Fahlgrensgatan 3, Karlstad

1 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 06 Aug 17:00 - 17:45

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Fahlgrensgatan 3 - Karlstad

   Kommun

   Karlstad

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Boarea

   47,5m2

   Våning

   2 av 4 , Hiss finns

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Herrhagen

   Avgift

   2 739 kr/mån

   Inkl. värme, vatten och kabel-tv.

   Eller högstbjudande

   1 375 000 kr

   28 947 kr/m2

   Smakfullt renoverad 2:a med låg månadsavgift!

   Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa i en av Karlstads mest stabila föreningar. Lägenheten är genomgående renoverad med ett stilrent kök från 2015 och ett helkaklat badrum från 2012. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rymlig balkong med inglasade fönsterpartier. Optimalt läge i ett av stans mest populära områden med närhet till all tänkbar service. Här finns både matbutik, restauranger, gym samt goda bussförbindelser med Universitet och övriga Karlstad. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som letar ett boende med en låg månadsavgift i en stor och välskött förening. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Johan Larsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0709-103117

   johan.larsson@lansfast.se Läs mer om Johan

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-08-06 17:00:00 2019-08-06 17:45:00 40 Bostadsvisning Fahlgrensgatan 3, Karlstad 59,37905499, 13,51521128 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Välkomnande hall med vitmålade väggar och på golvet ligger laminat. Till vänster om entrén ges gott om plats för avhängning av ytterkläder.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet utformat med en modern och öppen planlösning vilket skapar generösa sällskapsytor med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Väggarna är vitmålade och golvet är klätt i mörk laminat. Ifrån detta rum når ni även lägenhetens inglasade balkong med österläge.

   Kök

   Modernt och smakfullt renoverat kök från 2015 med slitstarkt golv av klinker, bänkskivor i laminat samt vitt kakel ovanför arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror i form av kombinerad kyl/frys, inbyggnads ugn, spishäll och köksfläkt. I taket sitter infällda spotlights för vacker belysning.

   Sovrum

   Rofyllt sovrum med laminatgolv med laminatgolv, vitmålade väggar samt fondtapet. Här ges plats för dubbelsäng och sängbord.

   Badrum

   Helkaklat badrum från 2012 med påkostade färg- och materialval. Badrummet är utrustat med duschvägg, tvättmaskin (Whirlpool -12) samt handfat med kommod och spegelskåp som byttes ut under 2019.

   Övriga utrymmen

   Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd. Föreningens två stora och fina tvättstugor finns i entréplan på Karlagatan 32. Här finns gott om maskiner som bokas via nätet eller på plats vid tvättstugan. Dessutom finns en "akuttvätt" där ingen tidsbokning krävs.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1976

   Inglasning av balkonger utfördes 2008. Fönster och takbyte utfördes 2013.

   TV & bredband

   Kabel-tv från Com-Hem ingår i månadsavgiften. Bredband via Com Hem eller Bredbandsbolaget tecknas separat.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong, läge öster.

   Bilplats

   Föreningen har 35 parkeringsplatser, varav 10 st har tillgång till motorvärmaruttag. Separat kö till platserna.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   340 kr/månad

   Försäkring:

   140 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   340 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   0,77006%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   455 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 138 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Fönster:

   3-glasfönster

   Renoveringar:

   Inglasning av balkonger utfördes 2008. Fönster och takbyte utfördes 2013.

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Brf Hästen i Karlstad

   Lägenhetsnummer:

   5

   Antal lägenheter:

   126

   Antal lokaler:

   3

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen bildades 1976-77 och består av 4 hus med adresserna Karlagatan 32- 38, Sundbergsgatan 5 och Fahlgrensgatan 3. Byggnaderna innehåller 126 bostäder samt 3 lokaler. Föreningen har återvinningsstationer där både glas, metall och papper kan slängas. Föreningens ekonomi är mycket god. Mer info om föreningen kan fås via deras hemsida: www.brfhasten.net Här finner ni fin information gällande tvättstuga, sopsortering och aktuell information.   Gjorda renoveringar:

   Uppfräschning av tvättstugan 2017 med ett par nya maskiner och torkskåp. Även nytt portsystem installerades. Under sommaren 2013 byttes samtliga fönster, tak, balkongdörrar samt att entréerna renoverades. Stammarna spolades och filmades 2012. Balkongerna breddades och glasades in 2009.   TV/Internet:

   Kabel-tv från Com-Hem ingår i månadsavgiften. Bredband via Com Hem eller Bredbandsbolaget tecknas separat.   Parkering:

   35 biluppställningsplatser varav 10 med el-plats. Dessa kostar 200:-/mån med el, och 120:-/mån utan el. Separat kö.   Gemensamma utrymmen:

   Det finns cykelförråd och två stora och fina tvättstugor i entréplan på Karlagatan 32. Här finns gott om maskiner. Dessutom finns en "akuttvätt", först till kvarn gäller, dvs ingen bokning krävs.   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   2018 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-03-12

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor