Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Skiftesgatan 81c, Skellefteå

Välkommen till Skiftesgatan 81C!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 754 kr/mån Månadsavgiften är varmhyra inkl. värme, VA, kabel-tv och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Skellefteå

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1974

Boarea: 61 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Topp fräsch 2:a! Nu finns möjligheten att förvärva en ljus, modern och smart planerad lägenhet där det bara är att flytta in! Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av mycket hög kvalitet. Den härliga atmosfären som genomsyrar hela bostaden gör att man verkligen känner sig som hemma här. Lägenheten totalrenoverades -19/20. Denna tvåa består av hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum samt ett dressingroom. I det rymliga och mysiga vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter i den platsbyggda bokhyllan. Köket är modernt, nyligen renoverat och öppet med rejäl köksbänk, vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är smakfullt renoverat med kakel och klinker samt inrymmer en toalett, dusch, duschvägg, kommod, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Intill badrummet finns det ett förråd med extra förvaringsmöjligheter. Föreningen har under året tilläggsisolerat, satt nya panel, fönster, altan- och balkongdörrar och nya fina ytterdörrar på samtliga byggnader. Här bor man nära stan och älven med nya Älvsbackabron, och promenadavstånd till Coop. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Patrik Auoja

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-677 70 07

  patrik.auoja@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sofie Strandberg

  Mäklarassistent

  Mobil: 0910-779000

  sofie.strandberg@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   En luftig hall med fint ljus från det runda fönstret på den nya ytterdörren. Målade väggar i ljus ton samt ett enhetligt vackert laminatgolv som återfinns i hela lägenheten.

   Badrum

   Ett modernt badrum med kakel och klinker i en mörkgrå nyans. Golven värms upp av eldriven golvvärme för en trivsam atmosfär. I det rymliga badrummet så finns det en tvättmaskin som är kombinerad torktumlare som ingår i köpet med praktisk arbetsbänk över, ingår i försäljningen. Det sitter en modern duschvägg som skiljer av mot handfatet som ha en kommod under med två lådor för extra förvaring.

   Klädkammare

   Det finns en praktiks klädkammare med hyllor som kommer att lämnas kvar vid köpet.

   Sovrum

   Det föredetta vardagsrummet som man låtit bygga om till ett rymligt sovrum. Rummet är indelat i sovdel och dressingroom. Väggarna är målade i ljusa toner samt laminatgolv som i övriga bostaden. Det finns två fönster i sovrummet som ger rikligt med naturligt ljus.

   Kök

   Det är en öppen lösning från hallen in mot köket och det föredetta sovrummet som ger en härlig rymd. Köket är från IKEA och även vitvarorna kommer från IKEA. Vid fönstret rymmer man ett matbord för ca fyra personer samt att det finns sittplatser kring barlösningen i köket. Det är ett vitt kakel som stänkskydd som man även låtit sätta upp på hela väggen vid fönstret. Vacker bänkskiva i mörkt träslag som är slipbar. Maskinparken består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll samt dimningsbara spottar som arbetsbelysning. Även här är väggarna målade i en behaglig kulör och samma golv av laminat.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är ljust och luftigt då det finns en helglasad balkongdörr och fönster för naturligt ljusinsläpp där balkongen i västerläge finns. Den stilfulla platsbyggda bokhyllan kommer att ingå i köpet samt att hyllor och klädhängare i klädkammaren och dressingroomet ingår.

   Bostad

   Boarea

   61m2

   Våning

   2 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   212015002-0191

   Andel i föreningen

   0,4402%

   Andel av årsavgift

   0,44204%

   TV och internet

   Bredband. Leverantör: A3 ( fd Alltele). Dynamiskt tilldelad ip-adress istället för fast ip. Föreningen köper en gruppanslutning och användarna debiteras bredbandsavgift via hyresavin. Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem, ingår i hyran.

   Övriga utrymmen

   Det finns ett kallförråd i längan på ca 4 kvm.

   Byggnad

   Byggår

   1974

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen BRF Skellefteåhus nr 15

   Föreningens organisationsnummer

   794700-3617

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna med byggnadsår 1973-1974: Vårsådden 2, Skiftesgatan 40, 48, 88 Vårsådden 3, Skiftesgatan 16-28, 56-64, 1-9, 23, 27, 33, 39, 43, 59-71, 75, 81, 83, 95 Vårsådden 4, Skiftesgatan 34, 50, 54, 76, 80, 90, 92

   Föreningens ekonomi

   Riksbyggens kontor i Skellefteå har biträtt styrelsen vid handhavandet av föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning enligt träffat avtal.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Tidigare utfört underhåll: 1990 Fjärrvärmeanslutning 1995 Lägenhetsnycklar byts 2000 Tätskikt tak 2001 Bredbandsinstallation 2008 Uppgradering tv-nät 2009 Installation elmätning för lgh 2005,2009 Nybyggnation garage 2008-2009 Nya soprum 2009,2011 Garagefasader, garageportar 2010 Uppdatering bredband 2002-2012 Asfaltytor 2003-2017 Husen har fått ny fasad, nya ytterdörrar och balkongdörrar, tilläggsisolerats och nya fönster. Planerade renoveringar är ombyggnad ventilation.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns två tvättstugor i området. . 4 st kvarterslokaler på nr 21, 31, 7 och 94, samt vävstuga och snickeri. Till lägenheterna finns ett kallförråd, beläget i särskild förrådsbyggnad bredvid bilplatserna.

   Parkering

   Motorvärmarplatser kostar 90 kr/mån exkl.el. Kö. Parkeringsplatser (utan stolpe), dessa kostar 40 kr/mån. Kö. Garageplatser, dessa kostar 200 kr/månaden exkl. el. Kö. Bostadsrättsinnehavaren får ställa sig i kö hos föreningen i samband med inflyttning.

   Försäkring

   Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Föreningen har sedan 2003 tecknat bostadsrättstilläggsförsäkring för samtliga lägenheter.

   Föreningens hemsida

   www.skehus15.se

   Anderstorp

   Allmänt om området

   ANDERSTORP Stadsdelen Anderstorp byggdes efter en arkitekttävling på 1970-talet. Utformningen skapades i miljonprogrammets slutfas och som innehöll nya intryck som karakteriserades av begreppet låg och tät bebyggelse. Området hyser Skellefteås största bostadsområde med ca 4500 invånare och är även det bostadsområde med mest cykelvägar och lekparker. Området består till största delen av radhus och lägenheter men det finns också ett antal villor. Anderstorps idrottsplats är kommunal och ligger i direkt närhet till gymnasieskola och grundskola (F-6). Dessa båda skolor är flitiga användare av anläggningen. Anderstorp idrottsplats är till ytan en stor anläggning som med lätthet kan ta emot flera lag samtidigt. Vintertid spolas grusytan upp till en stor isyta som används både som yta för allmänheten och för skolidrott. Vid idrottsplatsen ligger även en tennisplan som allmänheten kan nyttja. Det finns även ett flertal förskolor i området, bland annat Södergårds OB-verksamhet för barnomsorg. Här erbjuds förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 under dagtid och fritidshem under kväll, natt och helg för barn mellan 1-12 år. Verksamheten har öppet dygnet runt för barn vars vårdnadshavare jobbar på obekväm arbetstid. På Anderstorp ligger en mängd affärer som; Coop Forum, Coop Bygg, Svenska Hem, Mio m fl. I centrum av Anderstorp (Anderstorg) finns dagcentral för äldre, gymnasieskola samt Folktandvård. I området finns också ett antal matställen, en närbutik, bowlinghall, vårdcentral m.m. Området erbjuder flertalet trevliga promenadstråk, Älvsbackabron gör promenaden eller cykelturen även in till centrum smidig och bekväm.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skiftesgatan 81c, Skellefteå

   Kommun: Skellefteå

   Område: Anderstorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 754 kr/mån Månadsavgiften är varmhyra inkl. värme, VA, kabel-tv och bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-24

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Reparationsfond: 4 297 kr


   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 200 kr/månad

   Övrigt: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Det finns ett obligatoriskt tillägg på 100 kr/mån som gäller Tv och Bredband..

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Skellefteå

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsfastighet eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Trädgårdsgatan 8 i Skellefteå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Skellefteå!

   Läs mer

   Bobutiken i Skellefteå

   Hitta din mäklare i Skellefteå

   Liknande bostäder