Torngatan 40, Uppsala

3 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Torngatan 40 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011

  Boarea

  110m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 6 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Kapellgärdet

  Avgift

  5 127 kr/mån

  I avgiften ingår: Uppvärmning, Kallvatten, digital-Tv grundutbud, bredband 100 mBit, abonnemang IP.telefoni.

  I avgiften ingår: Uppvärmning, Kallvatten, digital-Tv grundutbud, bredband 100 mBit, abonnemang IP.telefoni.

  Accepterat pris

  3 450 000 kr

  31 364 kr/m2

  Stilren 4:a med stor uteplats och 16 kvm förråd.

  Nu ges chansen att få köpa en riktigt välplanerad lägenhet med fyra rum på totalt 110 kvadratmeter och med ett tillhörande förråd på hela 16 kvadratmeter. Lägenheten är genomgående ljus och andas kvalité. Hela bostaden har golvvärme och parkettgolv vilket ger ett väldigt behagligt inomhusklimat och besparar väggarna från radiatorer. Lägenheten ligger en halv trappa upp vilket minimerar insynen från gatan samtidigt som du från sovrummet har en rymlig uteplats mot innergården. Huset är välbyggt med mycket ljuddämpande fönster vilket gör att du får ut det bästa av det centrala läget utan att störas från kringliggande gator. Planlösningen bjuder på en hall med praktisk förvaring i inbyggd skjutgarderob. Från hallen kommer du vidare in i det stilrena köket vars matplats binder ihop köket och vardagsrummet. I vardagsrummet har du ljusinsläpp från två väderstreck och möjlighet att öppna upp till balkongen. Vidare från hallen når du det stora badrummet som också fungerar som tvättstuga - här finns allt du behöver. Där efter följer de tre sovrummen varav det stora har utgång till den rymliga altanen som vetter in mot den fina innergården. Här kan du släppa barnen att leka fritt på lekplatsen utan att behöva oroa dig. I lägenheten finns även ett förråd men nere i källaren finns det stora förrådet på inte mindre än 16 kvm. Vill du bo med närhet till allt så är det här du ska bo. Stadskärnan, matbutiker, träningsanläggningar, grönområden, påfarter - ja allt du kan önska dig finns inom kort avstånd från Torngatan 40. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Praktiskt och stilrent klinkergolv samt en skjutgarderob som rymmer både jackor och skor.

  Kök

  Ljust kök med matplats. Snickerierna är vita och både bänkskivan med aluminiumkant och mosaiken ovan går i brun färgton vilket bidrar till en varm och smakfull känsla. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt samt praktiskt upphöjd diskmaskin.

  Vardagsrum

  Ett mycket ljust rum tack vare fönster i två väderstreck samt utgången till balkongen. Rummet ligger i förlängning på kökets matplats och ger en härligt social närvaro.

  Sovrum 1

  Ljust tapetserade väggar. Här finns två garderober och fönster ut mot baksidans uteplats.

  Sovrum 2

  Stort och rymligt sovrum med mycket god förvaring i skjutgarderob längs med rummets ena kortsida. Väggarna är målade samt en ljust tapetserad fondvägg. Härifrån kommer du även ut till lägenhetens uteplats.

  Sovrum 3

  Ljust rum med plats för både säng, skrivbord och garderob.

  Badrum

  Rymligt badrum med smakfullt mosaikgolv och vitkaklade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare i bredd med praktisk arbetsbänk och flera skåp ovanför. Även handdukstork, badkar, handfat med kommod och wc finns självfallet. Hela lägenheten har golvvärme och badrummet likaså.

  Duschrum

  Smakfullt brunt klinker på golv som binder ihop kökets toner. Väggarna är kaklade och går i ton med golvet samt i vitt. Här finns en riktigt rymlig dusch, handdukstork, ett väggfast skåp, handfat samt en infälld spegel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011

  TV & bredband

  Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play, där grundutbud digitala TV-kanaler, abonnemang för Ip telefoni och fiberanslutet bredband 100/100 mBit/s.

  Möjligt tillträde

  Enligt ök

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 100 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  600 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 100 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  1,9692%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-04

  Förening

  Föreningens namn:

  Tornet 2

  Lägenhetsnummer:

  J1001

  Antal lägenheter:

  61

  Byggår:

  2011

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Tornet 2 består av ett flerfamiljshus med totalt 61 lägenheter samt två lokaler. Föreningen har ett gemensamt elavtal och varje bostadsrättsinnehavare debiteras via föreningen för faktisk förbrukning. Föreningen godkänner delat ägande, den som bor ska äga minst 10%. Nyckelkvittering via Certego. Förbrukning av varmvatten debiteras separat.  Föreningens ekonomi:

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade april 2019).  Gjorda renoveringar:

  Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade april 2019). Föreningen har bland annat låtit utföra: 2017 - Uppgradering av garaget: byte av lysrörsarmaturer, ny belysning vid serviceplats, i ordningsställande av MC-platser, kameraövervakning, ett extra cykelställ i barnvagnsförrådet. Byte av elementfilter i samtliga lägenheter Byte av belysning i källargångar och förråd Efterbesiktning av femårsbesiktning Uppgradering av innergård, ny lekställning, utemöbler och stenbeläggning vid pergolan, nya rabatter, julbelysning i träden, ett extra cykelställ och målning av spaljéer. Översyn av undercentral Brandöversyn OVK besiktning  TV/Internet:

  Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play, där grundutbud digitala TV-kanaler, abonnemang för Ip telefoni och fiberanslutet bredband 100/100 mBit/s.  Parkering:

  Föreningen har 45 garageplatser, 800 kr/månad. I dagsläget går det att få en plats. 4 st motorcykelplatser, 400 kr/månad, kö. samt 10 parkeringsplatser utomhus med el-plint 300 kr/mån, lång kö. (Uppgifter kontrollerade april 2019).  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns cykel och barnvagnsförråd. Trapphus, gemensamma utrymmen samt gård, garage och trottoarer sköts av extern firma.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor