Dirigentvägen 157, Uppsala

Välplanerad trea i de populära låghusen i brf Dirigenten!

Utgångspris

1 495 000 kr

Månadsavgift 4 639 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och parkeringplats utan elplint. Obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån för TV, internet (100/100) samt Ip telefoni.

Bostadsrättslägenhet Uppsala

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 2 , Hiss finns inte

Boarea: 78,6 m2

Välkomna till denna väldisponerade trea med radhuskänsla om 78,6 inbjudande kvm på våning 2/2 med en underbar balkong och grön utsikt! Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner. Med fönster åt två väderstreck skapas en härlig rymd och dagsljuset flödar från rum till rum. Bostaden är belägen på en barnvänlig och ej trafikerad gård där lekplats, tvättstuga och motionsrum finns. Här bor du i ett utmärkt läge i ett trevligt område med naturen runt hörnet samtidigt som du har närhet till stadens komfort. Som boende på Dirigentvägen har du närhet till grönområden, fotbollsplaner och naturområdena Gottsundagipen och Hågadalen. Vid Mälaren ligger badplatserna Lyssnarängen och Vårdsätraviken på bekvämt cykelavstånd. På nära avstånd finns också bad- och skridskomöjligheter i/på Ekoln och Vårdsätraviken. Goda busskommunikationer och bra cykelvägar tar dig lättsamt in till stadskärnan (7km), bussarna går ca var 5:e minut. Dessutom ligger Gottsunda centrum på nära avstånd med närservice som Ica Kvantum, Willys, butiker samt motions-och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. I området finns även förskola och skolor. Välkomna till en lägenhet och ett område att trivas i!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Boka visning

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 08 December

  13:30 - 14:00

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  2019-12-08 13:30:00 2019-12-08 14:00:00 40 Bostadsvisning Dirigentvägen 157, Uppsala 59,80081786, 17,62911775 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Ansvarig mäklare

    Måna Kanjo

    Fastighetsmäklare

    Mobil: 0725-30 34 03

    mana.kanjo@lansfast.se

    Planritning

    Värdera din bostad kostnadsfritt*

    Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

    *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskrivning

    ---PLAN 1--- Entré - Entréhall med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter innan man tar trappen upp till plan 2. Vid entrén finns en täppa för utemöbler och odlingar samt ett litet förråd för trädgårdsredskap. ---PLAN 2--- Hall - Ljus och inbjudande hall med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Praktisk klädkammare i anslutning till hallen, som erbjuder dig flexibla förvaringslösningar för lägenhetens alla rum såsom kläder, städredskap eller annat övrigt som passar er. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Plastmatta, vit tapet och träpanel. Sovrum 1 - Rymligt med plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Klädförvaring i fristående garderob. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Sovrum 2 - Rogivande sovrum i ett lugnt läge med gott om plats för dubbelsäng, garderob och annat möblemang efter tycke och smak. Förvaring i tre fristående garderober. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Samma stora fönsterpartier som skänker ljus till sovrummet agerar samtidigt smidig utgång till bostadens härliga balkong med härlig grön utsikt och med plats för valfritt möblemang. Från balkongen nås lägenhetens praktiska förråd. Vardagsrum - Vardagsrummet, lägenhetens hjärta, ett synnerligen luftigt och ljust rum som inbjuder till samvaro med många gäster. Lätt att möblera med plats för soffa, soffbord, matbord samt övriga möblemang efter tycke och smak. Tapetserade väggar och parkettgolv. Kök - Stort kök med generösa beredningsytor och flertalet under- och överskåp med goda förvaringsmöjligheter och rymlig matplats för upp till ca 4–6 personer. Vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänkar som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av; kombinerad spis,ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och en mindre frys. Tapetserade väggar och plastmatta på golv. Badrum - Duschrum med våtrumsmatta på golv och halvt kaklade väggar med våtrumstapet ovanför. I duschen har plastmattan och klämringen släppt och duschrummet bör omgående renoveras. Enligt föreningen så får duschrummet ej brukas i detta skick! Föreningen står för byte av golvbrunn, men nya lägenhetsinnehavare skall bekosta renovering och nytt material. Badrummet är i dagsläget utrustat med badkar, tvättmaskin, handdukstork, tvättställ med spegelskåp och toalett.

    Bostad

    Rum

    3 rok varav 2 sovrum

    Boarea

    78,6m2

    Våning

    2 av 2 , Hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    7

    Andel i föreningen

    1,21976%

    Andel av årsavgift

    1,22398%

    TV och internet

    Föreningen har ett gruppavtal med Telia där följande ingår för en obligatorisk avgift om 200 kr/mån: Digital-TV (basutbudet), bredband (100/100) samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Bostadsrättslägenhet

    Byggnadstyp

    Flerbostadshus och småhus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-04-12
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Dirigenten

    Föreningens organisationsnummer

    716401-2572

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    81 st

    Antal lokaler

    0

    Byggår

    1981

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Dirigenten består av ett flerbostadshus och 70 småhus med totalt 81 lägenheter. Radonmätning gjord, värde under gränsvärdet. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. För mer information besök föreningens hemsida www.brfdirigenten.bostadsratterna.se/bostadsrattsforeningen-dirigenten

    Föreningens ekonomi

    I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade november 2019.)

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade november 2019.) Följande renoveringar har utförts: 2015 - Föreningens alla hustak har rengjorts från mossa och behandlats. Samtliga trädetaljer på förråd, balkonger har målats och murket har bytts ut. 2016 - Justering och lagning av hängrännor och stuprör. 2017 - Byte av isolerglaskassetter i samtliga fönster i föreningen samt målning av trädetaljer runt fönster. Byte till säkerhetsdörrar i punkthuset Dv 185. 2018 - Infört fiberanslutning till samtliga bostäder. 2019 - Riktning och målning av samtliga entrédörrar.

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal samt motionsrum. Möjlighet finns att hyra extra förråd (ca 20 kr/mån), separat kösystem tillämpas. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

    Parkering

    Inom föreningen finns: varmgarage (500kr/mån), kallgarage (200 kr/mån) kallgarage med motorvärmare (300kr/mån) och p-platser med elplint att hyra (1/10-30/4) (100 kr/mån). I dagsläget finns ledig p-plats med elplint att hyra. Det finns även gratis parkering utan elplint för boende och tillfälliga besökare. (Uppgifter kontrollerade november 2019.)

    Föreningens hemsida

    http://brfdirigenten.bostadsratterna.se

    Gottsunda

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Dirigentvägen 157, Uppsala

    Kommun: Uppsala

    Område: Gottsunda

    Församling: Gottsunda Församling

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Utgångspris: 1 495 000 kr Utgångspris

    Månadsavgift: 4 639 kr/mån I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten och parkeringplats utan elplint. Obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån för TV, internet (100/100) samt Ip telefoni.

    Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-29

    Pantsättningsavgift: 465 kr

    Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

    Reparationsfond: 4 092 kr


    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Bobutiken i Uppsala

    Besök bobutiken

    Liknande bostäder