Råbyvägen 74, Uppsala

1 875 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Råbyvägen 74 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  44,5m2

  Våning

  3 av 6 (Våningsplan 3 av 6. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Kapellgärdet

  Avgift

  2 540 kr/mån

  Individuell mätning av varmvatten samt el som debiteras genom bostadsrättsföreningen.

  I avgiften ingår: Värme, TV (basutbud), bredband och IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

  Accepterat pris

  1 875 000 kr

  42 135 kr/m2

  Attraktivt läge endast några minuter från citykärnan och Resecentrum!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Kontakta mäklaren för visning! Endast tidsbokade visningar. Tilltalande och yteffektiv lägenhet med attraktivt läge endast några minuter från citykärnan och Resecentrum. Perfekt lya för dig som är student, ska flytta hemifrån eller behöver en första-/övernattningslägenhet. Här bor du med gångavstånd till centrum i en väldisponerad lägenhet med balkong. Vardagsrum och kök smälter samman i en social planlösning vilket ger en härlig känsla. I övrigt en tilltalande planlösning fördelad på hall, klädkammare samt helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I närområdet finns förskola, skola och i Kapellgärdsparken finns en stor och populär lek- och skatepark. Pendlarläget är bra tack vare busshållplats i närheten samt gångavstånd till Resecentrum och även till centrum med alla dess möjligheter. Till Gränby centrum tar du dig också enkelt och för dig som är bilburen så går det snabbt och smidigt att ta dig ut på E4:an. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Ljus hall med ekgolv i 3-stav och ljusa väggar och goda avhängningsmöjligheter i form av garderobslösningar. Kök: Rymligt och ljust kök med ekgolv i 3-stav och vita väggar tillsammans med rostfria tillval av köksutrustning. Alla vitvaror som finns att tillgå är delad kyl och frys (Siemens), inbyggd ugn, städskåp inbyggd micro, diskmaskin samt en spishäll med tillhörande spisfläkt. Förråd/klädkammare: Mycket praktiskt och smidigt att ha ett förråd i bostaden intill köket. Vardagsrum/Rum: Generöst vardagsrum med mycket goda möbleringsmöjligheter. Vardagsrummet har ljusa väggar och trägolv och från rummet tar du dig ut på balkongen. Badrum: Badrummet är kakel- och klinkerlagt med golvvärme där det är ljust kakel och klinker i gråskala. Vidare har badrummet ljusa materialtillval och det finns wc, handfat, glasdusch, tvättmaskin (Siemens), samt en arbetsbänk och bra förvaring.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV via Telia Triple play. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Telia. Ingår i avgiften.

  Bilplats

  Föreningen har 44 garageplatser (800 kr/månad).

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Kapellgärdet har ett centralt läge, med kort gång- och cykelavstånd till city och Resecentrum och därmed utmärkt för den som pendlar. För de boendes bekvämlighet finns i området förutom grönområden i Portalparken och Kapellgärdesparken bl a närlivs, restauranger, två gym, cykelaffär och frisörer. Nära till hands finns även UKK och Vaksala torg med tillgång till service som apotek, Systembolag, välsorterade ICA Torgkassen, blomsterbutik m m i affärshuset Kvarnen.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,95337%

  Andel av årsavgift:

  0,9635%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-04-04

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  Av trä med aluminiumbeklädd utsida.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  RB Brf Skogsfalken

  Lägenhetsnummer:

  4503

  Antal lägenheter:

  82

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Skogsfalken består av ett flerfamiljshus med totalt 82 lägenheter. Lägenheterna är uppförda av Riksbyggen. Föreningen har ett gemensamt elavtal samt varmvattenförbrukning mäts individuellt för respektive lägenhet och varje bostadsrättsinnehavare debiteras via föreningen för faktisk förbrukning.  TV/Internet:

  TV via Telia Triple play. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Telia. Ingår i avgiften.  Parkering:

  Föreningen har 44 garageplatser (800 kr/månad).  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har en gemensamhetslokal, barnvagnsförråd (man kan även ladda elrullstolar i trapphusen). Det finns tre invändiga cykelförråd i källarplan och utvändiga cykelställ.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor