Vitmossevägen 112, Gustavsberg

3 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 26 Maj 11:00 - 11:30

   Mäklarens muntliga presentation 11.15

   Anmäl till visning

   Adress

   Vitmossevägen 112 - Gustavsberg

   Kommun

   Värmdö

   Typ

   2 plan med kallvind

   Boendeform

   Bostadsrättsradhus

   Byggår

   1992

   Boarea

   88m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   0 av 0 , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok varav 2-3 sovrum

   Område

   Gustavsberg

   Avgift

   4 794 kr/mån

   Månadsavgift är inklusive internetuppkoppling.

   Accepterat pris

   3 550 000 kr

   40 341 kr/m2

   Välkommen till detta nyrenoverade och mycket välplanerade gavelradhus i populära och barnvänliga Holmviksskogen. Ett område för er som värdesätter att bo centralt men fridfullt, bekymmersfritt, nära till bra och täta kommunikationer och att samtidigt ha en fin liten tomt att ta hand om och njuta av. Ett praktiskt och modernt boende med gångavstånd till allt som man kan behöva. Huset, som är ca 88 m², är välplanerat och entréplanet rymmer ett renoverat och rymligt kök, ett generöst badrum med tvättpelare samt ett luftigt vardagsrum med utgång till en härlig insynsskyddad altan, delvis under tak, som vetter mot skogen. I kök, badrum och hall finns det vattenburen golvvärme kopplad till fjärrvärmen vilket innebär väldigt låga driftskostnader. Övre plan rymmer hall, badrum och två rum, det ena med en rejäl klädkammare och det andra rummet, som tidigare var två rum, är förberett att enkelt återställas till två rum om man önskar. Samtliga rum har fönsterbräden i vit marmor. På baksidan av huset finns det både bärbuskar och fruktträd framför bergknallen som ger ett bra vind- och insynsskydd. Vid entrén på framsidan, utanför köket, finns ett stort inbjudande trädäck med fint solläge i princip hela dagen. P-plats ingår i avgiften. Det finns ett kallförråd som hör till lägenheten, perfekt förvaring av cyklar och utemöbler. Föreningen har ett hus med festlokal för upp till 50 personer som man kan hyra. Det finns även övernattningsrum, bastu, grovtvättstuga och en släpvagn för uthyrning. Ett stenkast från huset finns busshållsplats där buss 474 går med täta intervaller in till Slussen. Det finns utmärkta strövområden i skogen alldeles intill samt populära Kvarnsjön med fina badmöjligheter. Förskola finns i Holmviksskogen, en kort promenad upp på gatan och lite längre bort, på andra sidan vägen, ligger Ösbyskolan som erbjuder F - 9. Drygt en kilometer bort ligger Mölnviks köpcentrum som har mataffärer, restauranger, klädbutiker m.m. I Gustavsbergs centrum finns det bibliotek, simhall, tennishall, ishockeyplaner, restauranger mm.

   Ansvarig mäklare

   Erik Harder

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-162 72 07

   erik.harder@lansfast.se Läs mer om Erik

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-05-26 11:00:00 2019-05-26 11:30:00 40 Bostadsvisning Vitmossevägen 112, Gustavsberg 59,31588391, 18,41370747 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Övriga utrymmen

   Lägenheten har vind, godkänd som förråd. I angränsande byggnader finns förråd samt bokningsbar bastu, festlokal, grovtvättstuga och övernattningsrum.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1992

   Ommålning av fasader har skett under 2011 och 2012.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   Varje bostadsrättslägenhet har fiberanslutet bredband. Telenor

   Bredband

   Varje bostadsrättslägenhet har fiberanslutet bredband. Telenor

   Uteplats/Balkong

   Uteplats 1: Uteplats baksida under tak, läge nordost. Uteplats 2: Uteplats framsida, läge sydväst.

   Bilplats

   En parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Välkommen till Värmdös vackra och allsidiga centralort Gustavsberg. Här får du uppleva en enastående kombination av skärgård, naturområden och kulturarv, samtidigt som du har nära till allt som storstaden har att erbjuda. Den gamla bruksorten är välkänd för sin unika konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. Samtidigt som den kulturhistoriska miljön bevaras befinner sig Gustavsberg just nu i en spännande utvecklingsfas. Under de närmaste åren kommer hela centralorten att få ett ordentligt lyft. Den ambitiösa satsningen innebär att flera nya bostäder kommer att byggas i bland annat Porslinskvarteren. Gustavsbergs hamn planeras att utvecklas till ett konst- och kulturcentrum med ännu fler aktiviteter och upplevelser, som alltigenom kommer att präglas av ett modernt perspektiv på hållbarhet. För att ytterligare berika området ges även plats för nya restauranger, verksamhetslokaler och parker. Expansionen kommer också att inrymma ett aktivt båtliv, på Kattholmen skapas ett marint centrum med en ny gästhamn. Vid Gustavsbergs centrum finner du idag bland annat matbutik, bibliotek, bank, apotek, och systembolag. Vid centrum hittar du också flera idrottsanläggningar samt Gustavsbergsbadet med äventyrsbad. Bara några minuter bort finns de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid hamnområdet finns idag både restaurang, mysiga caféer, småbutiker, konst- och kulturutställningar som porslinsmuseet samt marina med båtliv. Även vårdcentral och apotek. I området finns flera förskolor och skolor med årskurs F-9 samt Gustavsbergs gymnasium. Direktbussarna från centrum tar dig smidigt in till Slussen på bara 25 min.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   708 kr/månad

   Försäkring:

   208 kr/månad

   Elkostnad:

   500 kr/månad

   Total driftkostnad:

   708 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   På senare år har föreningen bjudit på december-avgiften.

   Andel i föreningen:

   0,75251%

   Andel av årsavgift:

   0,71725%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-13

   Pantsättningsavgift:

   698 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 628 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1992

   Fönster:

   3-glas

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Ommålning av fasader har skett under 2011 och 2012.

   Övrigt:

   Ny altan med staket på framsidan av huset från 2017. Det finns staket runt hela huset.

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf Dalen

   Lägenhetsnummer:

   63

   Antal lägenheter:

   142

   Antal lokaler:

   0

   Energideklaration

   Energiprestanda:

   154 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor