Hagagatan 9, Karlstad

2 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hagagatan 9 - Karlstad

  Kommun

  Karlstad

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  78m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 10 (Våning 2 från entréplan.) , Hiss finns

  Rum

  3 rok

  Område

  Haga

  Avgift

  4 228 kr/mån

  I avgiften ingår värme och bostadsrättsförsäkring. Faktisk förbrukning för el och vatten tillkommer. Avgift för bredband, tv och IP-telefoni på 213 kr/mån tillkommer.

  Utgångspris

  2 550 000 kr

  32 692 kr/m2

  Läcker 3:a i absolut toppskick i hjärtat av Haga!

  Välkommen till denna 3:a i toppskick nyproducerad 2017 med lugnt läge mitt i hjärtat av Haga. Stor inglasad balkong med utsikt mot föreningens innergård. Lägenheten är optimalt planerad med ljusa och öppna sällskapsytor, kök med matplats samt två sovrum och ett badrum med duschplats och tvättpelare. Här bor du i välskött förening med stor relaxavdelning att boka, garage i huset, gästlägenhet och trevlig innegård med boulebana. Runt knuten ligger matbutik med generösa öppettider och i kvarteren i mysiga Haga vimlar det av personliga restauranger och butiker. Busshållsplats utanför huset som tar dig till stan, Universitetet mm. Måste ses - välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Marika Westerberg

  Reg. Fastighetsmäklare

  0720-80 83 40

  marika.westerberg@lansfast.se Läs mer om Marika

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall/entré

  Entré & hall. Redan i hallen möts du av lägenhetens smakfulla känsla. Grått klinker och djupa fönsternischar med fönsterbrädor av sten. Väggarna vitmålade och de båda fönstren ger generöst ljusinsläpp. Här finns en stor garderob längs hela långsidan med skjutdörrar i spegelglas som erbjuder generöst med förvaring.

  Kök och matplats

  I detta kök trivs den matlagningsglade som gillar att ha sällskapliga stunder med nära och kära. Med utsikt över Haga och Herrhagens siluett är det bara att slå sig ner vid dukat bord. Vita, profilerade och mjukstängande skåpsluckor med beslag i metall erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Ovanför den massiva bänkskivan av sten sitter vitt kakel. Lägenhetens karaktäristiska ekparkett ligger på golvet. Maskinella bekvämligheter: induktionshäll, fläkt (Franke 2017), ugn och micro i arbetshöjd samt diskmaskin. Samtliga från Elektrolux, 2017.

  Vardagsrum

  Den enhetliga ekparketten ger hela lägenheten ett gediget intryck. Väggarna är vitmålade och här finns stora ytor att möblera efter eget tycke och smak. Härifrån nås lägenhetens ljuvliga balkong i eftertraktat västerläge som har utsikt över den välplanerade och fridfulla innergården. Balkongens stora yta och inglasningen gör det till perfekta platsen för många härliga stunder i goda vänners lag. Njut av kvällsolen och öppna upp glaspartiet under de varma sommardagarna för svalkande vindar.

  Sovrum 1

  Det största sovrummet har en grå heltäckningsmatta som är ljuvlig att sätta fötterna på. Vitmålade väggar och här finns också gott om utrymme för att komplettra med garderobssystem för den som önskar.

  Sovrum 2

  I lägenhetens andra sovrum är väggarna vitmålade och golvet har ekparkett. Lägg märke till skjutdörren in till sovrummet, den sparar utrymme och underlättar möbleringsalternativen.

  Badrum

  I det stora duschrummet har inget lämnats åt slumpen. Med härlig golvvärme under det kalkgrå klinkret blir tofflor överflödiga! Väggarna har vitt kakel och duschväggarna är tonade. Utrustningen består av: takdusch, vikbara duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp med eluttag och belysning,

  Klädkammare (möjlig gäst-wc)

  Lägenheten har också en klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt och har ett praktiskt hyllsystem. På golvet ligger grått klinker och här är det även förberett med rördragning för den som föredrar en extra wc istället.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Underbar balkong med högt fritt läge och utsikt över takåsar och himmel. Västläge med härlig kvällssol att njuta. Plats för möblemang och växter. Ljuvlig, inglasad balkong med eftermiddag och kvällsol. Här kommer många timmar definitvt att spenderas med utsikt över den fridfulla innergården. När de varma sommardagarna äntligen kommer går det vika bort glaset för att känna de svala brisarna.

  Bilplats

  53 garageplatser i två plan. Går att hyra för 800kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,566%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-21

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Till lägenheten hör ett förråd om ca 3 kvm praktiskt beläget i entréplan.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Hattmakaren i Karlstad

  Lägenhetsnummer:

  2418

  Antal lägenheter:

  65

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Tvättstugan Bokbar 4 timmar/pass mellan 06.00-22.00 alla dagar i veckan. Igen avgift. Relax Bokbar 4 timmar/pass. Relaxen är öppen för alla mellan 07.00 - 11.00 och mellan 11.00 - 23.00 måste den bokas. Dessa tider gäller samtliga dagar i veckan. Avgift: 200:-/bokning. Gästlägenheten har en bäddsoffa för 2 personer, toalett och dusch. Även spis och micro finns om man vill laga enklare måltider. Avgift: 250:-/natt. Hobbyrum Bokbar 4 timmar/pass alla dagar i veckan mellan 06.00-22.00. Ingen avgift. Garageplatser finns i både gatuplan (plats 1-19) samt källarplan (plats 20-53). Garageplatser finns att hyra för 800 kr/mån. Separat kö. MC-platser finns också att hyra för 400 kr/mån. Separat kö. Är du intresserad av en laddplats för elbil? Kontakta då Lars Nordgren, HSB, för att få en offert. E-post: lars.nordgren@hsb.se  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor