Västra Torggatan 8, Karlstad

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Västra Torggatan 8 - Karlstad

  Kommun

  Karlstad

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1904/2019

  Boarea

  28m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 7 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Avgift

  1 680 kr/mån

  Stilren 1:A i anrika Grand Hotell. Perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  I mars 2019 står det anrika Brf Grand Hotell klart efter en totalrenovering. Vi har nöjet att erbjuda en välplanerad 1:A med utsikt ut mot Drottninggatan, där du kan bli den första som flyttar in. Detta är ett perfekt boende med mycket låg månadsavgift, för er som söker en första bostad eller för företag som vill nyttja bostaden som övernattningslägenhet. Här erbjuds in fina materialval så väl i lägenheten som så väl i trapphus och entréer. Föreningen har fina gemensamma utrymmen så som Grands Matsal där ni kan bjuda era gäster på tillställningar i en anrik och otroligt vacker miljö. På takvåningen finner ni även en häftig relaxavdelning med spa-bad, bastu och en terass med utsikt över takåsarna. Föreningen tillåter även juridisk person som ägare, vilket möjliggör att företag kan köpa en lägenhet. Lägenheten färdigställs just nu och inflyttning sker i slutet av mars. För mer information, vänligen kontakta ansvarige mäklare. För att se detaljbeskrivning av materialval mm. Se under dokumentet: Info om Brf Grand Hotel.

  Ansvarig mäklare

  Oscar Carlson

  Franchisetagare/ Mäklare

  070-775 21 09

  oscar.carlson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med plats för upphängning av ytterkläder i garderober som löper längs med hallens vänstra sida. Efter hallen öppnar bostaden upp sig och ni möts av vardagsrummet som har en social planlösning tillsammans med köket.

  Kök

  Vackert kök från kvalitativa Vedum i vit nyans. Köket går i modern stil och luckor har push-funktion för en smidig tillgång till skåp. Skåpluckorna går hela vägen upp till taket och skapar fina förvaringsmöjligheter. Maskinellt finns integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, spishäll samt spisfläkt. Bänkskiva i laminat. Blandare från Hans Grohe. Vitvaror från Siemens.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet har en öppen planlösning tillsammans med köket och här ges plats till att placera soffa. I vardagsrummet ges en naturlig plats till att placera en säng.

  Badrum

  Badrummet ligger i praktisk anslutning till entrén. Här finns duschhörna med vikdörrar i glas, WC, tvättställ med kommod, spegel samt kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Helkaklade väggar med marmormotiv och klinkers i grå nyans. med golvvärme. Handdukstork. Blandare och takdusch från Hans Grohe.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1904/2019

  Hela fastigheten har under de senaste två åren totalrenoverats och färdigställs under våren 2019.

  Bilplats

  11 parkeringsplatser är reserverade för föreningens medlemmar i Löfberg Fastigheters parkeringshus på Bryggudden. I närområdet finns flera parkeringsalternativ.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1904/2019

  Fönster:

  3-glas

  Renoveringar:

  Hela fastigheten har under de senaste två åren totalrenoverats och färdigställs under våren 2019.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Grand Hotell

  Lägenhetsnummer:

  1102

  Antal lägenheter:

  52

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  ANTAL LÄGENHETER: 52 ANTAL RUM: 1-4 BOAREA: Ca: 28 – 112 kvm PARKERING: Inga i fastigheten. 11 platser är reserverade i Löfberg Fastigheters parkeringshus på Bryggudden. HISS: Ja ÖVERNATTNINGSRUM: Lägenhet med toalett och dusch. TAKTERRASS: På översta våningsplanet anläggs en gemensam terrass med bastu, dusch, toalett och spabad. GEMENSAMHETSLOKAL: Anrika ”Grands Matsal” om ca: 180 kvm med enklare beredningskök och toaletter. BYGGHERRE: Karlstadhus AB och Prepart AB. TOTALENTREPRENÖR: Karlstad Byggtjänst AB ARKITEKT: Mondo ADRESS: Västra Torggatan 8, 652 25 Karlstad.  TV/Internet:

  I avgiften ingår en triple play lösning som innehåller bredband, TV och ip-telefoni.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor