Kasernhöjden 11 B, Karlstad

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Kasernhöjden 11 B - Karlstad

Kommun

Karlstad

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

60m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 5 (Våningsplan 1. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Kasernhöjden

Avgift

3 228 kr/mån

Inkl. värme och vatten

Utgångspris

1 695 000 kr

28 250 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Elegant och optimalt planerad tvårumslägenhet med uteplats med lugnt och attraktivt läge.

  Välkommen till omtyckta och klassiska Kasernhöjden. Här finns nu en sällsynt lägenhet om två rum och kök med uteplats till salu. En elegant och optimalt planerad lägenhet i fantastiskt fint skick med härlig rymd, högt i tak och stora fönster. Uteplatsen är rymlig och här kan ni enkelt placera en soffgrupp och grill. Föreningen heter Brf Kasernhöjden 11 och är en välskött och solid sådan med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, parkeringsplats(kö) och en trevlig och välskött innergård. Här på Kasernhöjden är det lätt att trivas. Läget på Kasernhöjden är lugnt och attraktivt. Populära bageriet Artisan ligger alldeles runt hörnet och till centrum finns endast en kort promenad bort. I närområdet hittas även förskola, skolor och fina grönområden. Kort och gott – ett läge som erbjuder mycket! Välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  En välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och ljusa väggar. I hallen finner ni plats för upphängning av ytterkläder.

  Kontor/gästrum

  Strax efter hallen finner ni ett trevligt utrymme som kan användas till kontor alt som ett gästrum. Här finner ni förvaring via tre garderober. Parkett och ljusa väggar.

  Kök

  Vidare in i bostaden möts ni av det stilrena köket som har kvalitativa materialval så som arbetsbänk i granit. Köket har en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet och gör matlagningen till en social tillställning. Maskinell utrustning som finns: diskmaskin, micro, ugn, spishäll, kyl & frys.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum som liksom övriga bostaden karaktäriseras av den härliga takhöjden som bidrar till en fantastisk rymd. Stora fönsterpartier och balkongdörr bidrar även det till ljusinsläppet. Vardagsrummet ges plats för både soffgrupp och en större matgrupp. Från vardagsrummet tar ni er ut på uteplatsen som är rymlig och bjuder er på ett mysigt läge med plats för både utemöbler och grill.

  Sovrum

  I vardagsrummet finner ni bostadens sovavdelning som ni når en halvtrappa upp. Parkettgolv och ljusa väggar. Här ges utrymme till att placera en dubbelsäng. Från sovloftet bjuds ni på en trevlig överblick ut över vardagsrum och kök. Under sovloftet finns förvaringsmöjlighet.

  Badrum

  Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv med behaglig golvvärme(el). I badrummet finner ni, duschhörna, tvättställ med förvaring, handdukstork(el), wc samt plats till att tillföra tvättmaskin för den som önskar.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1913

  Uteplats/Balkong

  Lägenheten har en trevlig uteplats som är insynsskyddad med tujabuskar. Här ges fint utrymme till att placera en utegrupp samt grill.

  Bilplats

  Parkeringsplats med motorvärmare kostar ca 200 kr/mån och parkeringsplats utan motorvärmare kostar ca 100 kr/mån. Carportplats kostar ca 400 kr/mån. Det är separat kö till samtliga platser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,3184%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF KASERNHÖJDEN 11

  Lägenhetsnummer:

  1119

  Antal lägenheter:

  57

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns 57 stycken bostadsrätter.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomiska förvaltningen sköts av Vänerförvaltning AB Tel: 054-20 35 35  Annat:

  Källarförråd och tvättstuga finns i Kasernhöjden 11A.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor