Djäknegatan 25C, Uppsala

2 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 18 Aug 12:00 - 12:30

   Öppen visning - anmäl dig för bättre service

   Anmäl till visning

   Adress

   Djäknegatan 25C - Uppsala

   Kommun

   Uppsala

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1984

   Boarea

   57m2

   Våning

   1 av 2 , Hiss finns inte

   Rum

   2,5 rok varav 1 sovrum

   Område

   Kapellgärdet

   Avgift

   3 730 kr/mån

   I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

   I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

   Accepterat pris

   2 100 000 kr

   36 842 kr/m2

   Trevlig 2,5:a med funktionen av en mindre 3:a i fint skick med gavelläge och uteplats i väster.

   Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

   Planlösningen fördelar sig på en trevlig hall, arbetsrum, sovrum med plats för både dubbelsäng och annan trivselmöbel, vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket samt ett helkaklat badrum. Lägenheten präglas av stora ljusinsläpp och öppna ytor. Föreningen Djäknen är en stor förening med god ekonomi där bredband, IP-telefoni samt kabel-TV är inkluderad i månadsavgiften. Fräsch tvättstuga finns i direkt anslutning till lägenheten och extern förvaring finns i ett tillhörande vindsförråd. Innergårdarna fylls av välutrustad lekplatser, växtlighet och fina planteringar. Här bor du i ett lugnt område med bra kommunikationer och bekvämt gång- och cykelavstånd till såväl Resecentrum som citykärnan med all tänkbar service. Nära handel på Heidenstamstorg, en rask promenad bort finns köpcentrumet Kvarnen. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-18 12:00:00 2019-08-18 12:30:00 40 Bostadsvisning Djäknegatan 25C, Uppsala 59,87010607, 17,64163636 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   med laminatgolv och målade väggar. Trevlig hall, som leder dig till en inbjudande lägenhet. Förvaring i fristående garderob med skjutdörrar.

   Kök

   med laminatgolv och tapetserade väggar. Halvöppen planlösning mot vardagsrum med gott om plats för matbord. God förvaring i skåpinredning med vita luckor och kakel ovan disk- och arbetsbänk. Maskinell utrusning; kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Den öppna lösningen mot vardagsrummet gör denna lägenhet riktigt social och trivsam. Utgång till mysig uteplats med trätrall och gräsmatta i västerläge. I anslutning till köket finns ingång till grovköket som ger stora möjligheter till förvaring. Våtrumsmatta och målade väggar. Här finns även diskmaskin.

   Vardagsrum

   med laminatgolv och målade väggar. Stort fönster släpper in rikligt med dagsljus. Vardagsrum och kök smälter samman i en social och öppen planlösning vilket ger en härlig känsla. Detta rum är rymligt och lättmöblerat med alla möjligheter att möblera som ni själva önskar.

   Sovrum

   med laminatgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Gott om väggfast garderobsinredning. Fint ljusinsläpp.

   Arbets-/gäst-/barnrum

   med laminatgolv och ljusa väggar. Praktiskt halvrum som lämpar sig utmärkt som arbets-/gästrum eller barnkammare.

   Badrum

   med kaklade väggar och klinkergolv. Badkar, handfat samt wc.

   Förråd

   Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1984

   TV & bredband

   Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Com Hem (250/50 Mbit/s). Ingår i avgiften.

   Uteplats/Balkong

   Inbjudande och rymligt altandäck med sol större delen av dagen. Uteplatsen vetter i västerläge mot grönområde som är fritt från störande biltrafik. Mark i anslutning till bostadsrätten: Altan. Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   390 kr/månad

   Försäkring:

   90 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   390 kr/månad

   Andel i föreningen:

   0,40022%

   Andel av årsavgift:

   0,40022%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Djäknen

   Lägenhetsnummer:

   312

   Antal lägenheter:

   200

   Byggår:

   1984

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsföreningen Djäknen består av totalt 200 lägenheter. Radonmätning gjord, värde under gränsvärdet. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10%. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. För mer information besök föreningens hemsida www.djaknen.bostadsratterna.se   Föreningens ekonomi:

   I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade mars 2019).   Gjorda renoveringar:

   Målning av trapphus pågår. Föreningen planerar att utföra stamspolning och byte av altandörrar. (Uppgifter kontrollerade mars 2019). Föreningen har bl.a. gjort följande renoveringar: 2005 - Badrummen och tvättstugor renoverades med nya ytskikt, porslin och maskiner. 2008 - Byte låssystem, renovering av balkong-/altandörrar samt målning av skärmar på radhusens altaner. 2009 - Föryngringsåtgärder och nyplantering på föreningens innergårdar och grönområden. Fortsatt målning av skärmar på radhusens altaner. 2010 - Renovering av en lekplats och av värmekulvertar. 2014 - Ommålning av träpaneler, tvätt av tak, nya lekplatser i hela området, markarbeten. 2015 - Ommålning av fönster utvändigt. 2016 - Indragning av fiber i lägenheterna. 2017-2018 - Byte av taken på 7 låghus, solpaneler på 2 av låghusen, målning fönster utvändigt. Inom föreningen så har en försäljning av norra parkeringsområdet skett.   TV/Internet:

   Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Com Hem (250/50 Mbit/s). Ingår i avgiften.   Parkering:

   Föreningen har 69 parkeringsplatser med el-plint (190 kr/mån) och 62 parkeringsplatser utan el-plint (100 kr/mån). I dagsläget finns lediga platser utan el-plint. (Uppgifter kontrollerade mars 2019).   Gårdsplan:

   Fina lekplatser och grönområden finns i området.   Gemensamma utrymmen:

   I föreningen finns en tvättstuga i varje hus och barnvagnsförråd i flerfamiljshusen. Cykelförråd och sophus finns på gården. Trapphus städas av extern firma.   Energideklaration

   Energiklass:

   F

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   150 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2019-02-24

   Primärenergital:

   158 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor