Skogsvägen 35G

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Skogsvägen 35G -

  Kommun

  Kil

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1965

  Boarea

  79,5m2

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Avgift

  5 005 kr/mån

  Modern 3:a med stor inglasad balkong

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu erbjuds denna stilfulla trerummare på Skogsvägen med genomgående renoverade ytskikt och generös inglasad balkong i västerläge. Lägenheten är belägen högst upp i huset på tredje våningen med en härlig vy ut över gården. Här erbjuds väldisponerade ytor som består av rymlig hall, två sovrum, helkaklat badrum samt renoverat kök och vardagsrum med social planlösning. Här bor du i en stabil HSB-förening med närhet till alla bekvämligheter som butiker, restaurang och tågstation.

  Ansvarig mäklare

  Andreas Olsson

  Reg.Fastighetsmäklare

  076-6697089

  andreas.olsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnade hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder till vänster om entrén. Väggarna är målade och golvet består av slitstark klinker. Längre in i hallen finns även tillgång till en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter!

  Sovrum 1

  Sovrum med nyligen renoverade ytskikt som består av tapetserade väggar och golv av laminat. Här ges gott om plats för större säng och tillhörande sängbord. Förvaring i platsbyggd garderob.

  Badrum

  Helkaklat badrum med hög standard och smakfulla färgval. Här finns handdukstork, tvättmaskin, wc, dusch, handfat samt spegelskåp med förvaring.

  Sovrum 2

  Rofyllt sovrum med tapetserade väggar och golv av laminat. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Stort fönsterparti som skapar ett naturligt ljus i hela rummet.

  Kök

  Mycket smakfullt kök som renoverades under 2016 med släta luckor i vit högglans, mörk bänkskiva av laminat och skiffer ovanför arbetsbänk. Centralt i rummet står en praktisk köksö som skapar goda arbetsytor. Den social och öppna planlösning gör detta rum underlättar för umgänge med familj och vänner. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadugn (ikea), inbyggnadsmicro, spisfläkt (ikea), Kylskåp sidebyside (Samsung) och samtliga vitvaror är från 2016.

  Vardagsrum

  Välplanerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp och fönster i flera olika väderstreck. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat. Här ges plats för större soffa, soffbord och tv-möbel. Ifrån detta rum når ni även den generösa balkongen med inglasade glaspartier.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga och cykelförråd. Till varje enskild lägenhet hör av även ett källarförråd och ett mindre matförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1965

  Utförde renoveringar under 2016: Energioptimering 970 tkr och tilläggsisolering av samtliga tak.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv via bredband. Leverantör: Telia

  Bredband

  Bredband. Leverantör: Telia

  Uteplats/Balkong

  Stor inglasad balkong i västerläge med plats för utemöbler.

  Bilplats

  I föreningen finns totalt 87 st parkeringsplatser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,99235%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  4 299 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1965

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Utförde renoveringar under 2016: Energioptimering 970 tkr och tilläggsisolering av samtliga tak.

  Övrigt:

  Föreningen består av 8 st bostadshus med totalt 108 st lägenheter.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Ravinen

  Lägenhetsnummer:

  90

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor