Åttkantsgatan 3 A, Karlstad

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Åttkantsgatan 3 A - Karlstad

  Kommun

  Karlstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  51,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Haga

  Avgift

  1 874 kr/mån

  Inkl. värme, vatten, tv samt bredband.

  Eller högstbjudande

  1 795 000 kr

  34 854 kr/m2

  Mycket tilltalande avgift i trivsamma Haga

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  En trappa upp, på plan 2 finner ni en lägenhet i mycket bra skick, en bra planlösning och med ett härligt ljusinsläpp. Renoverat badrum från 2012. Balkong i söderläge mot lugn innergård. Här bor ni i hjärtat av Haga med mycket låg avgift där bredband ingår. Föreningen är en av Karlstads bästa föreningar och som även kommer sänka avgiften med 5% från 1 juli 2019. Här har ni all tänkbar service utanför entrén. Välkomna till Åttkantsgatan 3 A!

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Innanför entrén välkomnar er lägenheten med en stor hall som sedan delar upp rummet. På golvet ligger ett klinkergolv med golvvärme(el) och väggarna går i ljus nyans. I taket sitter spotlights. Förvaring ges via garderober.

  Duschrum

  Stilrent och fräscht duschrum som fackmannamässigt renoverats 2012. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme(el). I duschrummet finner ni: duschhörna, wc, tvättställ, handdukstork samt spotlights i tak.

  Kök

  Bostadens kök är ljust och trivsamt. Här skapar fönster och balkongutgång ett bra ljusinsläpp som sprids över det vita köksluckorna. Köket har goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här ges även plats för en matgrupp. Maskinell utrustning är: spis med häll (2016), fläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Från köket når ni sedan ut på bostadens balkong som erbjuder ett trevligt söderläge. Köket renoverades under 2008 upp med luckor, mosaik och bänkskiva.

  Sovrum

  Centralt beläget i bostaden finner ni sovrummet med parkettgolv och väggarna är målade i modern, ljusgrå nyans. Rummet har en bra storlek och här inryms enkelt en dubbelsäng samtidigt som förvaringsmöjligheterna ges via tre garderober.

  Vardagsrum

  Vidare på vänster sida om entrén öppnar vardagsrummet upp sig. Nymålade väggar i vitt och på golvet ligger ett stilrent parkettgolv. Rummet har en bra storlek och här får ni enkelt plats med en soffa samt en matmöbel för de som önskar. Stort fönsterparti i söderläge bidrar till att rummet får en ljus och trevlig känsla.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1963 ombyggt 1996

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge söder. Härligt lugnt läge mot innergården.

  Bilplats

  7 garageplatser. Går att hyra för 470 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 18 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 170 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Idag är det en person i kö. Uppdaterat 2019-05-16

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  2,50967%

  Andel av årsavgift:

  2,4963%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Uttern

  Lägenhetsnummer:

  060450000007

  Antal lägenheter:

  33

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 33 bostäder och 3 lokaler. Det finns 7 st garage samt 18 p-platser. Separat kö till dessa platser. Noterbart är att föreningen är obelånad och har mycket god ekonomi. Avgifterna sänktes med 5 % 2009-07-01 och ytterligare 5% sommaren 2015. 2002 tilläggsisolerades ytterväggarna och nya 3-glas fönster sattes in. 2010 renoverades gården med ny asfaltering och nyanläggning av gräsmattor samt ny ytterbelysning. 2011 stamrenovering genom relining. 2014 installerades Bergvärme 2017 sattes nya ytterdörrar till lägenheterna in.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  118 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor