Opalvägen 23, Uppsala

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Opalvägen 23 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015-2017

  Boarea

  53m2

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Herrhagen

  Avgift

  3 305 kr/mån

  Obligatoriskt tillägg om 191 kr/mån för digital-TV (basutbud), bredband (100/10 Mbit) samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).

  I avgiften ingår: Obligatoriskt tillägg om 191 kr/mån för digital-TV (basutbud), bredband (100/10 Mbit) samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).

  Utgångspris

  1 695 000 kr

  31 981 kr/m2

  Nyproduktionskänsla och enorm terrass med toppensolläge

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Fast Pris - kontakta mäklaren för visning! Med ett av områdets aboluta topplägen finner du denna gavelbostad med radhus och nyproduktionskänsla. Stor terrass med sol hela dagen. Ljus och fin bostad som präglas av en genomgående harmonisk känsla. Många fönterpartier på bägge sidor av bostaden och en öppen planlösning ifrån kök mot vardagsrum. Övrigt erbjuds man ett rymligt sovrum, genomgående ekparkettgolv samt ljusa väggar. Bostaden ligger belägen på en av de populäraste gatorna för området med mycket lekande barn och trevliga grannar. Parkeringsplats ingår till bostaden precis utanför. Områdesbeskrivning Herrhagen är det område i Uppsala som har blommat ut mest och är fortsatt expansivt med fokus på barnfamiljer. Med en blandning av villor och bostadsrätter finner du en bra mix av barnfamiljer, unga par m.m. Här har du direkt närhet med 2min promenad ett stort handelsområde där du finner all typ av service du kan tänka dig med exempel som vårdcentral, Ica Maxi, Willys, Systembolaget, restauranger m.m. Svampskogarna ligger tätt kring området och tar ca 10min med bil att komma dit. Här finner du även skolor, förskolor, aktivitetsfält, fotbollsplaner, curlinghall, löparspår m.m. i din direkta närhet.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Opalvägen 23 copy

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015-2017

  TV & bredband

  Föreningen har ett gruppavtal med ComHem där följande ingår för en obligatorisk avgift om 191 kr/mån: Digital-TV (basutbud), bredband (100/10 Mbit) samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  520 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  520 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  1,39768%

  Andel av årsavgift:

  1,39768%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-18

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf 49 Stenyxan

  Lägenhetsnummer:

  52

  Antal lägenheter:

  56

  Byggår:

  2015-2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen HSB Brf 49 Stenyxan består av två fastigheter med totalt 56 lägenheter. Avgift till HSB om 500 kr/köpare (denna summa återfås då lägenheten säljs) debiteras av föreningen. Medlemsavgift till HSB om 300 kr/år tillkommer. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. För mer information besök föreningens hemsida www.hsb.se/uppsala/brf/stenyxan  Föreningens ekonomi:

  Styrelsen har antagit budget för 2019 innebärande att månadsavgifterna höjs med 1%.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2017 - Uppsättning av undertak vid samtliga entréerna till bottenvåningarna samt byte av ventilationsfilter i samtliga lägenheter.  TV/Internet:

  Föreningen har ett gruppavtal med ComHem där följande ingår för en obligatorisk avgift om 191 kr/mån: Digital-TV (basutbud), bredband (100/10 Mbit) samt telefoni (samtalstaxa tillkommer).  Parkering:

  Parkeringsplats med elplint finns i anslutning till lägenheten eller i närheten.  Gårdsplan:

  Det finns tre st välvårdade lekparker i kvarteret. Nära till natur, kultur, idrott, service, kommunikationer och skolor.  Gemensamma utrymmen:

  Gemensamt soprum.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor