Stadsporten

2 555 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Projekt

Brf Stadsporten

Tillbaka till projektets översikt
Adress

Stadsporten -

Kommun

Knivsta

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

82m2

Våning

2 av 5 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Centrala Ängby

Avgift

3 963 kr/mån

Pris

2 555 000 kr

31 159 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Nya lägenheter i centrala Knivsta!

  I Knivstas nya kvarter i Centrala Ängby finns nu äntligen möjligheten att förvärva centrala, nyproducerade och prisvärda bostadsrätter i den storlek som passar just dig! Endast fem minuters promenad från Knivsta tågstation uppför TB Bostad genomtänkta Brf Stadsporten med 82 bostadsrätter. Här erbjuds allt från praktiska 1: or om 35 kvm till rymliga 4: or om 103 kvm. En bostadsrättsförening med väl uttänkta detaljer som bilfri grön innergård med lekplats, garage- och cykelplatser i källarplan med hiss upp till lägenheterna, två bilpools platser utomhus, verkstadsrum förberett för cykelpump och solpaneler på taket. Här finns möjlighet att forma ditt boende efter eget tycke och smak eller inspireras av de fem inredningsförslagen våra inredare tagit fram. Varför inte inreda med den trendiga urban chick stilen, den varma afrikanska, den klassisk New England stilen, den orientaliska eller den avskalade nordiska inredningsstilen som tema. Bostäderna har genomgående fina fönstersättningar som skapar trevligt ljusflöde samt ekparkett och målade väggar. Som standard erbjuds i samtliga lägenheter helkaklade duschrum i vitt och ljusgrått med vit inredning från Vedum, spotlights i tak samt vägghängd wc. Vikbara glasdörrar i duschen fås som tillval och samtliga lägenheter har tvättsektion med maskiner från Siemens. Även köken har som standard vit inredning från Vedum och kakel ovan bänkskivor i laminat, vitvaror från Siemens. Våra inredare hjälper er med att finna er stil när ni ska planera hur ni vill ha det i ert nya drömhem. 3:a om 82 kvm med balkong, perfekt för den växande familjen då det ena sovrummets planlösning lämpar sig ypperligt för två barn. Hall med bra utrymmen för ytterkläder i både hatthylla och två dubbelgarderober, dessutom finns en rymlig klädkammare i den inre hallen. Från hallen finns på ena sidan av lägenheten trevlig sällskapsdel med vardagsrum med balkong och rymligt kök. På den andra sidan av hallen finns de två sovrummen, där det ena med plats för en dubbelsäng har skjutdörrsgarderob. Det andra har en dubbelgarderob och perfekt plats för två enkelsängar eller varför inte två skrivbord för den hemmaarbetande? Duschrummet rymmer tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och extra förvaring i dubbla överskåp. Från Stadsporten har man nära till allt. Inom gångavstånd når du Knivsta centrum med ett brett utbud av butiker och personlig service. Läget är perfekt för pendling då Knivsta station ligger nedanför backen, där både SL och SJ kan ta dig vart du än önskar. Föredrar du bilpendling finns påfarten till E4:an endast några minuter. Gillar du att bara vara och samla ny energi så finns det gott om natur och vandringsleder, badplatser vid sjön Valloxen när sommarvärmen står vid dörren eller när isen ligger blank för långfärdsskridskor.

  Ansvarig mäklare

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övrigt

  Så här går säljstarten till: Den 11/11 kl. 16:00-19:00 kommer vi att ha öppet hus med möjlighet för er att träffa ansvariga mäklare och projektledare. Ni får möjlighet att ställa frågor om Stadsporten och får material om projektet. Den 13/11 kl. 9:00 startar vi försäljningen. Här gäller det att vara snabb på mailen. För att vara med och välja en lägenhet så ska ni maila in er intresseanmälan på "stadsporten@lansfast.se". Den som inkommer med sin anmälan först blir kontaktad först och får då välja en lägenhet. Vi vill att ni rangordnar de tre som ni helst vill ha. Om ni inkommer med er intresseanmälan innan 9:00 kommer er intresseanmälan inte att tas emot. Har ni frågor om hur försäljningen kommer att gå till så går det bra att kontakta oss.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,46%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stadsporten

  Lägenhetsnummer:

  2-1103

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor