S:t Persgatan 23 B, Uppsala

3 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  S:t Persgatan 23 B - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2004

  Boarea

  94m2

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns

  Rum

  3,5 rok varav 2-3 sovrum

  Område

  Centrum

  Avgift

  4 905 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband och IP-telefoni.

  I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud) och bredband.

  Accepterat pris

  3 195 000 kr

  33 989 kr/m2

  Rymlig 3:a om ca 94 kvm belägen näst högst upp i fastigheten med hiss!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Mycket rymlig och tilltalande 3:a om ca 94 kvm med ett ljust och högt läge på tredje våningen i fastighet med hiss från markplan. Välplanerad bostad med högt i tak och som präglas av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Planlösningen är idag fördelad på hall, stort kök med rejäl matplats, badrum med kaklade väggar och klinkergolv samt tvättmaskin och torktumlare, två rymliga sovrum, varav ena med balkong och klädkammare, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier samt loggia (kan med fördel nyttjas som arbets-/sovrum eller liknande för den som önskar). Bostaden är belägen i den populära bostadsrättsföreningen Mejeristen som har en mycket god ekonomi, man har de senaste åren haft två avgiftsfria månader per år. Föreningen har ett fint övernattningsrum att nyttja. Innergården är mycket inbjudande med två gårdshus som vittnar om 1800-talet, med sitt mycket centrala läge har föreningen lyckats skapa en trevlig oas med sittplatser, grillplats och lekplats. I denna avkopplande och rofyllda miljö är det svårt att tro att Uppsalas stadskärna ligger direkt utanför porten. Bredband via All-tele ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  med parkettgolv och tapetserade väggar. Stor hall, som leder er till en riktigt fin och inbjudande lägenhet. Här finns gott om plats för ytterligare möblemang och plats för ytterkläder i separat kapprum.

  Kapprum

  Kök

  med parkettgolv, målade väggar samt tapetserad fondvägg. Smakfullt kök med matplats. Goda arbetsytor och bra förvaring med skåpinredning i björk samt kakel ovanför disk-och arbetsbänk. Köksutrustning såsom; kyl, frys, spisfläkt, spishäll, inbyggnadsugn samt diskmaskin. Intill köket finns sovrum 1.

  Vardagsrum

  med parkettgolv och tapetserade väggar. Tack vare stora fönsterpartier flödar ljuset in och ger rymd åt hela lägenheten. Här finns gott om plats för större soff- och matgrupp.

  Loggia

  med klinkergolv och målade väggar. I anslutning till vardagsrummet ligger loggia. Idag nyttjas loggia som ett sovrum och med fördel kan nyttjas som arbetsrum eller dylikt.

  Sovrum 1

  med parkettgolv och tapetserade väggar. Plats för enkel-/dubbelsäng och ytterligare möblemang. Gott om förvaringsutrymme i klädkammare. Utgång till balkong med morgonsol.

  Sovrum 2

  med parkettgolv och målade väggar i blå nyans. Plats för enkelsäng samt ytterligare möblemang. Förvaring i fristående garderober. Fint ljusinsläpp. Detta rum ligger i anslutning till hallen.

  Badrum

  med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, handdukstork, WC, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Här rymmer en egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat samt två väggfasta överskåp.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns ett övernattningsrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2003

  TV & bredband

  Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via AllTele. Ingår i månadsavgiften.

  Bilplats

  Garageplats (800 kr/mån). I dagsläget finns ledig plats. Parkeringsplats (250 kr/mån). I dagsläget finns ledig plats. (Uppgifter kontrollerade 2017-03-28.)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,167%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-11

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2004

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Mejeristen

  Lägenhetsnummer:

  A:241

  Antal lägenheter:

  81

  Byggår:

  2004

  Antal lokaler:

  6

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Mejeristen består av 6 flerfamiljshus med totalt 81 lägenheter samt 6 lokaler. I kvarteret låg tidigare stadens mejeri därav namnet på föreningen. Radonmätning gjord, resultat under gränsvärde. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 20%. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering via Certego. För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.mejeristen.se  Föreningens ekonomi:

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. (Uppgifter kontrollerade februari 2019).  Gjorda renoveringar:

  Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade februari 2019).  TV/Internet:

  Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via AllTele. Ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  Föreningen har garageplatser (800 kr/mån) och parkeringsplatser (300 kr/mån). I dagsläget är det inga lediga platser, men inom 3 månader från inflyttning har du möjlighet till en parkering eller garageplats. (Uppgifter kontrollerade februari 2019).  Gårdsplan:

  Med sitt mycket centrala läge har föreningen lyckats skapa en trevlig oas med sittplatser, grillplats och lekplats. I denna avkopplande och rofyllda miljö är det svårt att tro att Uppsalas stadskärna ligger direkt utanför porten.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns ett övernattningsrum. Trapphus städas av extern firma.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  113 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor