Ripvägen 2, Värmdö

2 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 25 Aug 15:00 - 15:30

   Mäklarens muntliga presentation 15:10

   Anmäl till visning

   Adress

   Ripvägen 2 - Värmdö

   Kommun

   Värmdö

   Typ

   2 plan

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2018

   Boarea

   44m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   0 av 0 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Strömma

   Avgift

   2 372 kr/mån

   Utgångspris

   2 650 000 kr

   60 227 kr/m2

   Arkitektritat och unikt studiohus i två plan med påkostade materialval och egen uteplats.

   Det perfekta alternativet till en lägenhet eller varför inte ett bekymmersfritt sommarnöje. Ett boende utöver det vanliga med vacker fasad i lärkträ som gör att huset smälter väl in i omkringliggande natur och stora fönsterpartier ger ett rikligt ljusinläpp i hela bostaden. Attraktivt läge invid Strömma kanal ett stenkast från busshållplats och båtklubb. Föreningen äger en separat sjötomt med brygga och bastu på badrocksavstånd. Hela bostaden har genomgående exklusiva materialval, ljudsystem från Sonos och enstavig vitpigmenterad ekparkett. Entréplanet präglas av en social öppen planlösning mellan kök och matplats/allrum. Smakfullt kök med goda förvaringsmöjlighet bakom släta luckor i en beige ton och generösa arbetsytor på bänkskiva i kalksten. Fullutrustad maskinpark bestående av kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och varmvattenberedare. Ett smakfullt och rymligt badrum med golvvärme som är utrustat med dusch, wc, snickeribyyggd kommod, badrumsspegel, handduksvärmare och spotlights i tak. Trappan till nedre plan leder till ett vardagsrum med plats för soffa och bord. Stora glasdörrar som ger ett generöst ljusinsläpp och suddar ut känslan mellan ute och inne. Sovrum med fint ljusinsläpp som har plats för dubbelsäng och bra förvaring i tre garderober. Från nedre plan nås det egna trädäcket med utrymme för utemöbler och grill. Sammanfattningsvis är detta ett mycket unikt och prisvärt boende som verkligen bör upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Peter Sundqvist

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-1627085

   peter.sundqvist@lansfast.se Läs mer om Peter

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-25 15:00:00 2019-08-25 15:30:00 40 Bostadsvisning Ripvägen 2, Värmdö 59,2874659342627, 18,5471642017365 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Övriga utrymmen

   Förråd

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2018

   Uppvärmning

   Luftvärmepump och direktverkande el

   TV & bredband

   -Till varje bostad finns fiber framdragen.

   Uteplats/Balkong

   Uteplats.

   Bilplats

   1 parkering med motorvärmare.

   Övrigt

   Område Strömma är beläget i hjärtat av Stockholms skärgård. Här kan man bada i både hav och sjö, spela golf, promenera eller ta sig med båt ut i ytterskärgården över dagen. Strömma är en av Värmdös mest välkända och attraktiva platser med fantastisk sommarpuls som kretsar runt Strömma Kanalbar, båtklubben och båtmacken. Många båtar passerar Strömma kanal under sommaren vilket skapar en härlig skärgårdsstämning. Strömma Kanalbar håller öppet under vår- och sommarsäsongen. Här serveras mat och dryck ute på bryggan eller i den trevliga glasverandan med utsikt över kanalen. Trots det naturnära läget finns all service och moderna bekvämligheter inom räckvidd. I närheten av Strömma Arkipelag finns Fågelbro Golf & Country club, Wermdö Golfklubb och handelsområdet Värmdö köpcentrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och service. Kommunikationerna till stan är goda och på kort promenadavstånd når man busshållplatsen Strömma, där man med buss åker in till Slussen på ca 35 minuter.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   1 473 kr/månad

   Elkostnad:

   333 kr/månad

   Uppvärmning:

   333 kr/månad

   Vatten/avlopp:

   182 kr/månad

   Samfällighet:

   225 kr/månad

   Övrigt:

   400 kr/månad

   Total driftkostnad:

   1 473 kr/månad

   Kommentar:

   Uppskattad driftskostnad enligt ekonomisk plan. Övrigt avser kostnad för tv och bredband.

   Andel i föreningen:

   2,304%

   Andel av årsavgift:

   2,304%

   Kommentar till andelstal:

   Andelstal enligt ekonomisk plan

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   2018

   Uppvärmningssystem:

   Luftvärmepump och direktverkande el

   Förening

   Föreningens namn:

   Bostadsrättsföreningen Strömma 24

   Lägenhetsnummer:

   10

   Antal lägenheter:

   24

   Byggår:

   2018

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   -Brf Strömma 24 består av 16 parhus om 158 kvm vardera fördelade i åtta huskroppar. I föreningen finns även åtta stycken studiohus mellan 33-44 kvm.   TV/Internet:

   -Till varje bostad finns fiber framdragen.   Parkering:

   -2 st platser till parhus. -1 st plats till studiohus. -1 st motorvärmare per bostad.   Gemensamma utrymmen:

   -Föreningen äger en separat sjötomt på badrocksavstånd från husen. Här finns en bastu och brygga för bad. -Föreningsförråd med plats för cyklar och trädgårdsredskap.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor