Soldathemsvägen 1, Uppsala

5 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Grindstugan

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Soldathemsvägen 1 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017/2018

  Boarea

  124m2

  Våning

  1 av 7 (Våningsplan 1 av 7. ) , Hiss finns

  Rum

  6 rok

  Tillträde

  01-03-2019

  Avgift

  5 250 kr/mån

  inkl. värme och kallvatten. Avgiften är preliminär enligt kostnadskalkyl. Kostnaden för elförbrukningen tillkommer om ca 453 kr/månad och varmvatttenförbrukning ca 273 kr/månad.

  Pris

  5 995 000 kr

  48 347 kr/m2

  Välkommen till Brf Grindstugan!

  Tänk dig ett kvarter designat för att väcka lusten att umgås - i hemmet, i restaurangen på hörnet eller i takträdgården med utsikt över staden. Ett kvarter där arkitekturen uppmuntrar grannar att faktiskt lära känna varandra. Där det inte är mer än en kort promenad till stadsskog, cityshopping eller fotbollsläktare. Tänk dig sen en vinkällare som plats för födelsedagsfesten, ett stenugnsbageri som levererar nybakat frukostbröd, en sommarlunch i ett orangeri eller att basta en stjärnklar kväll i januari. Tänk dig att bo i brf Grindstugan. Rosendal Fastigheter bygger 91 lägenheter mellan 36 och 131 kvm vid Grindstugan i Uppsala. Endast 10 minuter från centrum, mitt i stadsskogen med restaurang och bageri i huset och mataffär rätt över gatan. Den andra etappen av Rosendalsområdet är under framväxt. Endast ett stenkast från Polacksbacken, Ångströmlaboratoriet, BMC och Uppsala Science Park har du möjlighet att hitta ditt framtida drömboende. Välkommen till Brf Grindstugan!

  Ansvarig mäklare

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Den generösa takhöjden på 2,60 m bidrar till känslan av rymd. Golvvärme och golvkyla i lägenheten ger en bättre komfort och gör det enklare att möblera. Här är det genomgående hög standard på såväl kök- och badrumsinredning och lägenheterna är ljusa och öppna med fokus på umgängesytor. De stora fönstren från golv till tak ut mot balkong eller terrass tillsammans med ljusa trägolv, öppen planlösning och skjutdörrar mellan rummen bidrar till en öppnare känsla och större flexibilitet i rumsindelningar. Samtliga lägenheter har minst en balkong och badrummen är stora med såväl tvättmaskin som torktumlare. GENERELL RUMSBESKRIVNING: --- Hall: Vitmålade väggar, betonggrå klinker, högblanka vita garderobsdörrar. --- Kök: Stilrent kök från Vedum med grepplist och bänkskiva i grå laminat och stänkskydd av vitt kakel som standard. Induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin, micro samt kyl och frys i fullhöjd. (De mindre 2:orna har kombinerad kyl/frys.) Samtliga vitvaror från Siemens och i rostfritt. Vitmålade väggar och LED-spotlights i tak. Golvet är 1-stavsparkett, vitlaserad ek som standard. --- Vardagsrum/Allrum: Vitmålade väggar och 1-stavsparkett, vitlaserad ek som standard. --- Sovrum: Garderober med klädstång/hyllor samt släta högblanka vita dörrar. Vitmålade väggar och 1-stavsparkett, vitlaserad ek som standard. --- Badrum: Grafitgrå klinker, vita blanka liggande kakel, LED-spotlights, vägghängd wc, handdukstork (el), komfortvärme (el), tvättmaskin och torktumlare från Siemens. (De mindre 2:orna har kombimaskin.) --- Walk in closet: Garderober med högblanka vita dörrar. Vitmålade väggar och 1-stavsparkett, vitlaserad ek som standard. --- Invändiga trappor: Massiv ek, vitlaserad liksom golvparkett. Räcket är av vitmålat trä med handledare i massiv ek. Med reservation för ändringar.

  Övriga utrymmen

  I husets östra flygel hittar du de två gemensamma orangerierna. Här kan du odla dina grönsaker för att sedan bjuda dina grannar och vänner på en egenodlad sallad i solen. De båda växthusen är ca 32 kvm vardera. Husets vinkällare är på över 100 kvm med individuella vinskåp, ett tillredningskök och ordentligt med plats för många trevliga stunder. Om inte vin är din grej så passar källaren minst lika bra till att samla dina vänner för en chokladprovning. I källaren finns även utrymme för cykelförvaring samt extra förrådsutrymmen på ca 2-4 kvm som kan hyras av föreningens medlemmar. Med utsikt över taken ligger husets bastu med tillhörande terrass.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Uteplats/Balkong

  Balkong med trätrall och vitlackerat stålräcke. Samtliga lägenheter har ett förråd i anslutning till sin balkong.

  Bilplats

  Bilplats till samtliga lägenheter kommer finnas i intilliggande p-hus och kostar ca 1 200 kr/mån att hyra.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  726 kr/månad

  Elkostnad:

  453 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  273 kr/månad

  Total driftkostnad:

  726 kr/månad

  Kommentar:

  Avgifterna för hushållsel resp. varmvatten är uppskattade avgifter enligt kostnadskalkyl.

  Andel i föreningen:

  1,636576%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017/2018

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Grindstugan i Rosendal

  Lägenhetsnummer:

  C1101

  Antal lägenheter:

  91

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Brf Grindstugan upplåter 91 lägenheter med bostadsrätt, från 2 rok till 5 rok, samt 2 lokaler. Ekonomisk förvaltare är Mediator.  Parkering:

  Bilplats till samtliga lägenheter kommer finnas i intilliggande p-hus och kostar ca 1 200 kr/mån att hyra.  Gemensamma utrymmen:

  I husets östra flygel hittar du de två gemensamma orangerierna. Här kan du odla dina grönsaker för att sedan bjuda dina grannar och vänner på en egenodlad sallad i solen. De båda växthusen är ca 32 kvm vardera. Husets vinkällare är på över 100 kvm med individuella vinskåp, ett tillredningskök och ordentligt med plats för många trevliga stunder. Om inte vin är din grej så passar källaren minst lika bra till att samla dina vänner för en chokladprovning. I källaren finns även utrymme för cykelförvaring samt extra förrådsutrymmen på ca 2-4 kvm som kan hyras av föreningens medlemmar. Med utsikt över taken ligger husets bastu med tillhörande terrass.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor