Kanikenäsbanken 23A, Karlstad

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kanikenäsbanken 23A - Karlstad

  Kommun

  Karlstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  55m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 11 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 045 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme och varmvatten. Obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån tillkommer avseende tv, bredband (100/100 mbit/s) och telefoni.

  Utgångspris

  1 895 000 kr

  34 455 kr/m2

  Nyproducerad bostad med underbar utsikt ut mot Vänern

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  I nybyggda och vattennära området, Kanikenäsholmen, finner ni denna välplanerade bostad med ett bra läge i huset. Den marina känslan som området har återfinns givetvis även inne i bostaden. Från lägenhetens fönster i vardagsrummet ges en underbar utsikt ut över hamnen och Vänern. Välplanerade rum där ni får plats för det mesta och en tilltagen balkong med ett trivsamt västerläge där solen kan avnjutas från eftermiddagen och framåt. Lägenheten har fina och kvalitativa materialval och vitvaror från Siemens. I området finner ni trevliga uteplatser och promenadstråk. Hiss från markplan! Detta är verkligen en bostad och ett läge som är värt att upplevas på plats. Välkomna på visning i en vattennära och vacker miljö.

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till parkett. Väggarna är vitmålade. I hallen ges plats till upphängning av ytterkläder.

  Sovrum

  Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har en bra storlek där ni enkelt får plats för dubbelsäng och övrig möblemang. I direkt anslutning till sovrummet finner ni en klädkammare som bidrar till goda förvaringsmöjligheter.

  Kök

  Vidare in i bostaden möts ni av det stilrena köket i ljusgrå nyans med fina förvaringsmöjligheter bakom dess skåpluckor. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och tack vare detta sprids ett fint ljus in från dess många fönster och balkongdörr. Köket ger plats till att placera en matgrupp intill fönsterparti där ni kan bjuda era vänner på både god middag och underbar utsikt ut mot hamnen och vattnet. Maskinell utrustning från Siemens: induktionshäll (2018), ugn (2018), micro (2018, diskmaskin (2018) samt kyl och frys (2018).

  Badrum

  Badrummet är centralt placerat i bostaden och har en mycket bra storlek. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Tack vare rummets storlek inryms även här en tvättavdelning med tvättmaskin(2018) och torktumlare (2018). I badrummet finner ni: duschhörna, wc, tvättställ med förvaring, samt förvaringsskåp.

  Vardagsrum

  Intill köket finner ni vardagsrummet där plats ges till att placera soffgrupp. Från vardagsrummet tar ni er sedan ut till den stora balkongen som har ett inbjudande västerläge där solen kan avnjutas från eftermiddagen och framåt.

  Övriga utrymmen

  I fastighetens källare finner ni förråd samt förvaringsutrymme för barnvagnar. Cykelförråd finns i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  TV & bredband

  Grundutbud för tv ca 16 kanal och 100 mbits bredband för 229 kr/månad från Telia. Betalas i samband med månadsavgiften.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  283 kr/månad

  Elkostnad:

  283 kr/månad

  Total driftkostnad:

  283 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Hushållsel debiteras med 283 kr varje månad och regleras en gång per år mot den faktiska förbrukningen.

  Andel i föreningen:

  0,81182%

  Andel av årsavgift:

  0,81182%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-13

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kanikenäsholmen

  Lägenhetsnummer:

  1

  Antal lägenheter:

  100

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Kanikenäsholmen är vackert beläget ute i Yttre Hamn. Bostäderna är utformade så att alla ska få en känsla av den marina miljö som omringar området. I området finns fina promenadstråk och sittplatser där ni kan slå er ner och njuta av den vackra utsikten ut mot Vänern och båtarna som glider förbi. Byggnaderna som ingår i föreningen var inflyttningsklara 2018.  TV/Internet:

  Grundutbud för tv ca 16 kanal och 100 mbits bredband för 229 kr/månad från Telia. Betalas i samband med månadsavgiften.  Parkering:

  Föreningen har 69 garageplatser till vilket det är separat kö till. Kostnad: 950 kr/mån.  Annat:

  Det finns källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor