Västgötaresan 10D, Uppsala

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 22 Sep 14:30 - 15:00

Öppen visning - anmäl dig för bättre service

Anmäl till visning

Adress

Västgötaresan 10D - Uppsala

Kommun

Uppsala

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1989-1990

Boarea

66m2

Våning

2 av 2 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Sävja

Avgift

4 608 kr/mån

I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud), bredband och telefoni (samtalstaxa tillkommer).

I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbud), bredband och telefoni (samtalstaxa tillkommer).

Accepterat pris

1 395 000 kr

21 136 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Rymlig och ljus 2:a med balkong och renoverat badrum

   En trappa upp i de populära låghusen på Västgötaresan finner du denna luftiga och smart planerade lägenhet. Lägenheten är genomgående ljus och har gott om fönster där dagsljuset kan strömma in. Planlösningen är delvis öppen vilket skapar härlig kontakt mellan vardagsrummet och kökets matplats samtidigt som arbetsytorna i köket förblir ostörda. När du kliver in i hallen finns gott om plats för både jackor och skor eller varför inte nyttja en del av hallen som enklare arbetshörna? Från hallen ser du in i köket såväl som vardagsrummet och sovrummet ligger praktiskt avskiljt från kök och vardagsrum. Härifrån når du även en klädkammare samt det renoverade badrummet med både golvvärme och tvättmaskin. På Västgötaresan bor du på en gata med minimalt med biltrafik och bilfria innergårdar vilket gör det lugnt för både vuxna och barn. Här bor du i en bostadsrättsförening som tar god hand om sina medlemmar och byggnader. Alldeles nyligen invigdes föreningens nya relaxavdelning bara för att nämna något. I Sävja bor du i natursköna omgivningar med mycket grönska. För den som önskar skogspromenader och bär- och svampplockning så finns Lunsenskogen alldeles intill med många vackra stigar. I närområdet finner du matbutik, vårdcentral och flera skolor. Önskar du än större utbud finns Boländerna endast en kortare busstur bort, en buss som går med täta avgångar och även kan ta dig ner till city om så önskas. Det här är en bostad du gärna kommer hem till! Varmt välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-09-22 14:30:00 2019-09-22 15:00:00 40 Bostadsvisning Västgötaresan 10D, Uppsala 59,80913652, 17,70139222 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Från loftgången har lägenheten egen ingång och ni kliver in i en mycket rymlig hall. Här finns plats för alla skor, jackor och väskor ni behöver.

   Kök

   Ljust och arbetsvänligt kök med bra bänkytor. Här finns även matplats som ligger öppet mot vardagsrummet. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin och alla vitvarorna är utbytta 2014. Ljusa väggar och snickerier samt praktisk plastmatta.

   Vardagsrum

   Stort rum som tack vare stort fönsterparti ges mängder med naturligt ljus oavsett årstid. Härifrån kommer ni även ut på den stora balkongen som ligger i ett perfekt solläge. Ljust målade väggar samt parkettgolv.

   Sovrum

   Rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och ytterligare förvaring. Här är väggarna ljusa och på golvet ligger det slitstark plastmatta.

   Badrum

   Badrummet renoverades -09/-10 och har nu kaklade väggar och klinkergolv. Här finns golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning, dusch, wc samt ett vädringsfönster finns även det.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1989-1990

   TV & bredband

   Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband via ComHem. Ingår i avgiften.

   Bilplats

   Föreningen har 66 kallgarage med elplint (400 kr/mån). 54 st parkeringsplatser med elplint (300 kr/mån) 26 st parkeringsplatser utan eluttag (200 kr/mån). I dagsläget finns ledig plats. (Uppgifter kontrollerade oktober 2018) Därutöver finns 11 st gästparkeringar.

   Möjligt tillträde

   Enligt ök

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Knappt sju kilometer söder om Uppsala finner ni Sävja. Området ligger precis intill Lunsen, Uppsalas största naturområde som sträcker sig ett par mil söderut. Här ges goda möjligheter till avkopplande friluftsliv i den närbelägna Lunsenskogen med fina promenadslingor, grillplatser och raststugor. I Närområdet finns all tänkbar service såsom skola upp till högstadiet, förskolor, fritidsgård samt vårdcentral med distriktssköterska och ungdomsenhet. Det finns också mataffär och bibliotek samt en ny Stadsdelspark, Sara Lisas Park med en fantastiskt fin lekplats. Bra, täta kommunikationer med Uppsalabuss (stadstrafiken), ett flertal linjer trafikerar området. Fina bilvägar och välbyggda cykelbanor.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   0,51855%

   Andel av årsavgift:

   0,51855%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-26

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf 81 Västgötaresan

   Lägenhetsnummer:

   23

   Antal lägenheter:

   142

   Byggår:

   1989-1990

   Antal lokaler:

   3

   Allmänt om föreningen:

   Bostadsrättsföreningen HSB 81 Västgötaresan består av 36 byggnader med totalt 142 bostadsrätter fördelade på radhus, flerbostadshus och punkthus. Avgift till HSB om 500 kr/köpare (denna summa återfås då lägenheten säljs) debiteras av föreningen. Medlemsavgift till HSB om 300 kr/år tillkommer. Radonmätning utförd, värde under gränsvärdet. För mer information besök föreningens hemsida www.hsb.se/uppsala/brf/vastgotaresan   Föreningens ekonomi:

   I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. (Uppgifter kontrollerade september 2019).   Gjorda renoveringar:

   Inga större renoveringar föreligger just nu. Kommande är ventilationen som ska ses över. (Uppgifter kontrollerade september 2019). Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2014 - Lekplatser 2015 - Fasadmålning, byte av ventilationssystem 2015 - Stamspolning 2016 - OVK-besiktning, fasadmålning, rensning av ventilationskanaler 2017 - Mossrensning på tak 2018/2019 - Renovering samlingslokal, övernattningslägenhet samt relax.   TV/Internet:

   Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften. Bredband via ComHem. Ingår i avgiften.   Parkering:

   Föreningen har 66 kallgarage med elplint (400 kr/mån). 54 st parkeringsplatser med elplint (300 kr/mån) 26 st parkeringsplatser utan eluttag (200 kr/mån). I dagsläget finns ledig plats. (Uppgifter kontrollerade oktober 2018) Därutöver finns 11 st gästparkeringar.   Gemensamma utrymmen:

   I föreningen finns cykelförråd, samlingslokal och fyra tvättstugor belägna på Västgötaresan 30, 37, 48 och 95. Trapphus och gemensamma utrymmen städas av extern firma.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor