Gustavsbergs allé 24, GUSTAVSBERG

Stor gavel 5:a med stor balkong i hjärtat av Gustavsberg!

Utgångspris

3 795 000 kr

Månadsavgift 5 730 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefon.

Bostadsrättslägenhet GUSTAVSBERG

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Våning: 3 av 0  (Våning 3 av 5. Vindsutrymmen på våning 6.) , Hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 104 m2 Enligt bostadsrättsföreningen.

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Högt upp i huset ligger denna välplanerade gavel 5:a med bra utrymmen för gemenskap och umgänge. Lägenheten har genomgående vitlaserade golv och vitmålade väggar samt fönsterbänkar i grå kalksten. Gavellägenheten har fönster i tre väderstreck vilket skapar ett behagligt och naturligt ljusflöde i lägenheten. Ni välkomnas av en hall med goda avhängningsmöjligheter och en garderob. Här finns också en stor klädkammare med bra förvaring. Genom hallen når ni bostadens stora badrum med vitt kakel, gråa klinkerplattor och golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, tvättställ med kommod, bänkskiva, förvaringsskåp, dusch med duschvägg och WC. Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning med ett genomgående ljusinsläpp. I vardagsrummet har ni plats för en större soffgrupp och TV-möbel. Här har ni även utgången till balkongen i härligt sydvästläge med fin utsikt över den grönskande innergården. Det välplanerade köket är från Ballingslöv och har en ljus miljö med vita luckor, vitt kakel, bra arbetsytor och god förvaring. Bänkskivan i stilren grå laminat har underlimmad diskho och nedfälld induktionshäll. Den rostfria maskinparken från Cylinda kombinerad med integrerad diskmaskin ger köket en sammanhängande estetisk balans. I det rymliga köket finns gott om plats för social samvaro och stora familjer. Lägenheten har fyra rejäla sovrum varav ett större master bedroom med fönster i två väderstreck. Alla sovrum ligger strategiskt placerade i varsitt hörn av lägenheten. Bostadens gästtoalett ligger i den bortre delen av lägenheten. Inredningen har vitt kakel på väggar och grått klinker på golvet, WC, handfat och en stor spegel. Populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg är en stadsdel under omvandling. Det historiska gamla fabriksområdet blir nu en levande stadsdel där fabrikens historia kommer att vara synlig för invånare och besökare tack vare att industriarkitekturen bevaras. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig småstadskänsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola, nybyggd förskola, caféer och butiker. Allt bara några hundra meter från Gustavsbergs hamn.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Jonas Lönnroth

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-162 70 87

  jonas.lonnroth@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linda Floric

  Mäklarassistent

  Mobil: 076-2126755

  linda.floric@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Uteplats/Balkong

  Balkong om ca 5,5 kvm.

  Bostad

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Boarea

  104m2

  Areakälla

  Enligt bostadsrättsföreningen.

  Våning

  3 av 0  (Våning 3 av 5. Vindsutrymmen på våning 6.) , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  21-1201

  Andel i föreningen

  0,01149%

  TV och internet

  Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem för TV (grundutbud), bredband (100/100) och telefoni. Detta ingår i månadsavgiften. Vid eventuella tillvalstjänster betalas det direkt till leverantören av bostadsrättshavaren

  Övriga utrymmen

  Vindsförråd, cykelförråd och stort parkeringsgarage.

  Övrigt

  Välkommen till Värmdös vackra och allsidiga centralort Gustavsberg. Här får du uppleva en enastående kombination av skärgård, naturområden och kulturarv, samtidigt som du har nära till allt som storstaden har att erbjuda. Den gamla bruksorten är välkänd för sin unika konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. Samtidigt som den kulturhistoriska miljön bevaras befinner sig Gustavsberg just nu i en spännande utvecklingsfas. Under de närmaste åren kommer hela centralorten att få ett ordentligt lyft. Den ambitiösa satsningen innebär att flera nya bostadsområden kommer att byggas i bland annat Porslinskvarteren. Gustavsbergs hamn planeras att utvecklas till ett konst- och kulturcentrum med ännu fler aktiviteter och upplevelser, som alltigenom kommer att präglas av ett modernt perspektiv på hållbarhet. För att ytterligare berika området ges även plats för nya restauranger, verksamhetslokaler och parker. Expansionen kommer också att inrymma ett aktivt båtliv, på Kattholmen skapas ett marint centrum med en ny gästhamn. Vid Gustavsbergs centrum finner du idag bland annat matbutik, bibliotek, bank, apotek, och systembolag. Vid centrum hittar du också Gustavsbergsbadet och flera idrottsanläggningar. Här hittar du också Gustavsbergsbadet med äventyrsbad. Bara några minuter bort finns de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid hamnområdet finns idag restauranger, mysiga caféer, småbutiker, konst- och kulturutställningar, porslinsmuseet, samt marina med båtliv. Här finns även vårdcentral och apotek. I området finns flera förskolor och skolor med årskurs F-9 samt Gustavsbergs gymnasium. Direktbussarna från centrum tar dig smidigt in till Slussen på bara 25 min. Ändring/tillägg, annons Eventuella ändringar/tillägg i ovanstående annons kan ske. Läs därför alltid noga igenom den objektbeskrivning som ansvarig mäklare överlämnar vid visningstillfället. Försäljning före visning: I vissa fall kan ett bud läggas före planerad visning. Mäklaren är därmed skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om han/hon skall acceptera budet eller inte. Därför är det att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på nätet för att försäkra dig om att fastigheten finns kvar. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Sailor i Gustavsberg

  Föreningens organisationsnummer

  769629-5786

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  125 st

  Antal lokaler

  0

  Byggår

  2016

  Äger föreningen marken

  Ja

  Parkering

  Finns att hyra i garage för 750 kr i månaden. Kö kan förekomma.

  Porslinskvarteren

  Allmänt om området

  Porslinskvarteren är ett ständigt växande område i den perfekta kombinationen mellan skärgårdsidyllen, grönskande innergårdar, genomtänkt arkitektur, goda kommunikationer samt närhet till allt man kan tänkas behöva. Via endast en kort promenad nås Gustavsbergs hamn med mysiga caféer, restauranger, vårdcentral med mer. Värmdö Marknad, Gustavsberg centrum och Kvarnsjön med badplats och friska motionsspår ligger inom gångavstånd. I närheten finns även ett stort utbud av skolor och förskolor.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Gustavsbergs allé 24, GUSTAVSBERG

  Kommun: Värmdö

  Område: Porslinskvarteren

  Församling: Gustavsberg-Ingarö Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 3 795 000 kr Utgångspris

  Månadsavgift: 5 730 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefon.

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

  Driftkostnad: 610 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Uppvärmning: 610 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: I uppvärmning ingår kostnad för hushållsel och elnätsavgift.

  Antal personer i hushållet: 2 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Värmdö

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder