Strömsbergsvägen 4A, Tierp

1 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Strömsbergsvägen 4A - Tierp

Kommun

Tierp

Typ

Flerbostadshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1952

Boarea

79m2

Areauppgifter från föreningen

Våning

2 av 2 , Hiss finns inte

Rum

3 rok

Område

Tierp

Avgift

4 959 kr/mån

inkl hushållsel, värme, va, tv (boxer flex 8)

Utgångspris

1 100 000 kr

13 924 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Trevlig lägenhet om 3 rok!

  Trea i fint skick på andra våningen. Balkong i västerläge varifrån du alltså kan njuta av kvällssolen. Fd uthyrningsdel finns om 1 rum, hall och wc-rum med separat ingång. Badrummet renoverades i samband med stamrenoveringen. Fiber är indraget. Observera att även hushållselen ingår i månadsavgiften.

  Ansvarig mäklare

  Sandra Tibring

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-794 26 56

  sandra.tibring@lansfast.se Läs mer om Sandra

  Alla bilder

  Planritning

  Strömsbergsvägen 4 A copy

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall som renoverades år 2018. Här är det laminatgolv och tapetserade väggar. Gott om förvaring i 5 garderober.

  Kök

  Kök med laminatgolv som lades in 2014, tapeterna på väggarna är från 2019. Köksluckor i grått. Bänkskiva i laminat (marmorimitation) Köksutrustning: Spisfläkt Spis Kyl/frys Diskmaskin

  Vardagsrum

  Vardagsrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkong.

  Sovrum

  Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

  Badrum

  Badrum som renoverades i samband med stamrenoveringen. Kaklade väggar och klinkers på golv med golvvärme (el). Dusch, tvättställ och wc. Tvättmaskin från -16.

  Sovrum

  Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Detta sovrum med tillhörande hall har en separat ingång och skulle kunna (med föreningens tillåtelse) fungera som en uthyrningsdel. Wc-rum med wc och tvättställ.

  Övriga utrymmen

  I källaren finns förråd, tvättstuga samt ett extra duschutrymme.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1952

  Uteplats/Balkong

  Balkong i västerläge.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  114 kr/månad

  Försäkring:

  114 kr/månad

  Total driftkostnad:

  114 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Abbonnemangsavgift för bredband tillkommer och nuvarande ägare har betalat ca 300 kr/mån för deras abbonnemang.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1952

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Graniten

  Lägenhetsnummer:

  14

  Antal lägenheter:

  14

  Byggår:

  1952

  Antal lokaler:

  1

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor