Sjömansplan 4C, Karlstad

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 20 Aug 17:30 - 18:00

   Välkommen att boka dig på visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Sjömansplan 4C - Karlstad

   Kommun

   Karlstad

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2001

   Boarea

   48m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   1 av 2 (Markplan med egen ingång.) , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok

   Område

   Herrhagen

   Avgift

   3 498 kr/mån

   I månadsavgiften ingår värme, vatten, el, bredband, kabel-tv och parkeringsplats.

   2:a på Herrhagen med bullerbykänsla och egen entré!

   Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

   Hjärtligt välkomna till denna optimalt planerade 2:a med egen entré och två egna uteplatser att njuta av med sol såväl dag som kväll. Lugnt belägen i lummiga och vackra villakvarter på Herrhagen med föreningens stora grönområden utanför dörren att nyttja. Hela lägenheten är i gott skick med genomgående ljusmålade väggar och ekparkett på golv. Mycket yteffektiv med öppna sociala sällskapsytor, kök med god standard, ett separat sovrum med klädkammare samt ett rymligt badrum och ett skafferi/tvättstuga. Luftiga ljusa ytor genom extra takhöjd och stora fönster med spröjs. Observera att allt ingår i månadsavgiften: hushållsel, parkeringsplats, bredband, tv, vatten och värme! Här bor du i en förening med god ekonomi och härlig bullerbykänsla med promenadavstånd till Karlstad centrum. I närområdet finns matbutik, förskola, skola, lekplaster, restauranger, gym och grönområden. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållsplats i närheten. Måste ses, visning i augusti - välkomna!

   Ansvarig mäklare

   Marika Westerberg

   Reg. Fastighetsmäklare

   0720-80 83 40

   marika.westerberg@lansfast.se Läs mer om Marika

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-20 17:30:00 2019-08-20 18:00:00 40 Bostadsvisning Sjömansplan 4C, Karlstad 59,37369832, 13,51997098 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall/entré

   Hall med egen entré från gården vilket ger en trevlig radhuskänsla. Här finns plats för ytterkläder och skor. Ingång till badrum härifrån. Ljusmålade väggar och ekparkett på golv.

   Kök och vardagsrum

   Kök och vardagsrum med ljusa öppna ytor och utgång till stor uteplats via vackra dubbeldörrar. Rummet har fina stora fönster med spröjs och extra takhöjd vilket ger en luftig känsla. Här är gott om plats för såväl matsalsmöbel som soffa och övrigt möblemang. Ett vägghängt skåp ingår i köpet och ger bra förvaringsmöjligheter. Köket består av skåp med vita luckor och arbetsbänk i ek med kakel i vitt ovan samt ett fönster vid diskhon. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt och diskmaskin - allt i rostfritt. Här finns också en mikro som kan ingå i köpet om så önskas. Ingång till intilliggande skafferi/tvättstuga härifrån. Ljusmålade väggar och ekparkett på golv.

   Sovrum

   Rofyllt sovrum utan insyn och med lummig utsikt mot föreningens grönområden. Här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Ingång till en klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Tapetserade väggar i mörk ton och ekparkett på golv.

   Tvättstuga/skafferi

   Innanför köket nås ett skafferi med förvaringsmöjligheter samt en tvättmaskin (-19). Ljusmålade väggar och plastmatta på golv.

   Badrum

   Rymligt badrum med kaklade vita väggar och plastmatta i grå ton. Här finns wc, handfat med tillhörande spegelskåp samt en duschplats. Ett fönster ger fint ljusinsläpp.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett förråd om ca 7-8 kvm praktiskt beläget endast några meter från lägenheten.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2001

   Husen fasader målas sommaren -19.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Uteplats i soligt söderläge på husets framsida vid lägenhetens entré med plats för sittmöbel och blomster. Från lägenhetens vardagsrum nås en egen mysig uteplats omgärdad av häck med skön morgon- och kvällssol att njuta. Mysigt belägen intill föreningens grönområde med stora gräsytor, odlingslådor och grillplats. Här finns plats för växter och flera sittgrupper.

   Bilplats

   Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften. Gästparkeringar finns.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   4,6662%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-01

   Byggnad

   Byggår:

   2001

   Fönster:

   3-glasfönster

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Husen fasader målas sommaren -19.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf BoKlok Brage

   Lägenhetsnummer:

   2003

   Antal lägenheter:

   18

   Byggår:

   2001

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av tre bostadshus i två våningar om totalt 18 bostadsrätter.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor