Körvelgatan 21B, Uppsala

2 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Körvelgatan 21B - Uppsala

Kommun

Uppsala

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1971

Boarea

92,1m2

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Avgift

4 455 kr/mån

I avgiften ingår: Värme, kall-och varmvatten, kabel-TV (basutbud) och bredband (upp till 100 mb).

I avgiften ingår: Värme, kall-och varmvatten, kabel-TV (basutbud) och bredband (upp till 100 mb).

Accepterat pris

2 100 000 kr

22 801 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fyra med charmig och solig balkong på Körvelgatan 21B

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Väldisponerad 4:a i populära och barnvänliga Årsta. Bästa läge i området mot allmänning och balkong i soligt sydväst läge mot innergården. Bra planerad med tre bra sovrum, vardagsrum. Kök med bra arbetsytor och matplats för minst fyra personer. Helrenoverat badrum med kakel och klinker, tvättmaskin och badkar. Här erbjuds ni även gäst wc. Omtyckt förening och väl underhållna fastigheter. Barnvänliga innergårdar med lekplatser som föreningen planerar att rusta. I föreningen finns även gym där man får träna för 75kr/mån, övernattningsrum att hyra för gäster. I övrigt finns flera tvättstugor, cykelförråd och mötesrum. Parkerings möjligheter i både i garage samt utomhus (separat kö). Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du nära naturen samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Förskola, grundskola, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget "Årsta centrum". Bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an i närheten.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en inbjudande, praktisk och funktionell hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns tapetserade väggar och klinkergolv.

  Kök

  Köket är funktionellt och har rejäl köksbänk och plats för matbord och stolar. Parkettgolv och tapetserade väggar.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt med vackert ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv.

  Sovrum 1

  Här finner du ett fint och rogivande sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Dessutom har rummet plats för stor säng.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är lite mindre och har plats för säng, nattduksbord och bra förvaring. Detta rum har ljusa väggar och laminatgolv.

  Sovrum 3

  Ett mysigt rum med plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har ljusa väggar och laminatgolv. Rummet passar utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

  Balkong

  En charmig och solig balkong som nås från köket. Här har man utsikt mot den trevliga innergården.

  Badrum

  Kakel och klinker. Spegelskåp, tvättställ med kommod, wc, badkar och tvättmaskin.

  Gästwc

  Wc, tvättställ och spegel. Ljusa väggar och klinker på golv.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1971

  TV & bredband

  TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Alltele (fiber). Det finns även möjlighet till bredband från Com Hem via kabel-TV-uttaget. Hastighet upp till 100 mb ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Balkong mot innergården, här har du uppsikt över innergården samtidigt som ni kan njuta av eftermiddagssolen.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,004586%

  Andel av årsavgift:

  0,45784%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-04

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Kvannen

  Lägenhetsnummer:

  93

  Antal lägenheter:

  253

  Byggår:

  1971

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Kvannen består av 253 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Nyckelhantering via Certego. För mer information, besök gärna föreningens hemsida http://www.kvannen.se.  Föreningens ekonomi:

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade juli 2019)  Gjorda renoveringar:

  Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifterna kontrollerade juli 2019). Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2005 – Bredbandsinstallation, fibernät. 2007-2008 Takrenovering av samtliga tak. 2008 – Utbyte av samtliga elplintar på parkeringsplatserna. Utbytta mot temperaturstyrda. 2008 – Utbyte av lägenhetsdörrar mot stål/säkerhetsdörrar 2010 – Målning av trapphus 2010 – Anläggande av 28 nya parkeringsplatser 2011 – Fönsterbyte 2011 – Utbyte fjärrvärmeanläggning samt injustering av värme 2013 – Byte av takfläktar och injustering av ventilation 2015 – Tilläggsisolering vind med cellulosaisolering 2016 – Rengöring av avloppssystem 2017 - Byte av kulvertledning mellan två hus  TV/Internet:

  TV via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Alltele (fiber). Det finns även möjlighet till bredband från Com Hem via kabel-TV-uttaget. Hastighet upp till 100 mb ingår i avgiften.  Parkering:

  Föreningen har: 63 garageplatser (320 kr/mån). 3 st carportplatser (160 kr/mån). 116 parkeringsplatser med el-plint (165 kr/mån). 109 parkeringsplatser utan el-plint (125 kr/mån). MC-platser i bilgarage. Generellt har vi korta köer till parkering, lite beroende på vilken man söker, men skiftar väldigt under året. (Uppgifterna kontrollerade juli 2019) Uppmana köparen att kontakta oss genom kontaktformuläret på hemsidan i samband med en försäljning för att ställa sig i kö till parkering omgående.  Gårdsplan:

  Barnvänliga, lummiga innergårdar belägna en bra bit ifrån trafikerade gator med välutrustade lekplatser, cykelparkeringar, stora gräsytor, fina rabatter, buskage, grönskande träd och anordnade grillplatser.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns 6 st cykelförråd samt 4 st tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Samlingslokalen Kvantingen är belägen i tvättstuga 33 och kan hyras av medlemmar till en kostnad om 300 kr/dygn. Det finns även ett övernattningsrum (150 kr/dygn) och en träningslokal att nyttja som innefattar ett konditionsutrymme samt styrketräningsrum, beläget i tvättstuga 17, detta kostar fn 100 kr/mån och hushåll. Möjlighet finns att hyra extra förråd, till dessa är det separat kö.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor