Stig Lindbergs gata 17A, Gustavsberg

Låg månadsavgift och exklusiva materialval!

Accepterat pris

1 795 000 kr

Månadsavgift 1 827 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.

Bostadsrättslägenhet i Gustavsberg

Rum: 1rok

Våning: 1 av 6 (Markplan) , Hiss finns

Byggår: 1939

Boarea: 25 m2 Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Stilsäker studioetta med loft i det gamla fabrikshuset från 1939. Den anrika byggnaden är nu ombyggd till moderna lägenheter med en trendig samt industriell stil. Denna pärla rymmer allt du kan tänkas behöva tack vare det praktiska sovloftet. Ett kvadratsmart boende med en väldigt låg månadsavgift. Makalös takhöjd om ca 3,54 meter som ger en unik känsla till lägenheten. En egen uteplats med soldränkt söderläge samt en gemensam takterrass med sol hela dagen och en makalös utsikt över Farstavikens inlopp och Gustavsberg. En perfekt kombination av det fina ljusinsläppet från det stora fönstret, den höga takhöjden och de stilsäkra materialvalen. Helkaklat badrum med golvvärme. Genomtänkta detaljer såsom den mattslipade granitbänkskivan i köket, stilrent vitt kakel med svarta fogar i kök och badrum, mattlackad ekparkett, skåpinredning i vitt och grått och detaljer från fabrikshusets grundkonstruktion. Utrustad med en integrerad diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Spännande arkitektur inspirerad av den härliga skärgårdsmiljön. Busshållplatsen till direktbussarna som tar dig smidigt in till Slussen eller Cityterminalen på bara 25 min har du intill byggnaden. Under sommarhalvåret kan man även åka båt till/från Slussen. Gustavsberg befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas. Under de närmaste åren kommer hela centralorten att få ett ordentligt lyft. Den ambitiösa satsningen innebär att nya bostäder byggs i bland annat Porslinskvarteren. Det historiska gamla fabriksområdet blir nu till en levande stadsdel där fabrikens historia kommer att vara synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevaras. Närheten till vatten med både sjö och havsbad och storslagen natur är påtaglig. Promenad- och löparstigar i både skog och längst havet är precis runt hörnet. Gustavsberg har växt upp kring den stora porslinsfabriken som ligger vid hamnen i en av Baggensfjärdens vikar. Porslinskvarteren andas kreativitet och skaparglädje från forna tider och en kulturell miljö genomsyrar kvarteren. I Gustavsberg finns flertal restauranger, caféer, gym och butiker. För dig som gillar naturen och grönskan finns det många härliga områden att upptäcka. Gustavsbergs hamn erbjuder både stadspuls, skärgårdskänsla och slottsmiljö. En kort promenad från Gustavsbergs hamn via strandpromenaden kan du ta dig till Tjustviksrundan som tar dig genom hästhagar, stigar med havet som närmsta granne och slottet. Badplatser finns det gott om på vår fina ö. Grisslinge havsbad och Björviks havsbad är något du inte får missa. Är du extra äventyrssugen går det utmärkt att ta sig via buss/bil till Stavsnäs för att sedan ta färjan över till många av våra fina skärgårdsöar, där är Sandhamn ett hett tips! Välkommen till Porslinskvarteren, en enastående miljö med den idealiska kombinationen mellan Gustavsbergs gedigna historia och förstklassiga arkitektur.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 18 November

  18:00 - 18:30

  Välkommen!

  2019-11-18 18:00:00 2019-11-18 18:30:00 40 Bostadsvisning Stig Lindbergs gata 17A, Gustavsberg 59,322303504082, 18,3846561315295 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Ansvarig mäklare

    Elin Bolin

    Reg. Fastighetsmäklare

    Mobil: 076-3160669

    elin.bolin@lansfast.se

    Planritning Planlösning

    Värdera din bostad kostnadsfritt*

    Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

    *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Stilsäker hall med snygga materialval. Grått klinker och vitmålade väggar. Den röda säkerhetsdörren ger en unik look till lägenheten. I hallen finns förvaring i garderoberna.

    Badrum

    Helkaklat badrum med mörkgrått klinker och vita stora kakelplattor på väggarna. Svarta fogar mot det vita kaklet och en infälld spegel i kaklet. I taket är det spottar. Badrummet känns exklusivt med den stora takduschen i rostfrittstål, glasduschväggen och en vit kommod. I övrigt är badrummet utrustat med golvvärme, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, wc och lite extra förvaring i badrumsskåpet på väggen.

    Kök

    Smakfullt kök med en öppen planlösning. Här har du en exklusiv samt massiv bänkskiva av granit. Granitbänkskivan är även mattslipad vilket ger en modernare stil. Bänkskivan kombineras perfekt mot det vita kaklet och de svarta fogarna. Ovan arbetsytan finns belysning. Vita och släta köksluckor upptill och gråa ramluckor nedtill. Goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med en kombinerad kyl och frys, utdragbar spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionsspishäll och en diskho.

    Vardagsrum

    Vardagsrum med plats för en mindre soffa och matbord. Här finns flera olika alternativ kring möbleringen. Vita väggar och mattlackad ekparkett.

    Sovloft

    Sovloft med ca 7,5 kvm golvyta. Ytan är inte inräknad i boarean utan tillkommer som en extra yta. Här finns eluttag och lampknappar. Finns plats för en större säng. Ekparkett och vitmåladeväggar.

    Uteplats/Balkong

    Mysig uteplats med ett soldränkt söderläge. Utanför kommer radhus att byggas med en lummig känsla. Gemensam takterrass med mycket generösa ytor. Här erbjuds en makalös sjöutsikt över Farstavikens inlopp och Gustavsbergs hamn. Soldränkt takterrass som ibland slår till med en helt rosa himmel. Solläge i stort sett hela tiden. Solstolar finns redan med i takterrassens inredning, det diskuteras om att utöka möblemang och inredning på takterrassen. En bokningsbar avskild del av takterrassen finns utöver den gemensamma takterrassen för privata tillställningar. Idag finns det bord och stolar, även där kommer inredningen med all sannolik utökas till en härlig New York känsla för exempelvis kräftskivorna.

    Bostad

    Rum

    1 rok

    Boarea

    25m2

    Areakälla

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    1 av 6 (Markplan) , Hiss finns

    Lägenhetsnummer

    E-1003

    Andel i föreningen

    0,2076%

    TV och internet

    Fiber. Flertal leverantörer att välja bland. Se alternativ på: https://www.fabrikshuset.nu/bredband-tv-och-telefon

    Övriga utrymmen

    Förråd ca 2 kvm. Cykelförråd, gemensamt. Gemensamm takterrass.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår:

    1939

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration:

    Energideklaration är inte utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    4-glasfönster

    Ventilation

    Mekanisk frånluft med återvinning

    Hiss:

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn:

    Brf Fabrikshuset

    Föreningens organisationsnummer:

    769628-1034

    Föreningsform:

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening:

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter:

    250 st

    Antal lokaler:

    4

    Byggår

    1939 (Ombyggt 2014-2019)

    Äger föreningen marken?

    Ja

    Allmän information

    Gemensam takterrass med utsikt över Farstaviken och Gustavsbergs Hamn.

    Gemensamma utrymmen

    - Cykelförråd - Tvättstuga - Gemensam takterrass - Bokningsbar takterrass

    Parkering:

    Parkering i porslinsgaraget. Separat kö. Nås via hiss i porten. 918 kr/mån. För nuvarande är det 18 personer som står i kö till brf fabrikshusets parkeringsplatser. Tills du har blivit erbjuden en parkeringsplats i garaget kan du hyra månadsvis i porslinsgaraget, i samma parkeringsgarage.

    Försäkring:

    Försäkring med bostadsrättstillägg tecknas separat av bostadsrättshavaren.

    Föreningens hemsida:

    www.fabrikshuset.nu

    www.fabrikshuset.nu

    Omgivning

    Allmänt om området

    Porslinskvarteren är ett ständigt växande område i den perfekta kombinationen mellan skärgårdsidyllen, grönskande innergårdar, genomtänkt arkitektur, goda kommunikationer samt närhet till allt man kan tänkas behöva. Via endast en kort promenad nås Gustavsbergs hamn med mysiga caféer, restauranger, vårdcentral med mer. Värmdö Marknad, Gustavsberg centrum och Kvarnsjön med badplats och friska motionsspår ligger inom gångavstånd. I närheten finns även ett stort utbud av skolor och förskolor.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress Stig Lindbergs gata 17A, Gustavsberg

    Kommun Värmdö

    Församling Gustavsberg-Ingarö Församling

    Boendeform Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 795 000 kr Accepterat pris

    Månadsvgift: 1 827 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.

    Pantsättning: Bostaden är pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 698 kr

    Överlåtelseavgift: 1 628 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 240 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 120 kr/månad

    Vatten & avlopp: 120 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Hushållsel och kostnad för uppvärmning av varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning via bostadsrättsföreningen. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Värmdö

    Porslinskvarteren är ett ständigt växande område i den perfekta kombinationen mellan skärgårdsidyllen, grönskande innergårdar, genomtänkt arkitektur, goda kommunikationer samt närhet till allt man kan tänkas behöva. Via endast en kort promenad nås Gustavsbergs hamn med mysiga caféer, restauranger, vårdcentral med mer. Värmdö Marknad, Gustavsberg centrum och Kvarnsjön med badplats och friska motionsspår ligger inom gångavstånd. I närheten finns även ett stort utbud av skolor och förskolor.

    Läs mer

    Bobutiken i Värmdö

    Besök bobutiken

    Liknande bostäder