Karlbergsgatan 4, Karlstad

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Karlbergsgatan 4 - Karlstad

  Kommun

  Karlstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1988

  Boarea

  61m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centrum

  Avgift

  4 441 kr/mån

  Inkl, vatten, värme och kabel-tv

  Eller högstbjudande

  1 395 000 kr

  22 869 kr/m2

  Nyrenoverad 2:a belägen på lugn gata mitt i Centrum!

  Nyrenoverad och stilren 2:a med gott om förvaringsmöjligheter och en trevlig planlösning. Stor, inglasad balkong har nyligen byggts och har gett ett extra plus till bostaden. Här bor ni med ett centralt men ändå lugnt läge i välskött förening med hiss i fastigheten. Direkt närhet till såväl Karlstads breda nöjesutbud, butiker, kollektivtrafik som till Klarälvens vackra vatten & stadens parker. Snabb inflyttning möjlig. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och väggarna går i vit nyans. I hallen ges plats för avhängning och i direkt anslutning finner ni en stor klädkammare som bidrar till ökad förvaringsmöjlighet.

  Vardagsrum

  Vidare in i bostaden möts ni av det stora vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot köket. Vardagsrummets rymliga ytor ger plats för både soffgrupp och matmöbel. Från rummet tar ni er sedan ut till den nybyggda och inglasade balkongen.

  Kök

  Intill vardagsrummet finner ni köket. Köket är mycket fräscht och har vita, stilrena, skåpsluckor som matchas med en mörkare bänkskiva. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och även bra arbetsytor. Parkettgolv och vita väggar. Maskinell utrustning som finns är: spishäll, spisfläkt, micro, ugn, diskmaskin samt kyl & frys.

  Duschrum

  Lägenheten har ett stort badrum med vita kaklade väggar och ett mörkare klinkergolv. Tack vare badrummets storlek finns möjlighet till att ställa in tvättmaskin för den som önskar då anslutningsmöjligheter finns. I badrummet finner ni: duschhörna, wc, handdukstork, tvättställ med underskåp och ovanför sitter en stilfull spegel med belysning.

  Sovrum

  Tilltaget sovrum med parkettgolv och vita väggar. Här ges plats för att placera dubbelssäng och förvaring ges via tre garderober.

  Övriga utrymmen

  fastigheten finns - Cykelförråd - Förråd - Tvättstuga

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1988

  Inglasning balkonger 2016 Trapphus och entréer 2015 Renoverade och bytte fläktsystem 2013

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: Com Hem.

  Uteplats/Balkong

  Bostaden har nyligen fått en inglasad balkong. Med utrymme för balkongmöbler inbjuder balkongen till sociala stunder.

  Bilplats

  8 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Övrigt

  Bostaden är belägen med ett mycket centralt läge där ni finner närhet till Karlstads alla nöjen och förnödenheter alldeles utanför entrén. Ett stenkast ifrån bostaden finner ni goda kommunikationsmöjligheter med busslinjer till universitetet. Tågstationen ligger endast en kortare promenad ifrån. Livsmdelesbutiker finns även detta i centrala Karlstad och dessa når ni med enbart några minuters promenad.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  4,398%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1988

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Inglasning balkonger 2016 Trapphus och entréer 2015 Renoverade och bytte fläktsystem 2013

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB BRF Enhörningen i Karlstad

  Lägenhetsnummer:

  8002

  Antal lägenheter:

  22

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 1 hus med 1 trappuppgång och har adress Karlbergsgatan 4. Byggnaden innehåller 22 bostäder med totalt 1 387 m2 fördelat på 15 st 2:or, 5 st 3:or och 2 st 4:or. Dessutom innehåller byggnaden 3 lokaler, med totalt 425 m2 samt 8 biluppställningsplatser.  Gjorda renoveringar:

  Inglasning balkonger 2016 Trapphus och entréer 2015 Renoverade och bytte fläktsystem 2013  TV/Internet:

  Com Hem. Basutbudet för tv ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  8 parkeringsplatser - separat kö  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga med tre tvättmaskiner, cykelrum  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor