Häradshövdingegatan 15F, UMEÅ

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 30 Jul 12:00 - 12:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Häradshövdingegatan 15F - UMEÅ

   Kommun

   Umeå

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   38,6m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   0 av 0 , Hiss finns inte

   Rum

   1 rok

   Område

   Öst på stan

   Avgift

   1 978 kr/mån

   Ingår värme/vatten, kabel-TV, internetuppkoppling.

   Utgångspris

   1 895 000 kr

   49 093 kr/m2

   Fin och stilren etta på omtyckta Öst på stan!

   På Häradshövdingegatan 15F erbjuds denna fina och mysiga etta. En väldisponerad lägenhet på 38.6 kvadratmeter. Här möts ni av en öppen hall med klinkergolv och elgolvvärme, helkaklat badrum med spottar i tak och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ljust och fint kök med bra förvaringsmöjligheter, diskmaskin, vinkylare och plats för matgrupp. En mysig sovalkov som avskärmas från resten av lägenheten med en fin och modern glasvägg i industriell stil. Utanför sovalkoven finns en härlig tv-hörna med öppen spis. Öst på stan är ett omtyckt och trivsamt område med närhet till Umeå centrum. Här finns stort utbud som bland annat restauranger, kläd-och matbutiker, caféer, trivsamma parker samt bra med kommunikationer. En lägenhet i ett trevligt område med hög standard, låg månadsavgift och stilrena detaljer. Varmt välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-30 12:00:00 2019-07-30 12:30:00 40 Bostadsvisning Häradshövdingegatan 15F, UMEÅ 63,8242315907942, 20,2801072597504 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   En öppen och trevlig hall med klinkergolv och elgolvvärme. Plats för förvaring och avhängning.

   Badrum

   I anslutning till hallen finns ett stort och rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med elgolvvärme. Spottar i tak. Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasvägg, handfat med kommod, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

   Kök/vardagsrum

   Ljust och öppet kök med vita köksluckor, svart bänkskiva och vitt kakel. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys, fläkt och vinkyl. Här finns plats för en matgrupp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med genomgående parkettgolv. En härlig tv-hörna med öppen spis.

   Sovalkov

   En mysig sovalkov som avskärmas från resten av lägenheten med en fin och modern glasvägg i industriell stil. Här finns plats för en dubbelsäng samt förvaring i form av en garderob.

   Förråd

   Ett förråd ingår i källarplan.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2016

   TV & bredband

   Ett obligatoriskt tillägg om 235 kr/månad tillkommer till månadsavgiften vilken är kostnaden för ip-teve från Viasat, bredband med T3 som tjänsteleverantör och telefonileverantör. (info från allabrf)

   Bilplats

   Parkeringsplats med motorvärmarstolpe, 400 kr/mån. Separat kö.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   295 kr/månad

   Försäkring:

   95 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   295 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   3,82642%

   Andel av årsavgift:

   3,82642%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Lärkan 2

   Lägenhetsnummer:

   52-3024-1-1-2

   Antal lägenheter:

   13

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Detta är en äkta förening. HSB sköter ekonomisk förvaltning. Området Öst på stan är en av Umeås äldre stadsdelar med många historiska byggnader och uppvuxna kvarter. Här finns konstnärligt Campus, bildmuseum, konsthögskolan samt arkitekthögskolan. Nere vid Umeälven finns även motionsanläggning, restaurang, caféer och trivsamma parker. Här finns både förskolor samt grundskolor - Östermalmsskolan (F - åk 6), samt Minervaskolan (F -åk 9). Många av lokalbussarnas linjer passerar genom området och här finns också cykelvägar till centrala stan likväl som upp mot närliggande NUS (Norrlands Universitetssjukhus) och Universitetsområdet. Området är uppskattat för sitt centrala läge med närhet till centrums fulla serviceutbud likväl som närheten till älven med strandpromenaden.   TV/Internet:

   Ett obligatoriskt tillägg om 235 kr/månad tillkommer till månadsavgiften vilken är kostnaden för ip-teve från Viasat, bredband med T3 som tjänsteleverantör och telefonileverantör. (info från allabrf)   Parkering:

   Parkering P-plats: 400 kr/månad fast kostnad. Har separat kö.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor