Lidnersgatan 31, Uppsala

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lidnersgatan 31 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1972

  Boarea

  76,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Nyby

  Avgift

  4 046 kr/mån

  I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, hushållsel och kabel-TV (basutbud)

  Accepterat pris

  2 195 000 kr

  28 693 kr/m2

  Välplanerad och ljus trerumslägenhet med uteplats i väster!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Ett boende i markplan på gavel där ni njuter av kvälls och eftermiddagssol från den egna stora uteplatsen i västligt läge. Unik förening med elen inkluderad i månadsavgiften. Bostaden har genomgått ett flertal renoveringar och håller god standard. När ni stiger över tröskeln möts ni av möblerbar hall med avhängningsyta. Stort, helkaklat våtutrymme med badkar och tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang, god klädförvaring bakom skjutdörrar med väggfast inredning från IKEA. Fräscht kök från IKEA renoverat 2007 med rejäl matplats som vetter mot innergården, här finns gott om förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor för middagsbestyren. Vardagsrummet är väl tilltaget samt lättmöblerat och härifrån når ni uteplatsen. Den mysiga uteplatsen med är delvis under tak med markis, trätrall allt ställa grillen och utemöblerna på, vinbärsbuske som ger 15-20 liter om året. Även det andra sovrummet är stort med plats för dubbelsäng. Bra extern förvaring i förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten. Perfekt läge för dig som vill ha närhet till allt vad staden har att erbjuda men samtidigt närhet till naturen. Här finns fina strövområden i anslutning till en av landets mest kända fornminnesmiljöer, kring högarna i Gamla Uppsala. Bekvämt avstånd till all service ni kan tänka er, Gränby Centrum, omtyckt mataffär, nya E4:an och bra bussförbindelser. I närområdet finns också tennisbanor, basketplaner, fotbollsplaner osv. UTK-hallen erbjuder det mesta när det gäller racketsporter och även Gränby Ishall ligger mycket nära. Cykelavstånd till centrum. Knappa 100 meter till Nyby Servicehus med diverse aktiviteter och service för äldre.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en funktionell, trevlig och praktisk hall med hatthylla och säkerhetsdörr. Här finns ljusa väggar och laminatgolv.

  Badrum

  Kaklade väggar och våtrumsmatta. Badrummet är rymlig och är utrustad med spegelskåp, kommod, tvättställ, badkar, duschvägg och tvättmaskin.

  Sovrum 1

  Lägenhetens första sovrum är rogivande och har plats för stor säng och bra förvaring bakom skjutdörrar med Ikeas hyllsystem. Detta rum har ljusa tapetserade väggar och laminatgolv.

  Kök

  Köket är praktiskt, välplanerat och fräscht och har generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Renoverades 2007. Utrustat med kyl, frys, spis och fläkt.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är öppet, ljust och mysigt med stora och lättmöblerade ytor. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv. Utgång till den härliga uteplatsen.

  Sovrum 2

  Från vardagsrummet och köket når du detta sovrum som är väl tilltaget och rogivande med plats för stor säng och rymliga garderober. Sovrummet har ljusa väggar och laminatgolv.

  Förråd

  Förråd i direkt anslutning till lägenheten. 3,5*1,2m

  TV & bredband

  Kabel-TV via Comhem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Comhem tecknas frivilligt och enskilt av innehavaren.

  Uteplats/Balkong

  Härlig uteplats mot grönområde med eftermiddags/kvällssol.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,3544%

  Andel av årsavgift:

  0,35659%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-25

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Kastellberget

  Lägenhetsnummer:

  0303

  Antal lägenheter:

  312

  Byggår:

  1972

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Kastellberget består av 15 byggnader med totalt 312 lägenheter belägna på Lidnersgatan 3-29 och Leopoldsgatan 8-32. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Radonmätning utförd med värden under gränsvärdet. Besök gärna föreningens hemsida; www.egrannar.se/brfkastellberget  Föreningens ekonomi:

  I dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade maj 2019).  Gjorda renoveringar:

  2002-04 - Stam- och ytskiktsrenovering av badrum 2010 - Balkongrenovering 2012 - Nya ventilationsfläktar samt tre högmoderna energisnåla pumpar installerade. 2013 - Samtliga fönster byttes ut och ventilationsanläggningen byttes också. 2014 - Hissbyten 2015/16 - Renovering av trapphusen Lidnersgatan 35 och 37 samt Leopoldsgatan 32 och 34. Två kvartersbyggnader har panelats om utvändigt samt fått nya dörrar. Nya dörrar till ytterförråd. 2017 - Utemiljön Leopoldsgatan 2-34 slutförd samt komplettering Lidnersgatan 1-37. Nya utemöbler. Lekplatserna besiktigade. 2018 - Tätat garagen och satt upp utebelysning. 2019 - Föreningen planerar att renovera utemiljön med lekparker, parkeringar och genomföra energibesparingar med värmeåtervinning.  TV/Internet:

  Kabel-TV via Comhem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Comhem tecknas frivilligt och enskilt av innehavaren.  Parkering:

  Föreningen har 80 garageplatser (375 kr/mån). 17 st i kö i dagsläget. Föreningen har också 150 parkeringsplatser: Med el-plint (225 kr/mån). 27 st i kö i dagsläget. Utan el-plint (125 kr/mån). 31 st i kö i dagsläget. (Uppgifter kontrollerade maj 2019). Riksbyggen sköter administrationen.  Gårdsplan:

  På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, fina rabatter och gott om cykelställ. Gårdarna omges av fina grönområden med vidsträckta gräsmattor.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns sju tvättstugor - en i varje höghus samt tre stycken i friliggande byggnader på gården. Det finns vidare cykelförråd/barnvagnsförråd i varje höghus samt vid garagelängorna för boende i låghusen. De hyr också ut extra förråd. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Här finns litet kök med kokplatta, värmeskåp, micro och kylskåp. Gemensamma utrymmen städas av extern firma.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor