Hadar Grudes Gata 3B, Karlstad

4 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Lör 21 Sep 13:00 - 13:45

Anmäl till visning

Adress

Hadar Grudes Gata 3B - Karlstad

Kommun

Karlstad

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

133m2

Enligt uppmätning

Våning

5 av 5 , Hiss finns

Rum

5 rok varav 3-4 sovrum

Område

Inre hamn

Avgift

7 574 kr/mån

Garageplats, värme, vatten, basutbud tv, bredband - ingår i avgiften.

Utgångspris

4 995 000 kr

37 556 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   En takvåning du sent glömmer

   Se hit! Äntligen har du chansen att förvärva en av Karlstads utan tvekan finaste takvåningar. Lägenheten har två rymliga balkonger och en stor terass med en del inglasad, utsikten kommer att göra dig mållös. En väldigt fräsch och fin 5:a i ett av Karlstads populäraste områden i lugna och attraktiva kvarter i Inre hamn. Här erbjuds härliga sällskapsytor, kök med hög standard, tre sovrum samt ett rymligt badrum med jacuzzi och en gäst-wc. Balkongerna och terassen ligger på varsina sidor av bostadshuset och ger er möjlighet att fånga alla dagens soltimmar. Här bor du i en stilren lägenhet nyproducerad 2008 där alla rum har genomgående ekparkett och ljusa ytskikt. Planlösningen är social med kök och vardagsrum i öppen planlösning och sovrummen ligger avskilt i andra delen av lägenheten. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi där de haft avgiftsfria månader. I föreningen finns också ett stort övernattningsrum och en gemensamhetslokal att boka. Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till allt och som ställer väldigt höga krav på ditt boende. Något som är extra bra är att garageplats följer med bostadsrätten. Här i Inre hamn är det lätt att trivas med fina promenadstråk längs vattnet, restauranger och caféer, båthamn och gym. I området finns också nyöppnad förskola och goda kommunikationsmöjligheter, En kort promenad bort finns fina Stadsparken samt Karlstad city med allt du kan behöva. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Roberth Brodin

   Reg. Fastighetsmäklare

   0766- 69 60 52

   roberth.brodin@lansfast.se Läs mer om Roberth

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-09-21 13:00:00 2019-09-21 13:45:00 40 Bostadsvisning Hadar Grudes Gata 3B, Karlstad 59,3746454641585, 13,5086945816875 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Du välkomnas in i bostaden av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i båda ändar av hallen, på golvet ligger slitstarkt och stilrent klinkers och väggarna är målade i vitt. Från hallen så tar vi oss till delen av bostaden där sovrummen finns samt delen med kök och vardagsrum.

   Allrum

   Precis innanför entrén så har väggarna tagits ned till ett av de ursprungliga sovrummen vilket har skapat en öppnare, ljusare och mer välkomnande planlösning från hallen . På golvet ligger en fin ekparkett och väggarna är vitmålade. Det här rummet kan med fördel göras om till ytterligare ett sovrum vid behov.

   Sovrum 1

   Det största av sovrummen finner vi till vänster om entrén längst in, härligt ljust och harmoniskt rum med en stilren garderobsvägg som bjuder på generös förvaring. Från sovrummet så når du även en av bostadens balkonger. Ekparkett mot väggarna som har en modern ljusbeige/vit-randig tapet. Utanför sovrummet till höger finner vi en walk in closet för ytterligare förvaring och avhängningsmöjligheter.

   Sovrum 2

   Rummet används idag som ett kontor men kan med fördel användas som sovrum då det gott och väl inrymmer en större säng med tillhörande sängmöbel samt garderober. Ekparkett och stilren ljusbeige/vit-randig tapet. Även det här rummet har lyxen och förmånen att ha en egen balkong!

   Sovrum 3

   Mitt emot badrummet finner vi det minsta av sovrummen som trots att det är minst, även det inrymmer en större säng med tillhörande sängmöbel. Ekparkett och vitmålade väggar och förvaring ges i rummets platsbyggda garderober.

   Badrum

   Till vänster om entrén så finner vi bostadens rymliga och fräscha badrum som har en duschkabin, spabad och lyxiga detaljer som exempelvis de underbara handfaten i härdat glas. Under klinkers ligger värmeslingor för den extra komfortvärmen som sätter pricken över j:et i njutning. Extra stor kommod och tillhörande överskåp för förvaring och spottar i taket. Interiör från 2009.

   Gäst WC

   Till höger om entrén så finner vi en gästwc med vitt kakel, mosaik och vitt klinkergolv. Kommod och badrumsskåp. Utanför så finner vi två stora garderober med spegelglas i skjutdörrar.

   Tvättstuga

   Dörren bredvid gästwc har vi bostadens egna tvättstuga. Även om föreningen har en fräsch tvättstuga som kan nyttjas vid önskemål med en enkel hissresa ned till källarplan, så är det alltid skönt att ha möjligheten att kunna sköta allt från hemmet och dessutom slippa kompromissa med ytan i badrummet! Torktumlare och tvättmaskin är av märket Cylinda.

   Kök

   Ett kök som bjuder på såväl moderna lösningar, maskinell utrustning och gedigna arbetsytor som ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna över köksbänken. I modern tappning så är köket placerat för att skapa en social sammanstrålning med vardagsrummet, på änden mot vardagsrummet så har en köks-ö byggts. Här bjuds även på lyxen att ha två stycken kylskåp samt en frys. Köksbänk i ek bryts mot det svarta moderna kaklet som i sin tur kontrasteras av de vitlackade skåpsluckorna och det rostfria stålet. Maskinell utrustning: Kyl x 2 + frys 2009 Electrolux inspire, spishäll 2009, spisfläkt 2009 Fjäråskupan, ugn 2009, Diskmaskin 2009 Electrolux inspire, mikrovågsugn.

   Vardagsrum

   Det är när du stiger in i vardagsrummet som andningen blir djupare och mer innerlig, för här öppnar hela inre hamn upp sig som ett konstverk framför dina ögon. Även om ögonen med fördel placeras som den häpnadsväckande utsikten så ges det självklart gott om plats för såväl stor soffgrupp med tillhörande tv-möblemang, som det ges naturlig plats för större matsalsbord. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är tapetserade i ljusbeige. Från vardagsrummet så når vi bostadens magiska isoler-inglasade uterum och terass.

   Uterum

   Uterummet byggdes till 2014 och här snålades det inte in på något! Rummets tjugo kvadratmeter har hög isolering tack vare dess konstruktion med extra värmeisolerande glas. Gasolkamin som kompletteras av Vectorer värmefläktar tillåter att rummet kan användas under årets alla månader. Skjutdörrar runt hela den inglasade delen vilket tillåter att hela ytan öppnas upp. En plats som tilltalar såväl sociala sammanhang som enskild njutning, en plats som du inte glömmer i första taget.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2008/2009

   Uteplats/Balkong

   2st balkonger och en terass på nästan 60 kvm där ca 20 av dessa kvadrat har glasats in med isolerglas, skjutdörrar med dubbla glas.

   Bilplats

   Garageplats följer med bostadsrätten, kostnad 500kr/mån. Hissen går hela vägen ner.

   Övrigt

   Förråd, tvättstuga, övernattningslägenhet samt samlingslokal finns en hissresa ned.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   3,5658%

   Andel av årsavgift:

   3,3651%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-06

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Pinassen

   Lägenhetsnummer:

   B5:1

   Antal lägenheter:

   34

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av två flerbostadshus i fem våningar med totalt 34 bostadsrätter, 34 invändiga parkeringsplatser i garage samt två lokaler. I fastigheten finns det ett övernattningsrum, en gemansamhetslokal och en grovtvättstuga .   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor