Bogsprötsgatan 21A, Karlstad

4 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Bogsprötsgatan 21A - Karlstad

Kommun

Karlstad

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

101m2

Våning

8 av 8 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Inre hamn

Avgift

5 471 kr/mån

Inkl värme, VA, bredband, telefoni och kabel-TV

Utgångspris

4 295 000 kr

42 525 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Elegant och påkostad takvåning med underbar terass som löper runt bostaden!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Vi har nöjet att erbjuda en fantastisk takvåning med mycket stor terass och fina materialval i nybyggd fastighet i Inre Hamn. Här bor ni på välplanerade kvadratmeter med tre sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter via tre klädkammare och ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Våningens terass nås från både köket och vardagsrummet och är rejält tilltagen. Från terassen erbjuds ni härligt solläge från morgon till kvällens solnedgång! Från terassen bjuds ni på en utsikt ut över takåsar, mot centrum och vattenglimt från sina håll. Våningen har fina och kvalitativa materialval och moderna färgval. Stort plus för både badrum och gäst-wc. Här bor ni i nybyggd fastighet med dess alla fördelar, så som hiss hela vägen från källarplan och övernattningslägenheter i föreningen. I månadsavgiften ingår tv, bredband och ip-telefoni. Här bor ni i ett vattennära område med promenadavstånd in till centrums alla nöjen och förnödenheter. I området finns även restauranger, caféer och träningsanläggning. Från bostaden erbjuds ni även vackra promenadstråk i fin natur. Detta är verkligen en bostad som är värd att upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Det är en stor hall som välkomnar er in i våningen. Hallen har klinkergolv och väggarna är målade i ljusgrå nyans. Förvaringsmöjligheter är goda via en klädkammare. Praktiskt beläget i hallen finner ni bostadens gäst-wc.

  Gäst-wc

  Gäst-wc som är belägen intill entrén. Kaklade väggar och klinkergolv. Här finns toalett, tvättställ samt spegel med belysning.

  Sovrum 1

  Sovrum 1 har liksom övriga bostaden ett vackert enstavsparkett och väggarna går i en behaglig ljusgrå nyans.

  Sovrum 2

  Intill sovrum 1 finner ni det andra sovrummet. Rummet har parkettgolv, enstav och målade väggar i ljusgrått. Rummet ger plats för säng och skrivbord.

  Badrum

  Våningens badrum är stort och inrymmer även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Kalkade väggar och klinkergolv med komfortvärme (el). I badrummet finner ni en tilltagen duschhörna med takdusch, handukstork, wc, tvättställ med förvaring samt spegelskåp med förvaring och belysning. Vid tvättavdelningen finner ni fina avlastningsytor samt två vägghängda förvaringsskåp.

  Kök

  Centralt beläget i bostaden finner ni det påkostade och ljusgråa Marbodalköket. Köket erbjuder goda om förvaringsmöjligheter och arbetsytor på den rejäla bänken i rostfritt stål. Från köket finns utgång till våningens terass som även nås från vardagsrummet som ligger i en delvis öppen planlösning intill köket. Från fönster och terass ges en härlig och inbjudande utsikt ut över området och in mot centrum. Väggarna är målade i ljusgrått och golvet har parkett. I taket sitter spotlights som bidrar till en fin ljussättning. Maskinell utrustning som finns är: varmluftsugn, induktionshäll, microvågsugn, diskmaskin samt kyl och frys (fullhöjd).

  Vardagsrum

  Vardagsrummet med dess delvis öppna planlösning intill köket ger gott om utrymme till att placera en soffgrupp och en matgrupp. Golvet består även här av den vackra enstavsparketten och väggarna är målade i samma ljusgråa nyans som i kök och hall. Från vardagsrummet tar ni er ut på den stora terrassen som har ett härligt läge och som löper runt bostaden från syd till väst. På terassen ges ni sol från förmiddag till kväll.

  Sovrum 3

  Sovrum 3 ligger intill vardagsrummet och har en bra storlek där gott om plats ges till att placera dubbelsäng samtidigt som möjligheter finns till att tillföra garderobs- eller andra förvaringslösningar för de som önskar. Tack vare den klädkammare som finns i direkt anslutning till rummet erbjuds fina förvaringsmöjligheter.

  Övriga utrymmen

  Ett rymligt förråd följer lägenheten och ligger i källaren. Föreningens gemensamma tvättstuga ligger i samma trapphus (våning 1) och är utrustad med kallmangel, tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Förråd för barnvagnar och rullstol finns i entréplan. Cykelförråd och miljöhus i komplementbyggnad på gården. Utöver detta finns ytterligare två cykelförråd i garaget. Porttelefon kopplad till valfritt nummer, fast eller mobiltelefon (ett per boende). Digitala postboxar och lägenhetsregister i entréhall. Elektroniskt passagesystem till gemensamma utrymmen, nycklar till lägenhet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Föreningen har sökt bygglov för inglasning av balkonger och förväntas få positivt besked under hösten 2019.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Lägenheten har en fantastisk terrass som löper runt hela bostaden och här ges ni solläge från syd till väst. Terassen har en del som är extra djup där det skapas en perfekt plats till att placera en loungegrupp där ni kan slå er ner och avnjuta eftermiddagssolen. Från terassen bjuds ni på en otrolig utsikt ut över området och mot centrum. På sina håll skymtas vattnet. Terassen nås smidigt från både kök och vardagsrum.

  Bilplats

  Föreningen har garageplatser i källarplan. Kostnaden för dessa är ca 850 kr/månad. Till dessa är det separat kö. I garaget finns även platser med laddstation för er som har elbil. Separat kö till dess platser. I området kommer ett P-hus att byggas där möjligheter finns till att hyra p-plats.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  315 kr/månad

  Elkostnad:

  315 kr/månad

  Total driftkostnad:

  315 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Angiven kostnad ovan är en schablon och kan komma att variera beroende på antal personer i hushållet. Föreningen har individuell mätning av hushållsel, där den faktiska elavgiften debiteras via föreningen månadsvis i efterskott.

  Andel i föreningen:

  1,1038%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med återvinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Föreningen har sökt bygglov för inglasning av balkonger och förväntas få positivt besked under hösten 2019.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kanoten

  Lägenhetsnummer:

  B1701

  Antal lägenheter:

  130

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Brf Kanoten består av 130 Bostadsrätter fördelade om 1-5 rok och 40-118 kvm. Övernattningslägenheter (2st) för gäster gör det även enkelt och bekvämt för nära och kära som kommer på besök. På taket kommer det finnas en gemensam takterrass som föreningens medlemmar kan nyttja. Bostadsrättsförsäkring ingår i månadsavgiften, endast normal hemförsäkring skall betalas av boende.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor