen på ca 25 minuter eller Medborgarplatsen på ca 40 minuter.

   Ansvarig mäklare

   Erik Harder

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-162 72 07

   erik.harder@lansfast.se Läs mer om Erik

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-09-22 13:00:00 2019-09-22 13:30:00 40 Bostadsvisning De La Gardies Väg 21, Gustavsberg 59,32037963, 18,37118529 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Övriga utrymmen

   Det finns cykelförråd och förråd på gården samt möjlighet att hyra festlokal.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1996

   Uteplats/Balkong

   Balkong mot gatan i österläge.

   Bilplats

   Parkering på gatan är gratis. Parkering på särskild p-plats med kö; utan el 50 kr/mån. med el 150 kr/mån. Carport 250 kr/mån.

   Övrigt

   Välkommen till Värmdös vackra och allsidiga centralort Gustavsberg. Här får du uppleva en enastående kombination av skärgård, naturområden och kulturarv, samtidigt som du har nära till allt som storstaden har att erbjuda. Den gamla bruksorten är välkänd för sin unika konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. Samtidigt som den kulturhistoriska miljön bevaras befinner sig Gustavsberg just nu i en spännande utvecklingsfas. Under de närmaste åren kommer hela centralorten att få ett ordentligt lyft. Den ambitiösa satsningen innebär att flera nya bostäder kommer att byggas i bland annat Porslinskvarteren. Gustavsbergs hamn planeras att utvecklas till ett konst- och kulturcentrum med ännu fler aktiviteter och upplevelser, som alltigenom kommer att präglas av ett modernt perspektiv på hållbarhet. För att ytterligare berika området ges även plats för nya restauranger, verksamhetslokaler och parker. Expansionen kommer också att inrymma ett aktivt båtliv där det på Kattholmen skapas ett marint centrum med en ny gästhamn. Vid Gustavsbergs centrum finner du idag bland annat matbutik, bibliotek, bank, apotek och systembolag. Vid centrum hittar du också Gustavsbergsbadet med äventyrsbad och flera idrottsanläggningar. Bara några minuter bort finns de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid hamnområdet finns idag både restaurang, mysiga caféer, småbutiker, konst- och kulturutställningar som porslinsmuseet samt marina med båtliv. Även vårdcentral och apotek. I området finns flera förskolor och skolor med årskurs F-9 samt Gustavsbergs gymnasium. I närheten ligger också konsthallen Artipelag som årligen lockar tusentals besökare. Direktbussarna från centrum tar dig smidigt in till Slussen på bara 25 min.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   510 kr/månad

   Försäkring:

   235 kr/månad

   Elkostnad:

   275 kr/månad

   Total driftkostnad:

   510 kr/månad

   Personer i hushållet:

   3 st

   Kommentar:

   Uppvärmning, Vatten/avlopp och renhållning ingår i årsavgiften.

   Andel i föreningen:

   0,01207%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Slottsträdgården i Gustavsberg

   Lägenhetsnummer:

   122

   Antal lägenheter:

   59

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor