Objektbild

Publikvägen 21, Gustavsberg

Väldisponerad 2:a högst upp i huset med stor balkong i optimalt solläge!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 124 kr/mån Inkl Värme, kallvatten & Kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 212 kr/mån.

Bostadsrättslägenhet - Gustavsberg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 4 av 4 , hiss finns

Byggår: 2011

Boarea: 50 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Ljus och och välplanerad lägenhet högst upp i huset i populära Farstadal. I hallen möts man av en rymlig och välkomnande entré med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare direkt till vänster. Till höger från hallen ligger ett stort och smakfullt badrum med vitt respektive grått kakel på väggarna och en grå klinker med komfortvärme på golvet. Detta är utrustat med dusch med duschvägg i glas, wc, handfat, kombimaskin (tvätt- och torktumlare) och ovan denna har man en praktisk bänkskiva och vägghängt skåp med förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet erbjuder en generös yta med fönsterpartier som vetter mot sydväst som ger ett härligt ljusinsläpp och en utsikt mot grönområde och innergården. Via en glasad dörr kommer man ut till en stor balkong som ligger i ett optimalt sydvästläge vilket ger många soltimmar. I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger kök och matplats. Köket erbjuder gott om både arbetsytor och förvaring bakom vita luckor och lådor. Maskinparken består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, micro, spishäll och köksfläkt. I lägenheten finns ett rejält sovrum som inrymmer både dubbelsäng och diverse sovrumsmöbler. I sovrummet har man också garderob med förvaringsmöjligheter. Bostaden är belägen i ett attraktivt område med närhet till bra kommunikationer med direktbussar som går in till Slussen på ca 30 min, stormarknad, båtbryggor samt restauranger och caféer i Gustavsbergs hamn. Gångavstånd till centrum som erbjuder bl a vårdcentral, banker, caféer, frisörer, apotek mm. I området finns även fina strövområden i blandad terräng. Inom räckhåll finns även badmöjligheter längsmed Tjustviksrundan eller Kvarnsjön om du föredrar sötvatten. Farstadal är ett mycket omtyckt område som är tryggt och lugnt för alla målgrupper. Här är det bara att flytta in och trivas!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Peter Sundqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-1627085

  peter.sundqvist@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Aura Evenholt Ventura

  Mäklarassistent

  Mobil: 076-3104860

  aura.ventura@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   50m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

   Våning

   4 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   11402

   Andel i föreningen

   1,52412%

   Andel av årsavgift

   1,52417%

   TV och internet

   Tv, bredband, telefoni är anslutet via fiber. Kollektivt avtal via Telia. Avgiften tas ut av medlemmarna via den ekonomiska förvaltaren på avgiftsavin. Bredbandshastighet 50-100/100.

   Övriga utrymmen

   Ett förråd tillhör lägenheten.

   Byggnad

   Byggår

   2011

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2014-03-19
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lilium

   Föreningens organisationsnummer

   769621-5479

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   58 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2011

   Äger föreningen marken

   Ja

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga finns i föreningen. Gemensam föreningslokal för alla bostadsrättsföreningar i Farstadals samfällighet med två övernattningslägenheter, festlokal och bastu.

   Parkering

   P-platser hyrs separat och följer ej med lägenheten vid överlåtelse. Hyra med el 375 kr/mån, utan el 325 kr/mån. Kötid kan förekomma.

   Försäkring

   Kollektivt bostadsrätts-tilläg har föreningen tecknat med Trygg-Hansa. Medlemmar ska själva teckna vanlig hemförsäkring.

   Föreningens hemsida

   brflilium.se

   Övrigt

   Utförda renoveringar: - Målat om hallen -2020 - Målat om delar av sovrummet -2020 - Tapetserat om i vardagsrummet -2015 - Monterat panel på förrådsväggar av gips -2016 - Fondvägg i badrum monterad av JM -2013

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Publikvägen 21, Gustavsberg

   Kommun: Värmdö

   Område: Farstadal

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 124 kr/mån Inkl Värme, kallvatten & Kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 212 kr/mån.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-01

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Värmdö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Odelbergs Väg 3 i Gustavsberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Värmdö!

   Läs mer

   Bobutiken i Värmdö

   Hitta din mäklare i Värmdö

   Liknande bostäder