Östra Torggatan 9, Karlstad

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Ons 23 Okt 17:00 - 17:30

Anmälan till visning sker via vår hemsida.

Anmäl till visning

Adress

Östra Torggatan 9 - Karlstad

Kommun

Karlstad

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

76m2

Areauppgifter enligt mätning

Våning

6 av 7 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Karlstad Centrum

Avgift

3 853 kr/mån

I månadsavgiften ingår vatten, värme och kabel-tv.

Eller högstbjudande

2 595 000 kr

34 145 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Högt beläget på Östra Torggatan 9 finner ni denna nyrenoverade tvårummare i toppskick. Lägenheten erbjuder en social och öppen planlösning med ljusa och fräscha ytskikt som totalrenoverades under 2016. Modernt och smakfullt kök med vita snickerier samt kvalitativa vitvaror från Siemens. Något som utmärker sig lite extra är den härliga takterassen med en fantastiskt vy över takåsarna. Ljust och rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Helkaklat badrum med påkostade färg- och materialval. I anslutning till hallen finns även en generös klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Detta är ett boende för dig som söker något utöver det vanliga och vill bo mitt i centrala Karlstad med butiker, restauranger, nattliv och goda kommunikationer precis utanför dörren. Hör av er till mäklaren för mer information!

   Ansvarig mäklare

   Andreas Olsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   076-6697089

   andreas.olsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-10-23 17:00:00 2019-10-23 17:30:00 40 Bostadsvisning Östra Torggatan 9, Karlstad 59,3799452477295, 13,5041505843401 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Ljus och välkomnade hall med målade väggar och golv av klinker som sedan bryts av med parkett. Till höger om entrén finns en skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Hallen bjuder på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig rymd.

   Vardagsrum

   Välplanerat vardagsrum med en social och öppen planlösning mellan kök. Här ges plats för både soff- och matgrupp. Väggarna är målade och golvet består av ekparkett.

   Kök

   Stilrent och trendigt kök som renoverades under 2016 med vita släta köksluckor och vitvaror från Siemens. Centralt i rummet finns en köksö som skapar goda avlastning- och arbetsytor. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys och diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggnads ugn.

   Sovrum

   Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng med sängbord. Sovrummet är väggarna målade och på golvet ligger heltäckningsmatta.

   Badrum

   Helkaklat badrum som renoverades under 2016 med vita väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Tvättställ med kommod, vägghängd toalett, handdukstork och duschhörna med takdusch samt glasdörr. I taket sitter dimmbara spotlights. Tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Bosch).

   Klädkammare/förråd

   Lägenheten är utrustad med en generös klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Detta rum fungerar även utmärkt som ett mindre sovrum eller kontor om så önskas. Väggarna är målade och golvet består av en grå heltäckningsmatta.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1992

   2019: Balkong och lägenhetsdörrar kommer bytas ut till nya. Loftgångarna i föreningen skall göras om. Fiber skall in i samtliga lägenheter.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   300 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   300 kr/månad

   Andel i föreningen:

   6,73206%

   Andel av årsavgift:

   5,69875%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Fönster:

   3-glasfönster (isoler)

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   2019: Balkong och lägenhetsdörrar kommer bytas ut till nya. Loftgångarna i föreningen skall göras om. Fiber skall in i samtliga lägenheter.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Mercurius 19

   Lägenhetsnummer:

   1501

   Antal lägenheter:

   16

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Mercurius 19 består av 16 st bostadsrätter och är beläget centralt i Karlstad. Föreningen har hiss från markplan som tar er smidigt upp till bostäderna. Föreningen har en stor uteplats som delvis är stenbelagd. Fastigheten uppfördes 1992. Under 2016 renoverades trapphuset med målning och utbyte av belysning. Hiss renoverades 2016. Under 2016 spolades stammar. I övrigt har inte föreningen några större, planerade renoveringsarbeten.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor