Ekparken Hus 23, Uppsala

4 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Ekparken

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Ekparken Hus 23 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2020

  Boarea

  123m2

  Areauppgifter enligt ritning(ar)

  Våning

  1 av 2 (Kedjehus i 2 plan) , Hiss finns inte

  Rum

  5 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Ultuna

  Avgift

  4 790 kr/mån

  I avgiften ingår: Kallvatten, sophämtning.

  Pris

  4 250 000 kr

  34 553 kr/m2

  Ekparken erbjuder både en- och två planshus.

  Välkommen till området Ekparken i Ultuna Trädgårdsstad. Hus 23 är ett tvåplanshus i bostadsrättsform, om 123 kvm. Tomten är på 244 kvm och är placerat efter lugn återvändsgata och har uteplatser på båda sidor av huset, vilket ger möjlighet att ta tillvara på dygnets alla soltimmar. Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt nyckelfärdigt när du flyttar in. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd med plats för bland annat utemöbler, fritidsutrustning och verktyg. Huvudentré med klinkergolv och gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Ni kommer direkt in i det stora och tilltalande köket som erbjuder bardel mot vardagsrummet som bidrar till den sociala känslan i bostaden. Här har vi hemmets hjärta och knutpunkt. Här samlas man för att inta sin måltid eller samtala kring dagens händelser. Huset erbjuder en flexibel planlösning. Här kan du välja till eller ta bort vissa väggar för att anpassa huset till just din livsstil. Välj mellan tre – fem sovrum! Helkaklade badrum finns på båda våningsplanen. För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, till exempel en stenbänkskiva i köket eller varför inte en ljusare parkett. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkommen till området Ekparken och första längan som består av friköpta och flexibla kedjehus om 123 kvm. Tomten är på 244 kvm och ligger i ett trevligt söderläge, där ni även finner bostadens uteplats. Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt nyckelfärdigt när du flyttar in. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd med plats för bland annat utemöbler, fritidsutrustning och verktyg. Huvudentré med klinkergolv och gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Ni kommer direkt in i det stora och tilltalande köket som erbjuder bardel mot vardagsrummet som bidrar till den sociala känslan i bostaden. Här har vi hemmets hjärta och knutpunkt. Här samlas man för att inta sin måltid eller samtala kring dagens händelser. Huset erbjuder en flexibel planlösning. Här kan du välja till eller ta bort vissa väggar för att anpassa huset till just din livsstil. Välj mellan tre – fem sovrum! Helkaklade badrum finns på båda våningsplanen. För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, till exempel en kamin i vardagsrummet köket eller varför inte en ljusare parkett. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2020

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Bredband

  Fiber genom IP-Only.

  TV & bredband

  Fiber, Uppsala Stadsnät, IP-only, varje enskild fastighetsägare tecknar avtal med IP-onlys olika tjänsteleverantörer.

  Övrigt

  Länk till projektet: http://www.besqab.se/bostaeder/intresseanmaelan/ultuna-traedgardsstad-ekparken/projektet/

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  22 452 kr/månad

  Försäkring:

  3 300 kr/månad

  Elkostnad:

  9 000 kr/månad

  Uppvärmning:

  10 152 kr/månad

  Total driftkostnad:

  22 452 kr/månad

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2020

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Övrigt:

  Förråd.

  Förening

  Föreningens namn:

  Ekparken

  Antal lägenheter:

  16

  Byggår:

  2020

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Ekparken består av 8 enplanshus och 8 tvåplanshus.  TV/Internet:

  Fiber, Uppsala Stadsnät, IP-only, varje enskild fastighetsägare tecknar avtal med IP-onlys olika tjänsteleverantörer.  Parkering:

  Alla hus har carport.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor