Prästgårdsvägen 1B, Skoghall

395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 23 Sep 17:00 - 17:45

Anmälan krävs.

Anmäl till visning

Adress

Prästgårdsvägen 1B - Skoghall

Kommun

Hammarö

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

50m2

Areauppgifter enligt mätning

Våning

1 av 3 (1/2 trapp ned från entréplan) , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Avgift

3 532 kr/mån

El, parkering, värme, vatten, bredband och grundutbud tv ingår i avgiften.

Utgångspris

395 000 kr

7 900 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Det är med stor glädje jag presenterar denna välplanerade och stora 1:a med naturskönt läge och möjlighet att gå rakt ut på gräsmattan från den inglasade balkongen! Lägenheten är belägen på första våningen med en generös inglasad balkong i attraktivt söderläge med tillhörande gräsplätt utanför, utan direkt insyn! Bostadens duschrum renoverades 2017 och nya golv i bostaden med underliggande isolering lades in 2015. Bostaden är rymlig och lättmöblerad. Genomgående fräscha ytskick och moderna färgval. Här bor ni i en lugnt och trivsamt område med 500m till Skoghalls centrum, 250m till badplats i Vänerns glimrande vatten och de grönskande skogspartierna får du precis utanför dörren! Föreningen har god ekonomi och erbjuder även gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Roberth Brodin

   Reg. Fastighetsmäklare

   0766- 69 60 52

   roberth.brodin@lansfast.se Läs mer om Roberth

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-09-23 17:00:00 2019-09-23 17:45:00 40 Bostadsvisning Prästgårdsvägen 1B, Skoghall 59,3177093607543, 13,4695932967588 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Badrum

   Badrummet renoverades smakfullt 2017 med stilrena kulörer som går från vitt till grått. Plastmatta på golvet och en kakelimmiterande-våtrumsmatta på väggarna, badkar, kommod med överskåp och tvättmaskin.

   Kök

   Kökar är ljust och fräscht med gedigna arbetsytor, förvaring och en naturlig plats vid fönstret för ett större köksbord. Vita släta köksluckor, grått stilrent kakel och vitmålade väggar. På golvet ligger en ljus ekparkett. Maskinell utrustning består av: Kyl och Frys Bosch 2015, diskmaskin Logic 2016, spis/ugn Elektro Helius 2013.

   Vardagsrum & Sovrum

   Ett stort rum som med enkelhet kan inredas för att få en naturlig plats för säng utan att behöva kompromissa med sociala ytor, utrymme för större säng med tillhörande sängmöbel, stor soffa med tillhörande tvmöbler och yta för byrå eller skrivbord. Ljusa väggar och en ljus ekparkett. Från det här rummet så nås bostadens inglasade balkong i markplan, vilken med fördel kan öppnas upp under sommartid för att skapa än mer rymd och frihetskänsla.

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns flera gemensamma utrymmen: Gymlokal Tvättstuga i källaren med 2 st tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum. Övernattningslokal som går att hyra för medlemmarna. Flera trevliga uteplatser på området. Till varje lägenhet hör även ett separat källarförråd.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1968

   Utförda renoveringar under 2016: Byte av resterande lägenhetsdörrar, målning av trapphus, utbyte av belysning i trapphus och parkarmaturer, upprustning av lekplats, utbyte av pump och styrsystem samt partiella stambyten.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Inglasad rymlig balkong i söderläge med tillhörande gräsplätt utanför balkongen. Grönskande utsikt.

   Bilplats

   I föreningen finns 171 bostäder och 206 p-platser, varav 172 med motorvärmare (en per bostadsrätt).

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   244 kr/månad

   Försäkring:

   244 kr/månad

   Total driftkostnad:

   244 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Kommentar:

   El ingår i årsavgiften.

   Andel i föreningen:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Andel av årsavgift:

   0,41649%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Fönster:

   3-Glas

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Utförda renoveringar under 2016: Byte av resterande lägenhetsdörrar, målning av trapphus, utbyte av belysning i trapphus och parkarmaturer, upprustning av lekplats, utbyte av pump och styrsystem samt partiella stambyten.

   Övrigt:

   Fastigheten består av 6 st byggnader med totalt 171 bostäder. Under 2016 har föreningen amorterat 1 miljon kronor på befintliga lån, vilket motsvarar en amorteringstakt på 18 år.

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf Bergåsen

   Lägenhetsnummer:

   157

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor