Prästgårdsvägen 3C, Skoghall

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Prästgårdsvägen 3C - Skoghall

  Kommun

  Hammarö

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1968

  Boarea

  83m2

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Avgift

  5 564 kr/mån

  I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och internet.

  Smakfull trerummare med närhet till fantastiska utemiljöer!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Det är med stor glädje vi kan presentera denna välplanerade 3:a på Prästgårdsvägen 3C. Lägenheten är belägen på andra våningen med en generös inglasad balkong i attraktivt söderläge och ingen direkt insyn. Bostaden består av två rymliga sovrum, badrum samt separat gästtoalett, vardagsrum och kök. Genomgående ljusa och renoverade ytskikt. Här bor ni i en lugnt och trivsamt område med närhet till Skoghalls centrum, grönskande skogspartier och Vänerns glimrande vatten! I föreningen finns även gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Olsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-6697089

  andreas.olsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder till vänster om entrén. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat. Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober.

  Badrum

  Helkaklat badrum som renoverades under 2005 med beige kakel på väggarna och golv av klinker. Här finns golvvärme, tvättställ med kommod, badkar, wc samt tvättmaskin (Siemens -05).

  Gästtoalett

  Fräsch gästtoalett med målade väggar och golv av klinker. Här finns tvättställ och wc.

  Kök

  Ljust och trevlig kök från HTH som renoverades under 2005 med vit skåpinredning, bänkskiva i laminat med goda arbetsytor samt ovanliggande kakel. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Gott om plats för matbord med vacker vy över gården. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn (Bosch -14), spisfläkt (-05), diskmaskin (Grundig -17), separat kyl och frys (Grundig -17) samt inbyggnadsmicro.

  Vardagsrum

  Väldisponerat vardagsrum med vitmålade väggar och golv av parkett. Här ges plats för matgrupp och större soffa vilket möjliggör både avkoppling och socialt umgänge. Utgång till den härliga balkongen med öppningsbara glaspartier.

  Sovrum 1

  Rofyllt sovrum med tapetserade väggar och golv av laminat. Här ges gott om plats för större säng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en garderob.

  Sovrum 2

  Ljust och trevligt sovrum med tapetserade väggar som gjordes om under förra året och på golvet ligger parkett. Här ges plats för större säng med tillhörande sängbord. Stora fönsterpartier som skapar ett naturligt ljus i hela rummet. Goda förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns flera gemensamma utrymmen: Gymlokal Tvättstuga i källaren med 2 st tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum. Övernattningslokal som går att hyra för medlemmarna. Flera trevliga uteplatser på området. Till varje lägenhet hör även ett separat källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1968

  Utförda renoveringar under 2016: Byte av resterande lägenhetsdörrar, målning av trapphus, utbyte av belysning i trapphus och parkarmaturer, upprustning av lekplats, utbyte av pump och styrsystem samt partiella stambyten.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Bredband

  Bredband: Bredbandsbolaget.

  Uteplats/Balkong

  Stor inglasad balkong i söderläge med plats för möblemang.

  Bilplats

  I föreningen finns 171 bostäder och 206 p-platser, varav 172 med motorvärmare (en per bostadsrätt).

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  210 kr

  Elkostnad:

  200 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  0,068305%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1968

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Utförda renoveringar under 2016: Byte av resterande lägenhetsdörrar, målning av trapphus, utbyte av belysning i trapphus och parkarmaturer, upprustning av lekplats, utbyte av pump och styrsystem samt partiella stambyten.

  Övrigt:

  Fastigheten består av 6 st byggnader med totalt 171 bostäder. Under 2016 har föreningen amorterat 1 miljon kronor på befintliga lån, vilket motsvarar en amorteringstakt på 18 år.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Bergåsen

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor