Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Karlbergsgatan 4, Karlstad

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Ons 27 Mar 17:00 - 17:30

   Vänligen anmäl med namn och mobilnummer

   Anmäl till visning

   Adress

   Karlbergsgatan 4 - Karlstad

   Kommun

   Karlstad

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1988

   Boarea

   61m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Centrum

   Avgift

   4 441 kr/mån

   Inkl, vatten, värme och kabel-tv

   Eller högstbjudande

   1 395 000 kr

   22 869 kr/m2

   Nyrenoverad 2:a belägen på lugn gata mitt i Centrum!

   Nyrenoverad och stilren 2:a med gott om förvaringsmöjligheter och en trevlig planlösning. Stor, inglasad balkong har nyligen byggts och har gett ett extra plus till bostaden. Här bor ni med ett centralt men ändå lugnt läge i välskött förening med hiss i fastigheten. Direkt närhet till såväl Karlstads breda nöjesutbud, butiker, kollektivtrafik som till Klarälvens vackra vatten & stadens parker. Snabb inflyttning möjlig. Varmt välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Oscar Carlson

   Franchisetagare/ Mäklare

   070-775 21 09

   oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-03-27 17:00:00 2019-03-27 17:30:00 40 Bostadsvisning Karlbergsgatan 4, Karlstad 59,3798927795211, 13,5068249766537 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och väggarna går i vit nyans. I hallen ges plats för avhängning och i direkt anslutning finner ni en stor klädkammare som bidrar till ökad förvaringsmöjlighet.

   Vardagsrum

   Vidare in i bostaden möts ni av det stora vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot köket. Vardagsrummets rymliga ytor ger plats för både soffgrupp och matmöbel. Från rummet tar ni er sedan ut till den nybyggda och inglasade balkongen.

   Kök

   Intill vardagsrummet finner ni köket. Köket är mycket fräscht och har vita, stilrena, skåpsluckor som matchas med en mörkare bänkskiva. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och även bra arbetsytor. Parkettgolv och vita väggar. Maskinell utrustning som finns är: spishäll, spisfläkt, micro, ugn, diskmaskin samt kyl & frys.

   Duschrum

   Lägenheten har ett stort badrum med vita kaklade väggar och ett mörkare klinkergolv. Tack vare badrummets storlek finns möjlighet till att ställa in tvättmaskin för den som önskar då anslutningsmöjligheter finns. I badrummet finner ni: duschhörna, wc, handdukstork, tvättställ med underskåp och ovanför sitter en stilfull spegel med belysning.

   Sovrum

   Tilltaget sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här ges plats för att placera dubbelssäng och förvaring ges via tre garderober.

   Övriga utrymmen

   fastigheten finns - Cykelförråd - Förråd - Tvättstuga

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1988

   Inglasning balkonger 2016 Trapphus och entréer 2015 Renoverade och bytte fläktsystem 2013

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

   Bredband

   Bredband. Leverantör: Com Hem.

   Uteplats/Balkong

   Bostaden har nyligen fått en inglasad balkong. Med utrymme för balkongmöbler inbjuder balkongen till sociala stunder.

   Bilplats

   8 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

   Övrigt

   Bostaden är belägen med ett mycket centralt läge där ni finner närhet till Karlstads alla nöjen och förnödenheter alldeles utanför entrén. Ett stenkast ifrån bostaden finner ni goda kommunikationsmöjligheter med busslinjer till universitetet. Tågstationen ligger endast en kortare promenad ifrån. Livsmdelesbutiker finns även detta i centrala Karlstad och dessa når ni med enbart några minuters promenad.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   250 kr/månad

   Elkostnad:

   250 kr/månad

   Total driftkostnad:

   250 kr/månad

   Personer i hushållet:

   1 st

   Andel i föreningen:

   4,398%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   455 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 138 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Byggår:

   1988

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Inglasning balkonger 2016 Trapphus och entréer 2015 Renoverade och bytte fläktsystem 2013

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB BRF Enhörningen i Karlstad

   Lägenhetsnummer:

   8002

   Antal lägenheter:

   22

   Antal lokaler:

   3

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av 1 hus med 1 trappuppgång och har adress Karlbergsgatan 4. Byggnaden innehåller 22 bostäder med totalt 1 387 m2 fördelat på 15 st 2:or, 5 st 3:or och 2 st 4:or. Dessutom innehåller byggnaden 3 lokaler, med totalt 425 m2 samt 8 biluppställningsplatser.   Gjorda renoveringar:

   Inglasning balkonger 2016 Trapphus och entréer 2015 Renoverade och bytte fläktsystem 2013   TV/Internet:

   Com Hem. Basutbudet för tv ingår i månadsavgiften.   Parkering:

   8 parkeringsplatser - separat kö   Gemensamma utrymmen:

   Tvättstuga med tre tvättmaskiner, cykelrum   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor