Objektbild

Rådhusallén 22, TIERP

Vem vill inte bo i Tierps "skyskrapa"?

Pris:

1 300 000 kr

Månadsavgift 2 535 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - TIERP

Projekt Brf Lejonet
Gå till projektet

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Byggår: 2020

Boarea: 43,5 m2

Gör som många andra och köp en lägenhet i Tierps högsta bostadshus du också Detta är ett exempel på en 2:a på våning 1. Byggnaden har hela 7 våningar med hiss. 4 lägenheter på varje våningsplan t.o.m våning 6 där varje lägenhet har egen balkong samt 3 unika lägenheter på våning 7 varav 2 med härliga takterrasser. Ytfunktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer! Bra standard vad det gäller val av material - genomgående parkettgolv i vitpigmenterad ek och helkaklade badrum. På entréplanet finns det 2 st affärslokaler med bästa skyltläget. Inflyttningsklart! "Först till kvarn"-principen gäller och de flesta lägenheterna är redan sålda. Vill du reservera en lägenhet så tar du kontakt med oss. Du får reservera lägenheten i max 10 dagar och om avtalet inte undertecknats inom denna tid så erbjuds lägenheten till andra spekulanter igen. Missa inte detta tillfälle!

Läs mer

Pris

1 300 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sandra Tibring

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 076-794 26 56

  sandra.tibring@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Annica Bruksås

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 076-145 29 68

  annica.bruksas@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Beskrivning

   Hall Välkommen in. Här möts du av ett praktiskt klinkersgolv som övergår till en vitpigmenterad ekparkett. Vitmålade väggar. Hatthylla för upphängning av ytterkläder. Städskåp. Kök Ytfunktionell med kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Utgång till rymlig balkong. Vitpigmenterad ekparkett samt vitmålade väggar. Köket är utrustat med: Glaskeramikhäll, inbyggnadsugn vit, microvågsugn vit, diskmaskin vit, spiskåpa vit, kombinerad kyl/frys vit. Köket kommer från Smedstorps Kök, en slät lucka i grå ton ( Vanås med färgkod NCS 1500-N). Kakel ovanför diskbänk. Bänkskiva i laminat. Vardagsrum med samma enhetliga golv som i hela lägenheten. Vitmålade väggar. Sovrum med ljusinsläpp från 2 väderstreck. Förvaring i 2 garderober. Vitmålade väggar samt vitpigmenterad ekparkett. Badrum Badrum med kaklade väggar i vitt och klinkers på golv i en grå nyans. Wc, tvättställskommod, dusch med väggar i klarglas. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

   Uteplats/Balkong

   Rymlig balkong.

   Bostad

   Boarea

   43,5m2

   Våning

   1 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1103

   Andel i föreningen

   2,489169%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fiber.

   Övriga utrymmen

   Soprum finns i markplan liksom postboxar. Cykel-/barnvagns-/rullstolsförråd finns i markplan. Cykelplatser finns på gården. Ett lägenhetsförråd om 1,5 kvm tillhör lägenheten och finns i markplan.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Tierp 24:1

   Byggår

   2020

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme, vattenburen värme med radiatorer

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lejonet

   Föreningens organisationsnummer

   769636-5407

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   27 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   2020

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Övrigt

   TIERP - en centralort som växer så det knakar! Med dess närhet till storstäder som Stockholm, Uppsala och Gävle väljer allt fler att bosätta sig här. Det finns utmärkta kommunikationer med bl a Upptåget. Med bil via E4:an tar du dig exempelvis till Arlanda under en timme. Här finns all tänkbar service såsom bl a förskolor, skolor (2 st f-9 samt en gymnasieskola), butiker, banker och vårdcentral med akutmottagning. Bad finns i vårt nybyggda badhus samt utomhus i Trollsjön som är en vacker bergtäkt med klart och fint vatten. Kort avstånd är det dessutom till vår natursköna kust och på vägen dit passerar du ett och annat vallonbruk. Ca 2 mil från centralorten Tierp finns en populär golfbana som ligger vackert vid omgivningarna kring Örbyhus slott. För den motorintresserade har vi Tierp Arena som är en dragracingbana i världsklass. Utbudet av fritidsaktiviteter är stort - exempelvis finns ridskolan TIRK, ishall, elljusspår, grillplatser, pulkabacke, ute- och inomhusgym.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rådhusallén 22, TIERP

   Kommun: Tierp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 300 000 kr

   Månadsavgift: 2 535 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 461 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 241 kr/månad

   Vatten & avlopp: 220 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driften är en schablon över hushållsel samt kall o varmvatten. Kostnad för hemförsäkring med bostadsrättstillägg tillkommer. Driftskostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

   Karta & område

   Tierp

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralplan 2b i Tierp, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Tierp!

   Läs mer

   Bobutiken i Tierp

   Hitta din mäklare i Tierp

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder