Konduktörsgatan 2 C, Karlstad

1 275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Konduktörsgatan 2 C - Karlstad

  Kommun

  Karlstad

  Typ

  Flerbostadsfastighet

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  38m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Viken

  Avgift

  2 433 kr/mån

  Inkl. V, VA, Tv och bredband

  Utgångspris

  1 275 000 kr

  33 553 kr/m2

  Välplanerad 1,5:A med tilltalande avgift där bredband ingår.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  I ett av Karlstads mest populära områden finner ni denna välplanerade 1,5:a med mycket låg månadsavgift där till och med 100 M/bit bredband ingår. Fina och renoverade ytskikt. Stor och inglasad balkong i sydvästläge där utsikt ges över grönskande innergårdar och delvis mot Mariebergsviken. Här bor ni i ett lugnt och populärt område med en kort promenad in till centrums alla nöjen och dess goda kommunikationsmöjligheter upp till Universitet. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och övrig förvaring via garderober. Från hallen delar sedan lägenheten upp sig och här i från når ni enkelt de övriga rummen.

  Duschrum

  Direkt till vänster om entrén finner ni duschrummet. Duschrummet renoverades i samband med föreningens stamrenovering med plastmatta och kaklade väggar. Här finner ni. duschhörna, wc samt tvättställ.

  Kök

  Praktiskt kök med gott om förvaring. Köket renoverades under juli 2015 med nytt golv och nya vitvaror. Maskinell utrustning är: spis (Bosch -15), spisfläkt (äldre) samt kyl & frys (-15).

  Vardagsrum

  Centralt beläget i bostaden finner ni vardagsrummet. Rymligt och med gott ljusinsläpp från både fönster och balkongutgång. Golvbeläggningen består av ett vackert fiskbensparkett och väggarna går i ljus nyans. Vidare ut från vardagsrummet når ni den stora och inglasade balkongen. Balkongen har ett kanonläge i sydväst med delvis utsikt mot Mariebergsviken.

  Sovalkov

  Intill vardagsrummet finner ni en mycket praktisk sovalkov. Nytt ekgolv från 2015.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  TV & bredband

  Kabel-TV: Grundutbud hos Comhem ingår i månadavgiften. Finns möjlighet att köpa extra kanalpaket hos både Comhem och Bredbandsbolaget. Bredband: Bredbandsbolaget, hastighet 100/10 ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gruppabonnemang hos Bredbandsbolaget där bostadsrättsinnehavaren kan ansluta sig till ”bredband 100/10 och telefoni” (mot en anslutningsavgift) och betalar enbart för samtal och extratjänster som man själv valt till.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge sydväst. Här bjuds ni på en vacker utsikt med delvis utsikt mot Mariebergsviken.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  170 kr/månad

  Elkostnad:

  170 kr/månad

  Total driftkostnad:

  170 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,4796%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-07

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Liljan Nr 3

  Lägenhetsnummer:

  1222

  Antal lägenheter:

  63

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Fritt tillträde till bastu och relaxavdelning i källaren i 6an. Det finns även en motionscykel för dig som vill träna. Fritt tillträde till hobbyrummet som finns i 6:an. Gästlägenhet som ligger bredvid cykelhandlaren. Lägenheten består av ett rum med två sängar och en bäddsoffa, ett pentry med trinettkök, micro, ett litet köksbord med stolar samt toalett med duschkabin. Det är totalt fyra sängplatser. Lägenheten kan bokas max tre nätter i rad och kostar 200 kr per natt. Det finns två tvättstugor som får användas fritt av de boende. En i 4:an (Konduktörsgatan 4) som har en grovtvätt och två vanliga tvättmaskiner, två torktumlare, torkrum samt mangelrum. Den andra i 2:an (Konduktörsgatan 2) har tre vanliga tvättmaskiner, två torktumlare samt torkrum och ett mangelrum.  Gjorda renoveringar:

  VA-stammar i badrum är bytta i gathus och gårdshus: Ja, 1993 VA-stammar i kök är bytta i gathus och gårdshus: Ja, 1993 Elstigarna är bytta: Ja, 1993 Fasaden är renoverad: Ja, 1993 3-fas el finns indraget: Ja Råvinden finns kvar: Nej Taket är renoverat: Ja, 1993 Fönstren är renoverade: Ja, 1993 Trapphuset är renoverat: Ja, 1993 Inglasade balkonger: 2016  TV/Internet:

  Kabel-TV: Grundutbud hos Comhem ingår i månadavgiften. Finns möjlighet att köpa extra kanalpaket hos både Comhem och Bredbandsbolaget. Bredband: Bredbandsbolaget, hastighet 100/10 ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gruppabonnemang hos Bredbandsbolaget där bostadsrättsinnehavaren kan ansluta sig till ”bredband 100/10 och telefoni” (mot en anslutningsavgift) och betalar enbart för samtal och extratjänster som man själv valt till.  Gårdsplan:

  Det finns en uteplats med möbler på gården som föreningens medlemmar fritt kan använda.  Annat:

  Ekonomisk förvaltning genom Vänerförvaltning.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  92 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor