Tegnérgatan 38 D, Uppsala

3 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 27 Jan 13:30 - 14:00

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Anmäl till visning

  Adress

  Tegnérgatan 38 D - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  89m2

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Luthagen

  Avgift

  5 123 kr/mån

  ink värme, vatten & kabel-tv.

  Accepterat pris

  3 295 000 kr

  37 022 kr/m2

  Högst upp på gavel finner ni denna 4:a med två våtutrymmen och balkong i söder!

  Fint planerad 4:a med ljusa kulörer på väggar som möter gedigna parkettgolv. Rejält kök där den tidstypiska skåpinredningen lyser med sin charm och där ni även får plats med matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med fönster i olika väderstreck som släpper in rikligt med dagsljus. Sovrummen är rymliga och ligger delvis separerade, vilket gynnar familjen då man kan ha en föräldradel och en barndel om så önskas. Våtutrymmena är två med gäst-wc och badrum med uttag för tvättmaskin. Den möblerbara balkongen vetter i allra bästa, soliga söderläge mot fin innergård. Hela bostaden är inbäddad av grönskande gårdar, vilket innebär ett mycket lugnt och tryggt läge. Välmående bostadsrättsförening med merparten av alla större renoveringar gjorda och låg belåning per kvadratmeter. Fin innergård och även en mycket populär, intilliggande lekpark som i folkmun kallas för ”giraffparken”. Merparten av trapphusen har tvättstugor med torkrum och det finns samlingslokal att nyttja, invändiga cykelförråd, hobbyrum samt stort övernattningsrum med fyra bäddar.

  Ansvarig mäklare

  Linn Thyrestam Grape

  Fastighetsmäklare

  0709-15 44 48

  Linn.Thyrestam.Grape@lansfast.se Läs mer om Linn

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-27 13:30:00 2019-01-27 14:00:00 40 Bostadsvisning Tegnérgatan 38 D, Uppsala 59,86121533, 17,61204605 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Interiör

  Hall - Välkomnande vy över bostaden bjuder in. Entré via säkerhetsdörr och god avhängningsyta på väggfasta krokar samt i hatthylla. Elskåp med automatsäkringar, vitmålade väggar och trestavigt parkettgolv. Sovrum 1 - Rymligt med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Klädförvaring i två platsbyggda garderober med överskåp. Fönster mot lugn innergård, tapetserade väggar i behaglig, grön nyans och tvåstavigt parkettgolv. WC - Mindre variant med handfat, väggfast skåp, väggfast spegel och wc. Vitmålade väggar med vitt kakel som stänkskydd vid handfat och blått klinkergolv. Kök - Äldre skåpinredningen bevarad med snedställda skåp, dragluckor, ventilerat skafferi och städskåp. Rejäl diskbänk med dubbla hoar, arbetsbänk av trä, utdragbar skärbräda och matplats för minst fyra personer. Maskinell utrustning såsom kombinerad spishäll/ugn (Electrolux, -16), diskmaskin (Bosch, -06) och kombinerad kyl/frys (UPO, -07). Väggar målade i ljusgrå nyans med vitmålad bröstpanel nedtill, vitt kakel som stänkskydd och ljust, trestavigt parkettgolv. Innerhall - Utgör förlängning av hall och löper som ett nav genom bostaden. Plats för mindre möblemang. Vitmålade väggar och trestavigt parkettgolv. Sovrum 2 - Rymligt med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang om så önskas. Klädförvaring i tre platsbyggda garderober med överskåp. Fönster mot lugn baksida, vitmålade väggar och finstavigt parkettgolv. Sovrum 3 - Gott om plats för säng samt ytterligare möblemang. Klädförvaring i tre platsbyggda garderober med överskåp. Burspråksfönster mot lugn baksida, ljusmönstrad tapet på väggar och finstavigt parkettgolv. Vardagsrum - Väl tilltaget med gott om plats för soffgrupp samt matsalsbord om så önskas. Utgång till balkong i rakt söderläge. Fönster åt fler väderstreck, vitmålade väggar och trestavigt, oljat parkettgolv. Badrum/WC - Badkar med ställning för draperi, vädringsfönster, handfat, wc, spegelklätt badrumsskåp, handdukshängare, eluttag och uttag för tvättmaskin. Helkaklade väggar i vitt med blå dekor på mitt och blått klinkergolv.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör nyttjanderätten till 3 st källarförråd om 4,5 kvm, 2,7 kvm respektive 0,75 kvm (de två sista utgör matkällare och garderob).

  Uteplats/Balkong

  Möblerbar balkong i rakt söderläge mot lugn innergård. Markis ej i bruk. Slå er till ro och fånga upp dagens allra bästa soltimmar!

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Luthagen är beläget alldeles nordväst om centrum. Luthagen kan delas in i Främre Luthagen, det vill säga söder om Luthagsesplanaden och Bortre Luthagen. I området finns flera parker och grönområden samt flertalet skolor, från förskola till gymnasium. Stadsdelen består delvis av slutna kvarter och delvis av mera öppet placerad bebyggelse. Stora delar av Luthagen är uppbyggd i efterkrigstid, men bland de äldre kända husen finns t ex Vasahuset som ligger intill Vasaparken och Biologiska museet. Luthagen är ett centralt och mycket attraktivt område med behagligt avstånd till citykärnan, och även nära till bl a restauranger, butiker, mataffärer, motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare.

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  699 kr/månad

  Försäkring:

  219 kr/månad

  Elkostnad:

  480 kr/månad

  Total driftkostnad:

  699 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes två vuxna och två tonårsbarn.

  Andel i föreningen:

  1,13703%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-14

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf 32 Astolf

  Lägenhetsnummer:

  91

  Antal lägenheter:

  119

  Byggår:

  1948

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen HSB Brf 32 Astolf består av totalt 119 lägenheter. Avgift till HSB om 500 kr/köpare (denna summa återfås då lägenheten säljs) debiteras av föreningen. Medlemsavgift till HSB om 300 kr/år tillkommer. Radonmätning gjord, värde under gränsvärde. Nyckelhantering via Certego. För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/uppsala/brf/astolf  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 1995 - Elrenovering. 2000 - Stamrenovering samt renovering av tak, balkonger, utvändig fönstermålning samt renovering av värmesystemet. 2003 - Byte till säkerhetsdörrar. 2004 - Installation Bredbandsbolaget. 2005 - Uppgradering av TV-nät och bredbandsaccess. Radonmätning med godkänt resultat. 2009 - Dörröppnare installerade. 2010 - Fönsterbyte till 3-glas med vippfunktion. 2015 - Balkongrenovering 2016 - 2 st. nya sophus tas i bruk  TV/Internet:

  Kabel-TV via Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Com Hem eller Bredbandsbolaget.  Parkering:

  Föreningen har 8 garageplatser (450 kr/mån). I dagsläget är det ca 15 års kö. Om du bor och är folkbokförd i området kan du ha rätt till boendeparkering, läs mer på https://www.uppsala.se/boendeparkering  Gårdsplan:

  Fin och lummig K-märkt innergård med härliga gräsytor, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstugor finns i källaren till uppgång 32, 34, 36, 38 C-D och 40. Samtliga har torktumlare eller torkrum. Det finns även samlingslokal (under port 34 A), cykelförråd, hobbyrum samt stort övernattningsrum att hyra i källarplanet 32 C (200 kr/dygn).  Energideklaration

  Status:

  Beställd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor