Skogsgläntevägen 2C, Stavsnäs

1 300 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 29 Sep 10:30 - 11:00

Öppen visning! Mäklarens presentation kl. 10:45. Anmäl er gärna. Välkomna!

Anmäl till visning

Adress

Skogsgläntevägen 2C - Stavsnäs

Kommun

Värmdö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

22m2

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Avgift

1 845 kr/mån

I månadsavgiften ingår yttre underhåll, 1 st parkeringsplats och vägavgift. Kostnad för värme, hushållsel samt abonnemangskostnader för tv, internet och telefoni tillkommer.

Fast pris

1 300 000 kr

59 091 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Minivilla om 22 kvm med loft i ett naturskönt läge med egen uteplats.

   Br-hus i idyllisk och naturskön miljö. Härliga fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Påkostade och naturliga materialval invändigt och utsidan har träpanel av lärkträ. Detta moderna formspråk gör att huset smälter väl in med naturen. Uteplats i härligt solläge. Här har ni fin utsikt över vidd och skog. Till varje hus har ni tillhörande 1 parkeringsplats. Här bor ni med drygt en kilometer från pittoreska Stavsnäs By med bland annat en ICA-butik och bageri.

   Ansvarig mäklare

   Jonas Lönnroth

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-162 70 87

   jonas.lonnroth@lansfast.se Läs mer om Jonas

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-09-29 10:30:00 2019-09-29 11:00:00 40 Bostadsvisning Skogsgläntevägen 2C, Stavsnäs 59,28591556, 18,67571626 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2018

   Uteplats/Balkong

   1 Uteplats.

   Övrigt

   Stavsnäs är ett idylliskt område mitt i Stockholms mellanskärgård. Stavsnäs by är områdets äldsta del, en härlig skärgårdsbebyggelse med anor från medeltiden. Här hittar du sommarhamnen, skärgårdsmuseet, stavsnäs hembageri med restaurang & bar. Även östersjövikens omtyckta sandstrand. Vid Stavsnäs vinterhamn som är en året-runt-hamn, kan du ta waxholmsbåtarna ut till skärgårdens populäraste öar. Nära till golfklubben Fågelbro Golf & Country Club med tillhörande restaurang. I området finns ICA nära, vid det större handelsområdet Värmdö Köpcentrum hittar du ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. I området ligger förskolan Talldungen och Djurö skola F-9 i närområdet. Med direktbuss tar du dig in till Slussen på ca 50 minuter.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Kommentar:

   Beräknad årsförbrukning för uppvärmning ligger på 4500 kr.

   Andel i föreningen:

   2,9566%

   Andel av årsavgift:

   2,9566%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Ventilation:

   Friskluftsventiler i sällskapsrum och paxfläkt i b

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Storskogen Stavsnäs 1

   Lägenhetsnummer:

   11

   Antal lägenheter:

   15

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor