Sågargatan 9 C, Uppsala

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 81m2 Pris: 3 435 000 kr

Nyproducerad, rymlig 3:a belägen högt upp i hus med två stora balkonger i olika vädersstreck!

Välkommen att njuta av nyproduktionens alla fördelar! En rymlig 3:a belägen högt upp i hus med en planlösning som erbjuder många praktiska och inbjudande möbleringsmöjligheter. Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna vördnadsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populär förskola, en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum i halvöppen lösning mot kök, rymliga sovrum med god förvaring i platsbyggda garderober samt i klädkammare, helkaklat våtutrymme med dusch- och tvättmöjligheter, hall med goda förvaringsmöjligheter och stort kök med rejäl matplats, god förvaring med skåpinredning i vitt med matchande vitvaror. Bostadsrättsförening som färdigställs under kommande år med beräknad inflyttning i december år 2018, bostaden säljs därmed på ritning och det är inte möjligt med visningar. Gemensam takterrass att nyttja som bl a kommer att erbjuda en magnifik utsikt, ett växthus om ca 30 kvm med långbord och planteringar. God extern förvaring i tillhörande källarförråd, barnvagsförråd i trapphus och smidig parkering i garage som är beläget i fastighetens källarplan. Gymanläggning finns runt husknuten, barn leker gärna skyddat på föreningens innergård medan de vuxna njuter av lugnet och grönskan i någon av föreningens gemensamma möbelgrupper. Välkomna till ett bekvämt boende nära stadskärnan samt härliga promenader längs Fyrisån och Stadsparken.

Rumsbeskrivning

Interiör

Hall - Bra avhängningsyta i garderobslänga med skjutdörrar innehållandes bl a städskåp och väggfast inredning från Elfa. Vitmålade väggar och grått klinkergolv. Kök - Perfekt arbetsyta för matlagningen med naturlig matplats i anslutning. Öppenheten mot vardagsrumsdelen i kombination med stora fönsterpartier mot väster skapar rymd. Skåpinredning i vitt med rostfria handtag, spots för bra belysning, arbetsbänkar av antracitgrå laminat, vitt blankt kakel (100 x 300) med ljusgrå fog som stänkskydd och trestavigt ekparkettgolv. Maskinell utrustning i vitt av märket Electrolux såsom; kyl och frys i fullhöjd, infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och spisfläkt med utsug (Franke). Vardagsrum - Rymligt om 23 kvm i halvöppen lösning med gott om plats för både soffgrupp och rejält matbord. Utgång till balkong i väster. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Sovrum 1 - Bostadens största sovrum om 12 kvm med fönster mot lugn innergård. God klädförvaring i intilliggande klädkammare med skjutdörrar och väggfast inredning från Elfa. Utgång till balkong i öster. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Klädkammare - Utrymme om 3 kvm med linneskåp och väggfast inredning för både hängande och vikta kläder. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Badrum/WC - Helkaklade väggar i vitt med grått klinkergolv med elburen golvvärme. Duschhörna med vikbara dörrar av glas, kommod, handdukstork, handdukshängare, toalettpappershållare och wc med mjukstängande sits. Tvätthörna med skåp för förvaring, arbetsbänk av antracitgrå laminat och tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Sovrum 2 - Fönster mot föreningens innergård. Klädförvaring i garderobslänga med skjutdörrar och väggfast inredning från Elfa. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör nyttjanderätten till ett källarförråd. I föreningen finns en läcker takterrass om 160 kvm med entré från Skyttelgatan 11 som gärna nyttjas av föreningens medlemmar. Takterrassen kommer att erbjuda en magnifik utsikt, ett växthus om ca 30 kvm med långbord, planteringar, gemensamma trädgårdsmöbler att nyttja och pergola. Föreningens kommer även att ha en gemensam innergård att nyttja, denna ligger skyddad från trafik och kommer att vara rustad med gemensamma trädgårdsmöbler, gräsmattor och prydliga rabatter. Utöver detta finns det invändig cykelförvaring med pumputrustning.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

TV & Internet

Telia Triple Play (bredband, ip-telefoni & kabel-tv)

Uteplats/Balkong

Balkong 1 - Stor balkong om 11 kvm i väster som fångar upp absolut bästa eftermiddagssolen. Här finns gott om plats för möblemang samt egna planteringar. Balkong 2 - Även denna balkong är 11 kvm och vetter i öster mot föreningens innergård. Slå er till ro och njut av en morgonkaffe.

Bilplats

55 garageplatser varav 15 st parkeringsplatser finns i intilliggande garage genom en gemensamhetsanläggning. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 2 MC-platser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sågargatan 9 C - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  81m2

  Våning

  5 av 7 (Våningsplan 5 av 7. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Kungsängen

  Avgift

  4 228 kr/mån

  Accepterat pris

  3 435 000 kr

  42 407 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Linn Grape Wahlström

  Fastighetsmäklare

  0709-15 44 48

  linn.grape.wahlstrom@lansfast.se Läs mer om Linn

  Visning

  Är du intresserad?

  Sågargatan 9 C, Uppsala

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 81m2 Pris: 3 435 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  527 kr/månad

  Hushållsel:

  338 kr

  Vatten/avlopp:

  189 kr

  Driftskostnaderna utgör preliminära uppgifter som tagits fram i samband med byggnationen av fastigheten.

  Andel i föreningen:

  1,2364%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Gustav Vasa

  Lägenhetsnummer:

  09C-1401

  Antal lägenheter:

  79

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Gustav Vasa består av två flerbostadshus innehållandes 79 st bostadsrätter.  Parkering:

  55 garageplatser varav 15 st parkeringsplatser finns i intilliggande garage genom en gemensamhetsanläggning. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 2 MC-platser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola